Kendini akıllı zanneden ex koca :)

O ego birazda ordaki kadınların inanılmaz tatlı dilinden şişiyor inan bana...
Ben Türkmenistana daha ayak bastığım gün takside eşim aynı işyerinde çalışan 20 yaşında gariban bir kızdan bahsetti ve ona ablalık yapmamı istedi düşünebiliyormusun...
Bir kaç gün sonra eşimin bizim için tuttuğu evde biz gelmeden o kız ve onub arkadaşı olan 3 kızla daha kalmış...
Hepsinin acıklı bir hikayesi vardır ve o hikayelere rağmen inanılmaz bakımlı ve albenililer...
Bizim salaklarada o acıklı hikayelerle yaklaşıp sonra akıllarını başlarından alıyorlar işte...
O evde kalma bahaneleride şuymuş bu kızların hepsi yetimhaneden arkadaşmış il dışından gelmişler ve aşgabatta sınava gireceklermiş ama kalacak yerleri yokmuş malum kişide onlara acımış!!!
Sonraki günlerde telefonuna hergün mesaj gelmeye başladı birgün merak edip baktım ve işyerindeki kız doğum günü başta hergün öyle mesajlar yazmışki hem abiciğim diyor hemde sanki bir sevgili gibi döktürüyor...misal eşsiz zekasına hayran olduğum benim dünyanın en yakışıklısı abim!!!
Vallahi gözümle görmediğim için günahını almak istemiyorum ama güvenmiyorum ona asla!
Oray'a ilk gittiğinde ki Ada'm kim bu Ada'm kim inanamazsınız! Ben onu neden kabul ettim diye şaşırırdı arkadaşlarım ama ben sırf sevgi ihtiyacım sıcak bir yuva ihtiyacım karşılansın diye göz bende açılmış benden başkasını bilmesin diye kabul etmiştim gerçekten benden başkasını bilmezdi biliyor musunuz ? Eve gelen arkadaşıma hoşgeldin diyemez utanırdı üstündeki kıyafeti ben çıkarttırmasam işe bir ay onlarla giderdi misal bina kapısında bir kadın ile aynı ana denk gelse yol vermesi gerektiğini bilmez vermezdi... Herşeyi bende görür bende sever bende beğenirdi ama gitti ooo neler değişti şimdi beni beğenmiyor aşağılıyor esamem okunmuyor yanında!!! mağazada kendine baktığı kaban için tezgahtar " abi onlar 16-18 yaş için" dedi düşünebiliyor musunuz
Bu kadar gençlik özentisi bu kadar ego tavan
Onun ne yaptığını elbette görmüyorum bilmiyorum ama onu herşeyi gören ve bilen Allah'a havale ediyorum ne diyeyim

O kadar geliri varsa azcik borcun derdine neden dusuyo
Terbiyesiz

Neyseki gercek yuzunu gormussunuz

Hay Allah..Tek sevindiğim nokta daha geç olmadan görebilmeniz sahte olduğunu. Allah yardımcınız olsun.Yazın hep buraya :KK200:

Back
X