Kendini beğenmis kardesle nasil baş ederim ?

Bosver ya ne takiyorsun
Ogrenciyken bir havalara girmis meslege baslayinca iner o havasi.cok yakinimda avukat tanidiklarim keske ogretmen olsaydik bari geliri sabit diyenler var.hic aldiris etme vakti gelince iade edersin sana soylediklerini

Ben olsam anlayabilecegi bir şekilde mesafe koyardim

Kusura bakmayın sakin ama böyle kardes sizi haketmiyor

Tam sopalıkmıs nasıl abıyse bu kucuk olsa anlarımda hem abı hemde erkek ıkı kat sana gz kulak olması lazımken tvbe tvbe yaaa ama o grur gununu ılahı adalet onun ıcın donecektır

Knu sahıbı arakadasım nasıl bas edecegım demıssın ılgıyle sevgıyle ve sefkatle cunku abla olmak bunu gerektırır

Işte öyle olmuyor... abim sonuçta.. Kesip atamıyorsun.. Biraz da yetiştiriliş tarzımız bu sanırım, annemde suçun büyüğü.. Yapacak birşey yok ama artık... Idare ediyorum

Valla öyle bir atarım ki
beni istemeyeni sevip saymayani ben hiç istemem

Yerinde sağ mutlu olsun derim

Ama kişilik meselesi siz maddi yardım da bile bulunmussun

Yok vazgecmez .Genel huyu insanlarla dalga gecmek.Kuzenim şasi gozleri onla da o huyuyla dalga gecer vs. Dalga gecicek bir sey bulur ama hukuk kazandifindan beri bir hayli artti

Gözleriyle mi dalga geçiyor
Yani bir insanın eksigiyle rahatsizligiyla mi???
Öyleyse kardeşiniz gerçekten kötü
Bize çocukken ogrettiler insanların zayıf ve eksik taraflariyla dalga gecmemeyi

bi kaç gündür bi kardeşler furyasıdır gidiyor merak ediyorum aynı kişiler mi açıyor bu konuları

Cirkef insandan iyi avukat olur mesleginin hakkini simdiden veriyosun deyip teli yuzune kapat..

Bence kardeşiniz sizi içten içe kıskanıyor.
Kıskanmasa sizinle böyle bir mücadeleye girmez, takmayın...

En iyisi mi siz atanacağınız şehirde geçireceğiniz güzel günleri düşünün.
Kız kardeşinize hele deyip geçin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…