benim abim de aynısını yapmıştı, onun okuduğu şehri kazandım ünide, heyecanla evde haber bekliyorum tcmi millete dağıttık herkes internetten bakmaya çalışıyor sonuçlara, yıl 2005 , abim aradı "gerizekalı sana kim yaz dedi orayı, senle kim uğraşıcak orda, başıma bela mı olacaksın..." diye saydırmaktan nereyi kazanmışım söyleyemedi bile.. "abi neresi söylesene!" diye kaldım tlfda. babam aldı tlfu da ona söyledi.
3 sene aynı şehirde kaldık, çoook uzak bir arkadaşımla ne sıklıkta görüşüyorsam o sıklıkta görüştüm. 3. senesinde kendisi işe başladı, 5 kuruş vermedi bana aynı şehirde olduğumuz halde, hatta öğrenci evime gelirdi ayda yılda bir, eline bir ekmek bile almazdı gelirken
o zaman çok ahd etmiştim çalışmaya geçince zırnık koklatmayacağım görür o gününü diye! ama onu da yapamadım sonra..
yani kardeş bu, maalesef görmezden geleceksin...
Yazma sende onun oldugu yeriInsan uzuluyor ama ben nasil atanmayi istiyorum kendi goruyor nasil calisiyorum.Bu halde Allah korusun demesi uzuyor ister istemez
Canim atanmam hep dogu bolgelerine sinif ogretmeniyim.En cok alim da onun okudugu sehirde aksiliYazma sende onun oldugu yeri
boşver ya sen onun için tercihini mi değiştireceksin, hiç sallama nereyi istiyorsan yaz, çok istiyorsa o tayin ister gider başka şehire, şehrin tapusunu almadı üstüne!Canim atanmam hep dogu bolgelerine sinif ogretmeniyim.En cok alim da onun okudugu sehirde aksili
ABOW O NASIL BİR ABİ.. RESMEN İÇİM CIZ ETTİ.. BAZEN DİYORUM İYİ Kİ ANAMIN BABAMIN TEK ÇOCUĞUYUM..benim abim de aynısını yapmıştı, onun okuduğu şehri kazandım ünide, heyecanla evde haber bekliyorum tcmi millete dağıttık herkes internetten bakmaya çalışıyor sonuçlara, yıl 2005 , abim aradı "gerizekalı sana kim yaz dedi orayı, senle kim uğraşıcak orda, başıma bela mı olacaksın..." diye saydırmaktan nereyi kazanmışım söyleyemedi bile.. "abi neresi söylesene!" diye kaldım tlfda. babam aldı tlfu da ona söyledi.
3 sene aynı şehirde kaldık, çoook uzak bir arkadaşımla ne sıklıkta görüşüyorsam o sıklıkta görüştüm. 3. senesinde kendisi işe başladı, 5 kuruş vermedi bana aynı şehirde olduğumuz halde, hatta öğrenci evime gelirdi ayda yılda bir, eline bir ekmek bile almazdı gelirken
o zaman çok ahd etmiştim çalışmaya geçince zırnık koklatmayacağım görür o gününü diye! ama onu da yapamadım sonra..
benim abim de aynısını yapmıştı, onun okuduğu şehri kazandım ünide, heyecanla evde haber bekliyorum tcmi millete dağıttık herkes internetten bakmaya çalışıyor sonuçlara, yıl 2005 , abim aradı "gerizekalı sana kim yaz dedi orayı, senle kim uğraşıcak orda, başıma bela mı olacaksın..." diye saydırmaktan nereyi kazanmışım söyleyemedi bile.. "abi neresi söylesene!" diye kaldım tlfda. babam aldı tlfu da ona söyledi.
Görmezden gelin.. Amaaan de geçMerhaba bayanlar .Derdim kardesim.Ben sinif ogretmenligini bu sene bitirdim ,kardeşim ise bu sene son sinifa gecti bolumu hukuk.Ben ablayim sonucta kardesim hep iyi olmasini isterim , ona karsi bir kiskancligim yok yanlis anlamayin beni.Kardesim ise her firsatta beni kucumser , direk demez ama laf arasinda mesela ogretmenler akilli degil , ezik bi meslek felan der.Ben bu sene kpss calisicam diye kilo aldim kendisi oldum olasi kiloludur.Surekli kiloma laf eder.Bugunde ruyamda atandigimi gordum onun universite okudugu sehre .Bana dedi ki Allah korusun insallah oyle olmaz. ben seni istemiyorum yanimda. Ben de dedim ki maasim olacak korkma ev kiralarim kendime.Kizlar sizce gormezden mi geleyim , nasil bas ediyim ben bu kardesle ?
Canim simdiden evde kendini savci ilan etti.Avukatlari da begenmiyor.Avukat maasi.dusuk baro da felan diyor.Cevresinde kim varsa ezip.geciyor laflariyla.Sabrediyorum sadece şu an hic bir zorlugun farkinda degil.Sosyal yasantisi dahi yok insanlarla anlasmak.bile ne kadar zor mesleginde ama hic birinin farkinda degilAy sanki gorende galatasaray hukukta okuyor zanneder.
Doğu bölgelerinden birinde okuyormuş puanı da sizin girdiğiniz seneki senin puanın ile yakındır zaten.Ben de hukuk mezunuyum bu puanlar düştükçe kontenjanlar arttıkça gelenler bi de hava atıyorlar sağda solda. Mezun olunca havasını alır. Öyle herkesi hakim savcı yapmıyorlar. Ya da bi anda öyle çok kazanan avukat olunmuyor. Hatırlat bunları da öyle fazla hava basmasın.
Canim simdiden evde kendini savci ilan etti.Avukatlari da begenmiyor.Avukat maasi.dusuk baro da felan diyor.Cevresinde kim varsa ezip.geciyor laflariyla.Sabrediyorum sadece şu an hic bir zorlugun farkinda degil.Sosyal yasantisi dahi yok insanlarla anlasmak.bile ne kadar zor mesleginde ama hic birinin farkinda degil
Erzurumda canm. Bir tane dahi arkadasi yok.Insanlara hak veriyorum ben kardesiyken dayanamiyorum baskasi hic cekemez.Kendi bolumundekilere de eminim baska yonleriyle hava atiyordur.Cunku ne zaman ailem ya da baskasi onun yaninda ogretmenlik bayan meslegi tatili bol vs desin hemen benim baska bi ozelligimi (boyumun ondan kisa olusunu ,bir sene iicinde aldigim kiloyu vs ) kullanir dalga gecerHangi üniversitede?
Sorsun bakalım okulundan kaç kişi savcı olmuş.
Bir kere sınavı çok zor ayrıca mülakat denen bir gerçek var onun haberi yok galiba. Ankara hukuk mezunu arkadaşım 4 kez sınavı geçip mülakattan elendi.
Avukatlıgı beğenmeyenin hukukta ne işi var anlamadım. Yüzde doksanımız avukat oluyor. E tabi istemez avukatlığı sonuçta emek isteyen bir meslek öyle hava atmakla yükselmek zor.
Kardeşine üzüldüm çünkü hayatın gerçekleri ile yüzleşince depresyona girebilir. Ha oldu da mülakatı geçti savcı falan oldu ışte o zaman size geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?