Kendini beğenmiş komşu

askbahcem

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
4.885
5.509
358
32
Kızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla

konuştuğunda işinin olduğunu söyle yanına geldiğinde müsait olmadığını söyle

Niyeyse anlatış tarzinizdan hiç hoşlanmadım,begenmiyosaniz gorusmeyin,o kadına kendini ovuyor derken siz de burda kendinizi ovmussunuz bu ne yaman celiski
Anlatış tarzımdan hoşlanyamanlar cevap yazmk zorunda hissetmesinlerr kendilerini.. ben neyimi övdüm pardon burda kendini öven kendini beğenmiş biriyle nasıl başa çıkılır onu soruyorum böyle insanlar hastalıklı takıntılı oluyolar normal birşekilde değil aşırı derece takıntılı olan bir bireyden bahsediyorum.. sen önce konuyu anlamaya çalış

Gorgusuz ne itici insanlar var benimde eski komsum oyleydi ben ondan cok daha temiz titizdim evi darma daginikti zira cocuklari vardi toparlamasi cok zor oluyordu ayda bir temizlik yapar benide kanit gibi cagirirdi hic unutmam bir defa diyor yakinim geldi pencereyi acik sandi ben oyle guzel pencere silerim :KK70: kendini sacma sapan seylerle oversen dalga gecilir tabii onemli olan disaridan seni gorenin takdir etmesi hakkinda bin sey ovsen ben seni sevmem yine bir komsum evlatlarini anneme cok overdi bir cocugu pilot biri is adamiydi ikide bir b:KK71: en mezun olunca eve gelir is buldun mu diye bizi rahatsiz ederdi birgun annem yokken dayanamadim bulamadim teyzecigim bu zamanda is bulmak cok zor oluyor bir pilot bir is adami tanidigimiz olsa belki is bulmam daha kolay olurdu demistim o gunden sonra birdaha agzini acmadi :KK71: kendini ovenden kacacaksin...tecrubeyle sabit.

Gorgusuz ne itici insanlar var benimde eski komsum oyleydi ben ondan cok daha temiz titizdim evi darma daginikti zira cocuklari vardi toparlamasi cok zor oluyordu ayda bir temizlik yapar benide kanit gibi cagirirdi hic unutmam bir defa diyor yakinim geldi pencereyi acik sandi ben oyle guzel pencere silerim :KK70: kendini sacma sapan seylerle oversen dalga gecilir tabii onemli olan disaridan seni gorenin takdir etmesi hakkinda bin sey ovsen ben seni sevmem yine bir komsum evlatlarini anneme cok overdi bir cocugu pilot biri is adamiydi ikide bir ben mezun olunca eve gelir is buldun mu diye bizi rahatsiz ederdi birgun annem yokken dayanamadim bulamadim teyzecigim bu zamanda is bulmak cok zor oluyor bir pilot bir is adami tanidigimiz olsa belki is bulmam daha kolay olurdu demistim o gunden sonra birdaha agzini acmadi :KK71: kendini ovenden kacacaksin...tecrubeyle sabit.

Sanırım kalp kırmadan iletişimi kesmek istiyorsunuz siz gitmeyin görünce slm verirsinz sadece onun dışında siz gitmezseniz oda 1 gelir 2 gelir 3. Gelmez :)

Evi yeni aldık nereye kaçayımki.. geçen gün soruyo ne yemek yapcan diye bende utandım komşudur canı çeker diye allah ne verdiyse ablacım dedim.. bana diyoki bizim buzluk ağzına kadar et dolu kıyma dolu bende yapcam birini dedi afiyet olsun dedim akşama doğru kapısını çalmak zorunda kaldım tadilatlık iş için ustalar gelmişti brokoli kokuyodu evi.. gelde bunlarla komşu ol.. ne olurdu sanki iyi biri denk gelseydi

Back
X