Kendini beğenmiş komşu

Komşulara çok fazla anlam yüklüyorsunuz, görüşmek zorunda değilsiniz?

Kızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla
Aynı türden bizim de bir komşu teyzemiz vardı, hep ''ben hayat okulunda okudum'' der hep ahkam keserdi ve komik duruma düşerdi çünkü konuştukça hep bildiğini iddia ettiği birçok konuda aslında hiçbir bilgi sahibi olmadığı ortaya çıkardı. Mümkün olduğunca iletişim kurmamaya çalışın sizi yakaladığında, dinlemek zorunda bıraktığında tamamen tepkisiz boş ifadesiz bir yüzle bir süre bekleyin dinlemediğinizi hissettirin :KK47::KK47: ölü taklidi yapın :KK70: kibarca çok meşgulüm gitmem gerek filan deyip kaçın :D Allah yardımcınız olsun

Bana yaptı yeni tanistigim biri..
Ama öyle böyle değil,herşeyin en iyisini o yaparmış,evi söyle temizmis,herkes yaptığı yemeğe bayılırmış..
Sen yaparmisin yemek falan dedi.bende kendimi övmeyi sevmem başkaları övsün beni dedim..baya bozuldu yapcak bişey yok..
Çok güzel bir cevap olmuş ;)

Konu sahibi nerede övmüş kendini o cümleyi göstersenize bana. Ben mi yanlış okudum acaba? Kadını engelletmişsiniz basit bir şeyden yazık.. :kahve:
Ben de eleştirenleri okudukça konu sahibi övünmüş de kaçırdım mı acaba diye düşündüm bazı üyeler gerçekten saldırmak için varlar artık bu kanıya varıyorum yoksa bu eleştiren üyeler konu sahibinin cin gibi olan komşu kızları olmasın hani cin gibiler ya konuda annelerinden bahsedildiğini anlayıp konu sahibine yüklenmişler :KK48:

Aynı türden bizim de bir komşu teyzemiz vardı, hep ''ben hayat okulunda okudum'' der hep ahkam keserdi ve komik duruma düşerdi çünkü konuştukça hep bildiğini iddia ettiği birçok konuda aslında hiçbir bilgi sahibi olmadığı ortaya çıkardı. Mümkün olduğunca iletişim kurmamaya çalışın sizi yakaladığında, dinlemek zorunda bıraktığında tamamen tepkisiz boş ifadesiz bir yüzle bir süre bekleyin dinlemediğinizi hissettirin :KK47::KK47: ölü taklidi yapın :KK70: kibarca çok meşgulüm gitmem gerek filan deyip kaçın :KK70: Allah yardımcınız olsun
Evet bugün öyle yaptım ne dediyse hı hı dedim sonra oğlumu parka götürcem deyip hiç cevabını beklemeden görüşürüz dedim arkamdan bakakaldı :)

Ben de eleştirenleri okudukça konu sahibi övünmüş de kaçırdım mı acaba diye düşündüm bazı üyeler gerçekten saldırmak için varlar artık bu kanıya varıyorum yoksa bu eleştiren üyeler konu sahibinin cin gibi olan komşu kızları olmasın hani cin gibiler ya konuda annelerinden bahsedildiğini anlayıp konu sahibine yüklenmişler :KK48:
Desteğiniz için tesekkür ederim kızlar En Büyük KK

Evet evet herkes çok severmiş buraya taşınmış diğer komşuları ağlamış falanfilan ama akşama kadar balkonda çay sigara yapıyo kimse gelip gitmiyo hani bu sevenler..

Kendini tatmin ediyor iste tam tersi oldugu icin anlatarak kendini kandiriyor. Bulmus senin gibi yeni gelini anlamaz diye anlatiyor durmadan. Canim ayrica fazla takilma o yastaki cogu kadinda var bu muhabbet tek konustuklari bu bazilarinin. Her insanin bir kusuru var irite edici biliyorum ama belirli bir sure sonra takmiyorsun . Sen hem onla komsuluk yapmak zorunda degilsin. Sokakta merhaba der yurur gecersin.

Birde sunu aklindan cikarma her insanin bir kusuru var bazisi pinti olur bazisi cok konusur bir baskasi kiskanc fesattir. Hayatimizdan herkezi cikarirsak insan kalmaz o yuzden kusurlarina katlanabilicegimiz sekilde insanlarla muhabbet kuralim. Mesela benim cok iyi dunyalar iyisi bir komsum vardi ama agzi birazcik gevsekti herseyi orda burda konusurdu e bende ona gore davranirdim sirlarimi paylasmazdim. Kotulugunden degil cunku kendi sirri oluncada cumle aleme anlatirdi. Huy iste agzina bakla islanmiyor.

Kızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla
maşallah size de geç boşver tepki vermezsen zamanla sıkılır belki ;)

Her insanın sevimsiz bir yönü vardır sende
Mükemmel değilsindir insanları hataları ile sevseniz ne olur sanki 55 yaş yalnız kalma yaşıdır o yaştakiler gençlere sarar ve belki işin ona düşer bence olumlu ol vardır kadının iyi yönleri

Hoşlaşmadıysan görüşme merhaba merhaba, derdiniz bu olsun. Ne güzel evin olmuş barkın olmuş sağlıkla ağız tadıyla otur, bukadarcık şeyleride dert etme.

Back
X