Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı türden bizim de bir komşu teyzemiz vardı, hep ''ben hayat okulunda okudum'' der hep ahkam keserdi ve komik duruma düşerdi çünkü konuştukça hep bildiğini iddia ettiği birçok konuda aslında hiçbir bilgi sahibi olmadığı ortaya çıkardı. Mümkün olduğunca iletişim kurmamaya çalışın sizi yakaladığında, dinlemek zorunda bıraktığında tamamen tepkisiz boş ifadesiz bir yüzle bir süre bekleyin dinlemediğinizi hissettirinKızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla
Çok güzel bir cevap olmuşBana yaptı yeni tanistigim biri..
Ama öyle böyle değil,herşeyin en iyisini o yaparmış,evi söyle temizmis,herkes yaptığı yemeğe bayılırmış..
Sen yaparmisin yemek falan dedi.bende kendimi övmeyi sevmem başkaları övsün beni dedim..baya bozuldu yapcak bişey yok..
Ben de eleştirenleri okudukça konu sahibi övünmüş de kaçırdım mı acaba diye düşündüm bazı üyeler gerçekten saldırmak için varlar artık bu kanıya varıyorum yoksa bu eleştiren üyeler konu sahibinin cin gibi olan komşu kızları olmasın hani cin gibiler ya konuda annelerinden bahsedildiğini anlayıp konu sahibine yüklenmişlerKonu sahibi nerede övmüş kendini o cümleyi göstersenize bana. Ben mi yanlış okudum acaba? Kadını engelletmişsiniz basit bir şeyden yazık..![]()
Evet bugün öyle yaptım ne dediyse hı hı dedim sonra oğlumu parka götürcem deyip hiç cevabını beklemeden görüşürüz dedim arkamdan bakakaldı :)Aynı türden bizim de bir komşu teyzemiz vardı, hep ''ben hayat okulunda okudum'' der hep ahkam keserdi ve komik duruma düşerdi çünkü konuştukça hep bildiğini iddia ettiği birçok konuda aslında hiçbir bilgi sahibi olmadığı ortaya çıkardı. Mümkün olduğunca iletişim kurmamaya çalışın sizi yakaladığında, dinlemek zorunda bıraktığında tamamen tepkisiz boş ifadesiz bir yüzle bir süre bekleyin dinlemediğinizi hissettirinölü taklidi yapın
kibarca çok meşgulüm gitmem gerek filan deyip kaçın
Allah yardımcınız olsun
Desteğiniz için tesekkür ederim kızlarBen de eleştirenleri okudukça konu sahibi övünmüş de kaçırdım mı acaba diye düşündüm bazı üyeler gerçekten saldırmak için varlar artık bu kanıya varıyorum yoksa bu eleştiren üyeler konu sahibinin cin gibi olan komşu kızları olmasın hani cin gibiler ya konuda annelerinden bahsedildiğini anlayıp konu sahibine yüklenmişler![]()
Evet evet herkes çok severmiş buraya taşınmış diğer komşuları ağlamış falanfilan ama akşama kadar balkonda çay sigara yapıyo kimse gelip gitmiyo hani bu sevenler..Evet çoook mutluyum diyenlerin pasif agrasif olması gibi değil mi:)
Evet evet herkes çok severmiş buraya taşınmış diğer komşuları ağlamış falanfilan ama akşama kadar balkonda çay sigara yapıyo kimse gelip gitmiyo hani bu sevenler..
maşallah size de geç boşver tepki vermezsen zamanla sıkılır belkiKızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla
Hoşlaşmadıysan görüşme merhaba merhaba, derdiniz bu olsun. Ne güzel evin olmuş barkın olmuş sağlıkla ağız tadıyla otur, bukadarcık şeyleride dert etme.Kızlar selam yaa bu komik konu hakkında sizlerden yardım istiyorum zira daraldım.. 15 gün oldu yeni ev aldık taşındık çok mutluyuz derken yan daireyede başka biri taşındı iyi hoş komşumuz var diye sevindik gelin görünki ben 26 yaşındayım kadın 55 .. neyse tanıştık ettik kadın her iki lafında bir kendini övüyo elimden her iş gelir herkes beni çok sever böyleyim şöyleyim yetmezmiş gibi kızlarından bahseder kızlarım cin gibidir onları över durur malvarlıkları çokmuşta fabrikaları falan filan.. bizimde Allha şükür durumumuz fena değil.. ama ben ne zaman bununla yan yana gelsem ki ben kaçıyorum o beni yakalıyo hep kendini övüyo nasıl cevap vereceğimi şaşırmış durumdayım ömür geçmez valla