Kendini bir anda boşanmanın içinde bulmak

burada konu açan kadınların şöyle bir durumu oluyor. Evlilik sorunlu eş sorunlu ama boşanma lafı olunca nasıl oldu eşim beni çok severdi diyorlar. Sanki sorunsuz evlilik varmış gibi anlatıyorlar.
Madde madde yazıyorum bakın. Birde bunlar sadece anlattıklarınız. Anlatmadığınız neler vardır.
-Ailesini sizden önemli görmesi
-Yapmadığınız bir şeyle sizi suçlayıp size inanmaması
-Evden kovması
-Hmailelikte maddi sıkıntılar çıkarması
-Küsmesi
-Kendini haklı görüp sabit fikirli olması
-Tekrar yazıyorum kovmasını yazdım ama tekrar tekrar kovmuş en önemlisi bu. birde lohusa karısını ve yeni kavuştuğu bebeğini.
Yani şunlara göre sizin açmanız gereken davayı o açınca nasıl şaşırdınız?
Bunları eşiniz yanlış olarak görse zaten yapmaz. Yanlış olarak görmüyor ve yapıyor. Bu durumda sizin yaptığınız fedakarlığı da farketmiyor ki. Zaten ona göre haklı.
Kendi açınızdan bu yanlışlara rağmen onu idare ediyorum diyorsunuz. Bunu o düşünürse anlam kazanır şaşırmanız. Ben neler yaptım ama kadın yine alttan aldı deyip farketmesi gerekiyor. Hala sizi kovan bir adamın yaşattıklarında şaşılacak bir durum yok bence.
Bu kadar kendinden feragat eden hiçbir kadının değerini kıymetinin bilindiğini görmedim. İnsanın sınırları olmalı yuva tek kişilik değildir. Sadece siz çabalamak zorunda değildiniz. Bunları da oturduğum yerden bir şey yapamadan yazmıyorum bu arada eşim 6 aylık evliyken benim sınırlarımı ihlal edecek benim için sorun olan bir davranışta bulundu. İlk 2 seferde anlattım konuştum bazen tartıştım aynı şey 3. Kez yaşanınca evi terkettim. nerede olduğumu bilemedi kaç gün. Bu doğru yaklaşım demiyorum asla ama korktu. 4yıldır bir daha yaşanmadı. Yani bazen bitmesini beklemeden sınırlarımızı çizmeliyiz. Bizler hep idare eden alttan alan yumuşak duran oluyoruz. Yuvayı dişi kuş yapar diye diye öğretildi bize. Sanıyoruz ki diş kuş olmak kendi hassasiyetlerimizden sınırlarımızdan sırf yuvam devam etsin diye vazgeçmek. Dişi kuş olarak sağlam yuva yapmaya değil sadece yuva yapmaya çalışıyoruz. bence dişi kuş olmaktan daha önemlisi DİŞLİ KUŞ olmak. Hepimizin olması dileğiyle.
Kendi durumunuzdan örnek vererek açıklamanız benim için çok değerli teşekkür ederim.

Böylece İlk mesajınızdaki sert tavrınızın nedeni kendi durumunuzdan örnek vererek açıkladığınızda gayet iyi anladım, yaşanmışlıklarınız var ve bu yaşanmışlıklar nedeniyle siz kadınların DiŞLİ kuşlar olmasını istiyorsunuz.

Benim durumuma gelecek olursak eşim genel olarak herkes için yanlış olabilecek durumdaki yanlışlarının farkında değil; kendisini doğru görüyor. Verdiği tüm tepkilerinde doğru olduğunu düşünüyor. Benim kovması sonucu evden gitmem onu hiç etkilemiyor. Çünkü verdiği tepkiler sağlıklı tepkiler değil. Sağlıklı bir insan olsa bu noktaya kendisi getirmezdi ve sizin eşiniz gibi farkına varıp durumu düzeltmek için çabalardı.Sizin eşiniz sizin onu terk etme tepkiniz karşısında korkmuş ve tekrarını yaşatmamış nitekim sağlıklı bir insanın da bunu yapması beklenirdi.

Merhaba herkese,
Duygularım kafam darmadağın. Eşime çok inandım güvendim ve severek evlendim. 4 yıllık evliliğimde maddi hiçbir şeye önem vermedim. Evim yuvam oldu dedim tüm yüklü birikimimi evliliğime kattım. Rahat yaşayalım istedim. Eşimden ise sadece sevgi ve ilgi bekledim. Eşim ise ailesini hep benim önümde tuttu. Lohusayken annesini ona güyya şikayet ettim gerekçesiyle evden kovdu. Ki ben ailesine karşı hep tatlı dilli oldum, hep uyum sağladım. Hamilelik dönemimde eşim maddi konularda hep tartışma çıkardı, her konuda beni suçladı küstü vs. Ben herşeyimi evliliğime adadım bunu düzeltmeliyim evliliğim yuvam için dedim yine de gitmedim evden. Sorunu çözüme kavuşturmaya çalıştım. Ama eşim her konuda olduğu gibi sabit fikirli, her zaman kendisini haklı görüyordu. Eşim anlasın çok ileri gittiğini ve bana karşı saygısını yitirdiği için özür dilesin diye bekledim. Benim tüm çabama rağmen kavga etmeye bağırmaya beni yok saymaya ve kovmaya devam etmesi üzerine evden ayrıldım. Peşimden koşsun, bir daha tekrarlanmaması adına hatasını anlasın istedim. Ben özür bekleye durayım eşim dava açmış bile. Ben şok oldum bebeğim kucağımda kala kaldım.. Beni nasıl bir sürece itti. Öylece bıraktı. Anlamıyorum çok seviyordu birden bire gözden nasıl çıkardı. Ne oldu da evliliğim bir anda tam tersine döndü. Benim şuan canım çok acıyor, bebeğimizi beraber büyütmek, mutlu bir aile olmak istedim, şimdi tüm bunları göğüslemek zorunda bırakıldım ben severken bütün varımı yoğumu evliliğime adamışken bana bunu yaptı. Bebeğim ve yaşamım için çok kaygılıyım, nasıl yoluna koyarım herşeyi, ya pişman olup döner mi, dönse ben affeder miyim? Bütün bunları hak edecek ne yaptım bilmiyorum. Düşünüyorum; İnsan eşini çok severken ve eşi tarafından çok sevildiğini sanarken bunları yaşar mı? Kendimi kandırılmış, hayalleri yıkılmış, yarım kalmış hissediyorum. Nasıl atacağım tüm bunları? Sizler ne dersiniz, hayat tecrübelerinizden yola çıkarak yol göstere bilir misiniz? Şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim.
Canim iyi de eşin sana bunlari yaparken hangi gerekçeyle onun seni sevdigini dusundun? Sevgi davranjşlarda can bulur. Ama anlattiklariniza gore sizi hep dişlamiş, size hiçbir şey kiymamiş maddi anlamda. Evden kovmuş. Seven insan bunlarin hangisini yapar? Gozlerinize bakarak seni seviyorum demekle sevgi olmuyor. Bunlari size hatirlatmamin nedeni geç de olsa gerçek yuzunu gormuş olmaniz. Belki daha çabuk atlatmanizda, neden boyle oldu diye aklinizin karişmamasi açisindan gerçekleri gormeniz daha iyi olur.
Dava açilmasi durumjnda çok çok aci olsa da yapacak birsey yok malesef. Çunki magdur olan sizsiniz ve yalvaracak degilsiniz. O sizi evden ilk kovdugunda sizin yapmaniz gerekeni yapmiş. O yuzden hep derim ki asla gururunuzu kendinizi ezdirmeyin. Kimyese ailenize bile. InsaAllah saglikli bir şekilde atlatirsiniz bu durumu(

Lohusayken insan her duyguyu on kat fazla yaşıyor. Normalde de çok üzücü bir durum, şimdi daha da üzülüyorsunuzdur sizi anlıyorum. Yapmanız gerekenleri az çok biliyorsunuzdur, dava açmak vs. Ancak yapmamanız gereken şeyler var. Birincisi, bu adama kesinlikle dönmeyin. Size güçsüz ve savunmasız bir anda bunu yaptığını unutmayın asla. Çünkü erkeklerde boşanma işi ciddiye binince pişmanlık (sahte) olabiliyor, kanmayın. Kin tutun demiyorum yanlış anlamayın ancak unutmayın dönmek isterse bu günler aklınızda olsun. Çünkü bu noktadan geriye dönerseniz bugüne kadar olan her şey artmış bir şekilde devam edecek ve artık tek değilsiniz, korumanız gereken bir evladınız var.
İkincisi, maddiyata önem vermeyen biriymişsiniz. Ancak mevcut durumda önem verin, vermeniz gerekiyor. Çünkü alacağınız her hak, yalnızca sizin değil, çocuğunuzun da hakkı. Tüm haklarınızı almak için elinizden geleni yapın. Bir avukat sizi yönlendirecektir.
Biliyorum söylemesi kolay gibi gelecek ancak yüreğinizi ferah tutun. En azından buna çabalayın. Çok zor ve çok üzücü biliyorum ancak bu olay biraz da bağıra bağıra gelmiş, siz görmek istememişsiniz gibi duruyor. Karşınızda çok vefasız birisi varmış. Klişe biliyorum ama "iyi ki" diyeceğiniz günler gelecek.
Hayatımıza bir ortak olarak dahil ederiz eşlerimizi. Maddi-manevi her şeyi beraber aşmak ve yaşamak için evleniriz. Sevdiğimiz insanla mutlu olmak için evleniriz. Eşiniz size bunları sağlamamış, o zaman hayatınızda böyle birinin olmasının bir anlamı yok. Sizi hırpalamaktan başka bir şeye yaramaz varlığı bu saatten sonra. Güvenemezsiniz mesela. O yüzden gitmesi hayırlı olmuş bir anlamda sizin için. Mesleğiniz olmasına çok sevindim. Mis gibi de büyütürsünüz evladınızı. Umarım bir an önce yüreğiniz ferahlar ve çok çok mutlu olursunuz 💜
Cümleleriniz merhem oldu teşekkür ediyorum.

Hiç beklemeden boşanın lohusa iken yaşanan bu travmadan sonra zaten sizde ileride bu adamdan iyice tiksinip kendiniz boşanmak isteyeceksiniz,çünkü ne sevgi kaliyor ne başka bişey lohusaliyken yaşanılan hiçbir kötü durum unutulmuyor size bunu bir bilen olarak söylüyorum. Sevginiz var olduğunu şuan düşünüyorsunuz ama inanın zerre sevginiz kalmayacak.kendinize geldiğiniz zaman ne dedigimi anlayacaksınız. O yüzden sakın sakın ağlayip sizlanmayin bu nankör insan karşısında,tamam deyin ve onaylayın . Ama maddi olarak kendiniz ve bebeğinizi düşünerek iyi bir avukat tutun

Lohusa olduğunjz için kırmadan yazmaya çalışacağım sizin eşiniz iyi bir eş değilmiş hiçbir zaman olmamış . Yukarda örnek vermişler. Seven ve eşine deger veren adam sunlari yapmaz . Onda birini bile . Hele ki gidip hemen boşanma davası açmaz .
Erkekler eşlerini aldatıyor sonra gelip karilarina yalvariyorlar lütfen ayrılmayalım diye sizinki ipleri tamamen koparmak istiyor . Lütfen kirilmayin ama bu gerçekle yüzleşmeniz lazım

Şimdi o eve giderseniz çok daha kötü şeyler yaşayacaksınız çünkü . Saygı tamamen bittiği için adam gözden çıkarma korkusu da yok . Ailenizin yanına gitseniz bir süre destek olsalar mesleğiniz de varmış kendinize hayat kurmanız lazım . Şu an hormonlardan dolayı su berrak gözükmüyor size ama panik olmadan bir düşünseniz anlayacaksınız .imkanınız varsabebeginizi bir süre buyutun ve bir işe başlayın . Allah yardımcınız olsun

Merhaba herkese,
Duygularım kafam darmadağın. Eşime çok inandım güvendim ve severek evlendim. 4 yıllık evliliğimde maddi hiçbir şeye önem vermedim. Evim yuvam oldu dedim tüm yüklü birikimimi evliliğime kattım. Rahat yaşayalım istedim. Eşimden ise sadece sevgi ve ilgi bekledim. Eşim ise ailesini hep benim önümde tuttu. Lohusayken annesini ona güyya şikayet ettim gerekçesiyle evden kovdu. Ki ben ailesine karşı hep tatlı dilli oldum, hep uyum sağladım. Hamilelik dönemimde eşim maddi konularda hep tartışma çıkardı, her konuda beni suçladı küstü vs. Ben herşeyimi evliliğime adadım bunu düzeltmeliyim evliliğim yuvam için dedim yine de gitmedim evden. Sorunu çözüme kavuşturmaya çalıştım. Ama eşim her konuda olduğu gibi sabit fikirli, her zaman kendisini haklı görüyordu. Eşim anlasın çok ileri gittiğini ve bana karşı saygısını yitirdiği için özür dilesin diye bekledim. Benim tüm çabama rağmen kavga etmeye bağırmaya beni yok saymaya ve kovmaya devam etmesi üzerine evden ayrıldım. Peşimden koşsun, bir daha tekrarlanmaması adına hatasını anlasın istedim. Ben özür bekleye durayım eşim dava açmış bile. Ben şok oldum bebeğim kucağımda kala kaldım.. Beni nasıl bir sürece itti. Öylece bıraktı. Anlamıyorum çok seviyordu birden bire gözden nasıl çıkardı. Ne oldu da evliliğim bir anda tam tersine döndü. Benim şuan canım çok acıyor, bebeğimizi beraber büyütmek, mutlu bir aile olmak istedim, şimdi tüm bunları göğüslemek zorunda bırakıldım ben severken bütün varımı yoğumu evliliğime adamışken bana bunu yaptı. Bebeğim ve yaşamım için çok kaygılıyım, nasıl yoluna koyarım herşeyi, ya pişman olup döner mi, dönse ben affeder miyim? Bütün bunları hak edecek ne yaptım bilmiyorum. Düşünüyorum; İnsan eşini çok severken ve eşi tarafından çok sevildiğini sanarken bunları yaşar mı? Kendimi kandırılmış, hayalleri yıkılmış, yarım kalmış hissediyorum. Nasıl atacağım tüm bunları? Sizler ne dersiniz, hayat tecrübelerinizden yola çıkarak yol göstere bilir misiniz? Şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sizin aklinız yerinde mi eşinizin sizi sevdigini nerden cıkardınız. Acın gözünüzü gerçekleri gorün. Sanki herşey gullük gülistanlikken bosanma davası acmış gibi davranıyorsunuz. adam sizi lohusayken even kovmuş

Kendi durumunuzdan örnek vererek açıklamanız benim için çok değerli teşekkür ederim.

Böylece İlk mesajınızdaki sert tavrınızın nedeni kendi durumunuzdan örnek vererek açıkladığınızda gayet iyi anladım, yaşanmışlıklarınız var ve bu yaşanmışlıklar nedeniyle siz kadınların DiŞLİ kuşlar olmasını istiyorsunuz.

Benim durumuma gelecek olursak eşim genel olarak herkes için yanlış olabilecek durumdaki yanlışlarının farkında değil; kendisini doğru görüyor. Verdiği tüm tepkilerinde doğru olduğunu düşünüyor. Benim kovması sonucu evden gitmem onu hiç etkilemiyor. Çünkü verdiği tepkiler sağlıklı tepkiler değil. Sağlıklı bir insan olsa bu noktaya kendisi getirmezdi ve sizin eşiniz gibi farkına varıp durumu düzeltmek için çabalardı.Sizin eşiniz sizin onu terk etme tepkiniz karşısında korkmuş ve tekrarını yaşatmamış nitekim sağlıklı bir insanın da bunu yapması beklenirdi.
Biraz yanlış yorumlanmış. Aslında yaşanmışlığımdan dolayı sert bir tepkim yok çünkü benim yaşadığım şey bunlarla kıyas bile edilemez eşim ilk seferinde salak mısın diye bağırdı. Uyardım. ikinci sinirlenmesinde deli deli davranma dedi. Uyardım. 3. De tartışma anında Sen bir psikoloğa git dedi. O sırada da ailemden gelen bir takıntı hastalığım vardı ve o nüksetmişti. Kavgamız o sebeplendi. Yani zayıf noktamı kavgada dile getirdi. Ondan sonra evi terkettim.
Başka yaşanan konu olmadı ama bunu bile kabul etmedim. Çünkü diyemez. Buradaki kadınlarla empati yapamıyorum bu yüzden. Sinirli olma sebebim kendimle özdeşim kurmam değil. Aile evine dönemeyen meslek sahibi olmayan kadınları bir nebze anlıyorum ama diğerlerine sadece sinirleniyorum kendilerine bunu yaptıkları için.
Herkes o zaman çok büyük tepki vermişsin dedi. İnsanlar konuşmaları atasında bile karı koca salak vs dedikleri için benim tepkimi anlayamadılar. Ama annem babam beni büyütürken ufacık bir şey bile dememişken elin oğluna o hakkı vermem. Ayrıca ufak şeyde verdiğim tepki ile şunu gösterdim ben zannettiğinden daha hassas biriyim. Dikkatlı olmalısın. Oda bu mesajı aldı. Küçük nasılsa diye alttan alsaydım daha da tekrarlanabilirdi çünkü eşimin ailesinde kızınca başkalarının arkasından da hakaret etme olayı var. Ailesinde görmüş yani ona korkunç olarak gelmiyor bir deli yada salak mısın lafı. Daha ileri gitmwz çünkü karakterine ters biliyorum ama ona bile izin vermedim. Bu yüzden dişli kuş olmamız gerektiğini düşünüyorum. Zamanında dişli kuş olunduğunda evliliğin iyi girme ihtimali bence daha yüksek. Başta düzeltiyor adam kendisini. Ama yıllardır alttan almış sıkıntıları çekilmiş bir adam kendini niye değiştirsin ki. Başta değiştirebilirdi ancak bence.

Sizin aklinız yerinde mi eşinizin sizi sevdigini nerden cıkardınız. Acın gözünüzü gerçekleri gorün. Sanki herşey gullük gülistanlikken bosanma davası acmış gibi davranıyorsunuz. adam sizi lohusayken even kovmuş
Lohusayım diyorum, kafam darmadağın diyorum, siz aklınız yerinde mi sizin diyorsunuz. Okumuyorsunuz sanırım. Aklım yerimde değil, duygularım tavan. Evet çok güzel geçen günlerim mutluluklarım güllük gülistanlık günlerim aylarım yılların vardı Ama bunlar durumu düzeltmeye yetmiyor demek ki. Bazı şeyleri çözemiyorsunuz fekarlıklarınız yetmiyor anlatmanız yetmiyor tepkileriniz sınır koymanız yetmiyor Sevdiğiniz bir anda sizi karşısına alıyor yanlış olan doğrularından vazgeçmiyor. Seven insan bunu yapmaz sözüne inanmıyorum. Sevsede yapabilir, gurur yapar, kibirlidir, inatçıdır vs. Bu sırf benim için değil herkes için geçerli karşılıklı karakter meselesi.

Biraz yanlış yorumlanmış. Aslında yaşanmışlığımdan dolayı sert bir tepkim yok çünkü benim yaşadığım şey bunlarla kıyas bile edilemez eşim ilk seferinde salak mısın diye bağırdı. Uyardım. ikinci sinirlenmesinde deli deli davranma dedi. Uyardım. 3. De tartışma anında Sen bir psikoloğa git dedi. O sırada da ailemden gelen bir takıntı hastalığım vardı ve o nüksetmişti. Kavgamız o sebeplendi. Yani zayıf noktamı kavgada dile getirdi. Ondan sonra evi terkettim.
Başka yaşanan konu olmadı ama bunu bile kabul etmedim. Çünkü diyemez. Buradaki kadınlarla empati yapamıyorum bu yüzden. Sinirli olma sebebim kendimle özdeşim kurmam değil. Aile evine dönemeyen meslek sahibi olmayan kadınları bir nebze anlıyorum ama diğerlerine sadece sinirleniyorum kendilerine bunu yaptıkları için.
Herkes o zaman çok büyük tepki vermişsin dedi. İnsanlar konuşmaları atasında bile karı koca salak vs dedikleri için benim tepkimi anlayamadılar. Ama annem babam beni büyütürken ufacık bir şey bile dememişken elin oğluna o hakkı vermem. Ayrıca ufak şeyde verdiğim tepki ile şunu gösterdim ben zannettiğinden daha hassas biriyim. Dikkatlı olmalısın. Oda bu mesajı aldı. Küçük nasılsa diye alttan alsaydım daha da tekrarlanabilirdi çünkü eşimin ailesinde kızınca başkalarının arkasından da hakaret etme olayı var. Ailesinde görmüş yani ona korkunç olarak gelmiyor bir deli yada salak mısın lafı. Daha ileri gitmwz çünkü karakterine ters biliyorum ama ona bile izin vermedim. Bu yüzden dişli kuş olmamız gerektiğini düşünüyorum. Zamanında dişli kuş olunduğunda evliliğin iyi girme ihtimali bence daha yüksek. Başta düzeltiyor adam kendisini. Ama yıllardır alttan almış sıkıntıları çekilmiş bir adam kendini niye değiştirsin ki. Başta değiştirebilirdi ancak bence.
Olaylar kişiler karakterler farklı; sizin eşiniz sizi anlamayı bir daha tekrarlamamayı olayı büyütmemeyi seçmiş. Yani sizi seçmiş. Ben haklıyım doğruyum istediğimi derim deseydi durum bundan farklı olurdu. Ne güzel ki anlayışlı davranmış yanınızda durmuş, hatasını düzeltmek istemiş nitekim başarmış. Ne yaparsanız yapın kendi istemediği sürece farkındalığı oluşmadığı azda olsa esneyemediği yeni fikir ve düşüncelere açık olmadığı karşısındakinin penceresinden bakamadığı sürece kimseyi değiştiremezsiniz.

Bende buna şaşırıyorum ya saydığınız tüm olumsuzluklar kendisinde bir araya gelmiş; bir de bütün bunlara rağmen karşısında eşinin iyi yönlerini görerek, iyi günü kötü gününe katık etmeye hazır mücadeleci bir eş kişisi varken ki bu ben oluyorum, duygu durumu en karışık olduğu, en anlaşılmaya belki de alttan alınmaya ihtiyacı olan zamanda en büyük darbeyi yiyen yine ben oluyorum.
Nedeni ne biliyor musunuz? İlişkiler satranç hamlesi gibidir siz hamle yapmazsanız sizin sıranız ona geçer. Yaptıkları için cezalandırma ve gerekli tepkiyi verme hamlesini yapmamışsınız dolayısıyla sizin hakkı o kullanıyor..

Okuduğunuzu yanlış anlamışsınız Piraye hanım, geri dönmem hiç söz konusu olmadı.
Defalarca kovuldugunu yazmışsın ilk yorumunda, o zaman daha önce de eşin ciddiymis seni kovarken....keşke çocuk olmadan ilk kovdugunda ayrılıp davayı acsaydin. Şimdi herşey daha zorolacak senin ve bebeğin için. Allah yardımcınız olsun

Lohusayım diyorum, kafam darmadağın diyorum, siz aklınız yerinde mi sizin diyorsunuz. Okumuyorsunuz sanırım. Aklım yerimde değil, duygularım tavan. Evet çok güzel geçen günlerim mutluluklarım güllük gülistanlık günlerim aylarım yılların vardı Ama bunlar durumu düzeltmeye yetmiyor demek ki. Bazı şeyleri çözemiyorsunuz fekarlıklarınız yetmiyor anlatmanız yetmiyor tepkileriniz sınır koymanız yetmiyor Sevdiğiniz bir anda sizi karşısına alıyor yanlış olan doğrularından vazgeçmiyor. Seven insan bunu yapmaz sözüne inanmıyorum. Sevsede yapabilir, gurur yapar, kibirlidir, inatçıdır vs. Bu sırf benim için değil herkes için geçerli karşılıklı karakter meselesi.
Tatlım sen kocanı seviyorsun, çook seviyorsun belli orada sıkıntı yok ama o seni sevmiyor. Zaten bunu kabul edebilseydin adam en başından belli etmiş herşeyi....

Su cumle benim anlamam icin yetti canim. Yakisikli seni gece uyutmadi galiba. ☺️
Oy kuzum döndün mü? Çok sevindim kullanıcı adın değişmiş gece kim yazmış hiç dikkat etmedim yeni gördüm😁

Sincabının güzel gözlerinden öpüyorum🥰🍀

Tabi, evet konu sahibinin hatası hep beklemek olmuş ama adam her seferinde kovma girişiminde bulunmuş sonuç olarak aslında kovulmuş en sonunda gitmek zorunda kalmış.

Tabi alintiladığın cümlede kendisinin değilde kocasının blöf yaptığını düşündüğü için kendi takıntılı bağımlığına bahane bulmuş bu da üzücü..

neler yaşadığınızı anlatıp sonra nasıl bir anda oldu diyorsunuz ben de bunu hiç anlamıyorum
defalarca kovulup sakız gibi adamlara yapışanlarla dolu kk
şimdilik bunun sonucu kapının önüne konmak
ama çok yakında boşanmadığı için öldürülen kadınlar duymaya başlayacağız diye korkuyorum

Eşinize eskiden büyük hatalarınız mı olmuştu? Neden durduk yere böyle davransın ki? İnsan sevmese bile sakin olmaya çalışır, saygı gösterir karşısındakine. Böyle davranmasının altında sizin hatalarınız yoksa zaten sizin mutlu bir evliliğiniz hiç olmamış. Yaptığını birikimleri harcadığınızla kalmayın bari en azından onu anlaşmaya gidin. Ayrıca lohusayım diyorsunuz bebek tam olarak kaç aylık?

holymoly holymoly B Beyabaann T Tombulkedi V Visnekralicesi zillikedi zillikedi cuytherock cuytherock Tebdilimekan Tebdilimekan Ozge Citak Ozge Citak sedoskoo sedoskoo A AyseeCann Cac Cac M Mstfamls feruzecerci feruzecerci K KIR PAPATYASII M Mutluuu06 B Buyuk_umutlar sarilimoncuk sarilimoncuk U Uhibbuka
Bana yol gösteren, ılımlı yaklaşan, gerçekten empati kurarak içtenlikle yardımcı olmak isteyen, duygularımı bir kenara bırakıp gerçekte olanı daha net görmemi sağlayan bayanlar sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Dediklerinizi bir çok kez okudum. Bana iyi geldiniz. Duanıza beni ve yavrumu da katın bu süreci kolaylıkla atlatayım.

Back
X