- Konu Sahibi CocoParisien
“Anahtar”
Tek sözcük beni tanımlar. Her kapıyı açar her işin hakkından gelirim.
Anahtar tek kapıyı açar ama, sizinki biraz maymuncuk olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Anahtar”
Tek sözcük beni tanımlar. Her kapıyı açar her işin hakkından gelirim.
Valla bir de aşırı beyaz tenli bir insanım. Hani Casper olur mu olur.Gözü kara cesur casper ☺
İlk aklıma gelen buydu
Valla bir de aşırı beyaz tenli bir insanım. Hani Casper olur mu olur.![]()
Eğer bu yazacağınız şey işle ilgili resmi bir evrağa yazılacak bir anlatım olacaksa dediğiniz gibi kasıntı veya duygusal şeyler yazmayın.
Örneğin; sorumluluk sahibi, çalışkan, verilen işi yerine getirmek için çaba sarf edebilecek, sosyal gibi örnekler yazmanızda fayda var.
iş için olduğu için kendinizi tam tanıtan değil de işe bakan yönünüzle yazsanız daha iyi olabilir.
yani ne bileyim romantiğim yazılmaz herhalde iş başvurusunda :)
ben şu tarz tanıtıyorum kendimi genelde;
tam bir takım çalışanıyımdır, ancak kendi fikrimin doğruluğundan eminsem tartışmaktan çekinmem.
(ayağınızı denk alın ahahaha)
iş içinse eğer
“modern kölelerden sadece biriyim.” yazın.
muhtemelen sizi işe almayacaklar![]()
Hem iş için hem de değil gibi. Yani şöyle anlatayım ne için gerektiğini. Ben tamamen gönüllü olarak bir konuyla ilgili farkındalık projesinde yer aldım. Ve projenin organizatörleri tüm katılımcılara bu 10 soruyu soruyorlar. Sizi tanımak anlamında yani. Fakat olay şu ki, bu verdiğimiz cevapları sadece organizatörler değil, proje yayınlandığında herkes görecek. Ama dediğiniz gibi alakasız özelliklerimi değil de projenin konusuyla ilgili olan yanlarımı ön plana çıkarırsam daha iyi olacak. Yani dürüst ya da iyi niyetli olmam onlar için bir şey ifade etmez sonuçta.Ben de cv lerde ben öyleyim , şöyleyim diye cümle kuranları diğer hiçbir niteliğine bakmadan direkt çöp kutusuna gönderiyorum , görüşmeye bile davet etmiyorum. Eğer iş için kendini tanımlamanız isteniyor ise bunu profesyonel bir dilde ifade etmeniz gerekiyor.
Çok iddialı bir tanım olmaz mı? Hani 'siz bu dünyaya layıksınız da ben değilim, çünkü ben bir premsesim' der gibi?Benim kendimle ilgili tanımım şu:
Bu dünyaya yakışmayan bir insanım.
Bu cümlenin içinden çok şey çıkar düşündürür, net bilgi de vermez, merak da uyandırır.
Bence öyle yuvarlak bir şey olsun :)
+1Banada böyle sorular çok mantıksız ve samimiyetsiz gelir.
İnsanlar elbette en iyisi benim der gibi cevap verecek, ben kötüyüm diyen olmayacak.
Bana kalırsa klasik bir cevap vermek gerekir.
Çok iddialı bir tanım olmaz mı? Hani 'siz bu dünyaya layıksınız da ben değilim, çünkü ben bir premsesim' der gibi?![]()
projenin içeriğini bilseydik ona göre şeyler üretebilirdik :S Yardımlaşma projesi değil anladığım kadarıyla. Ne bileyim otizm farkındalığı gibi bir şey mi mesela. Hani bilirsek daha üretken oluruz :)Hem iş için hem de değil gibi. Yani şöyle anlatayım ne için gerektiğini. Ben tamamen gönüllü olarak bir konuyla ilgili farkındalık projesinde yer aldım. Ve projenin organizatörleri tüm katılımcılara bu 10 soruyu soruyorlar. Sizi tanımak anlamında yani. Fakat olay şu ki, bu verdiğimiz cevapları sadece organizatörler değil, proje yayınlandığında herkes görecek. Ama dediğiniz gibi alakasız özelliklerimi değil de projenin konusuyla ilgili olan yanlarımı ön plana çıkarırsam daha iyi olacak. Yani dürüst ya da iyi niyetli olmam onlar için bir şey ifade etmez sonuçta.
Skolyoz hastalığını biliyor musunuz? Omurga eğriliği. Ben de geçmişte skolyoz hastasıydım, ameliyat oldum. Farkındalık projesi de bununla ilgili.projenin içeriğini bilseydik ona göre şeyler üretebilirdik :S Yardımlaşma projesi değil anladığım kadarıyla. Ne bileyim otizm farkındalığı gibi bir şey mi mesela. Hani bilirsek daha üretken oluruz :)