Kendini Birden Baskasinin Gonul Iliskisinin Ortasinda Bulmak!

Bu da guzel:))) Siz olsaniz bir tanidiginizin diger tanidiginiza ilgisi oldugunu soyler misiniz, ve ben soylememek ile hata mi yaptim?

Bu Jennifer en sevmedğim kız tipi.. John' a de ki sen; bu kız mavi moncuk dağıtıyo boşver bunu de anlamazsa kendi sürünsün. Sen salla gitsin

Aman bosver.
He de gec.
Birbirleri hakkinda ikisine de bir sey soyleme.
Bilgi bile verme, bilmiyorum de.
Herkes kendi basinin caresine bakar merak etme sen.

John' un Jennifer'a olan ilgisini Jennifer'a söylemiş olmanizdan John rahatsız olmamış. Hatta sana söyle diye söyledim demiş. Siz kıza söylemekle hata mi yaptım diye soruyorsunuz. Bunun hata olmadığını John size söylemiş. Neyi sorun ettiğinizi anlamadım tam olarak. Sorun kızın erkekle oynuyor olması ve bunu söyleyip soylememek ise John değer verdiğiniz biri ise Jennifer'in ilgisi olduğu izlenimini almadım diye bilirsiniz kısaca. Ama kesinlikle bunu açıkça dile getirdiğini söylemeyin bence. Laf taşıyor pozisyonuna düşmeyin.

Son düzenleme:
kiz sen nerden buldun bu insanlari
salla gitsin yaaa zaten karismis ortalik

O kadar dertlenecek birşey yok yahu:)
Adam hoşlandığını söylediğinde de kadını bu durumdan haberdar edebilirdiniz. Yok kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyormuş vs, bırakın onların olmayan ilişkisi sizi mi gerdi?

30 yasından büyük essek kadar adamlar ikisi, bu yasta birinin bana email atıp lise aşkı gibi Başkasını sorması bir garip. Gecenin bir yarısı yakın arkadas sandığınız bırı tarafından yalan söylemek ıle ıtham edılmek ise gayet ağır bir duygu. Yetmemiş gibi hem bana hem diğer kişiye gıdıp Hakkımda bunları söylemişsin x öyle dedi demesi epey çirkin ve agır geldi bana, ki bunda aynı gece yarısı öğrenmiş olmam. Herkesin derdi kendıne bir de ekstra drama. Ben lisedeyken bile böyle şeyler yoktu. Aralarında ki ılıskı yada arkadaşlık umrumda bile, sadece güven duyduğunuz birinin beklenmeyen, hayal kırıklığına uğratan davranışlarına tanık olmak üzdü beni. Katılmamakla doğru yaptığımı dusunuyorum. Epey kızgındım bu konuyu açtığımda ama öfkem falan geçti , lakin bu hayal kırıklığı epey can sıkıcı bir duygu.

Offff offff ki of kuzu biz daha kendi gönül işlerimizi çözemedikki hergün okumuyormusunuz kaç yıllık kocalar bile entrikalar peşinde bizde hatunları olarak takipdeyix demem o kiii biz türk hatunları beylerini çözelim allahın izniyle avrupayada el atcaz jenneferlar lopez micheallara kadarrrrr ooooooooo boşver kuzum yaaaa ne halleri varsa görsünler

Galiba bende senin gibi yapardım bu yabancıların aşk oyunlarını çözemezsin sana söyleyim ,saman alevi gibi bitiverir ateşleri ,yani aşkları ,uğraşma sen bunlarla
partnerleri bi bakmışsın değişmiş
aşk onlarda farklı bizde farklı

Bence kiz sadece johnla degil sizinle de oynamis baya:)soylemissiniz sonucta cocugun ilgisini ki,john da soyle diye dedim demis.arkadaslik konusuna gelince iyi tarafindan bakmak lazim.gercek yuzunu gormus oldunuz...

gereksğiz derecede olaylkrın içine girmişsin. fikir sormuşsun ya hiçbişey yapma kimseye de karışma.çocukça oyunlarbunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…