kendini bu ay hamile sananlar buraya

zeynepilke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
578
2
46
Balıkesir
arkadaşlar bu ay hmileymişim gibi geliyo adet günüme 2-3 kaldı aslında yarın olmam gerekiyo ama bazen 30 günde bi oluyorum ama nedense kendimi hamile gibi hissediorum dün test yaptım saaatler sonra çok silik bi çizgi çıktı nedense hep hamileymişim gibi geliyo içinde böyle şüphe olanlar varmı

kih kih bende sanıyorum belirtimde yok ama olsun sanıyorum.bu arada ilke bence sen hamilesin.çünkü test pozitif çıkmış :)

kih kih bende sanıyorum belirtimde yok ama olsun sanıyorum.bu arada ilke bence sen hamilesin.çünkü test pozitif çıkmış :)

tatlım ağzını seviyim ben senin ama ben bu ay hamile kalırsam şok ve komik çünkü korunuyorum ben aklımca şeker ve tansiyon ilacı kullanıorum yani aslında kötü olur temmuz gibi doktorumla konuşup hamile kalmayı planlıyodum ama çok fazla his var içimde

yumurtlama günlerini değerlendirdik , bat'a 10 gün var ama kendimi çok yorgun hissediyorum, sürekli yatmak istiyorum. bi umut işte hamileyim sanıyorum :)

benimde tarihim geçti ama idrar testi 1 saat sonra hafiffff bir 2.çizgi oldu...ama onada güvenemem...beklemek ne zor iş kardeşim ya....

benimde tarihim geçti ama idrar testi 1 saat sonra hafiffff bir 2.çizgi oldu...ama onada güvenemem...beklemek ne zor iş kardeşim ya....

valla arkadaşlar ben ilk kızıma o ay içime doğdu ve hamile olduğumu öğrendim bakalım kırmızılar gelicekmi angel senin geçmiş canım artı silikte çıkmış hamile olabilirsin tatlım

adet tarihin nezaman belirtilerin varmı canım

aslında imkansız gibi görünüo :) adet tarihim 6 mayısdı.ve o meşhur kahvenrengi akntı oldu. bu sabaha kadar lekelenmem vardı.üstünemi görüyorum derken adetm geldi. ama mide bulantısı halszlk göğüs acıması devam edio.
sanırım psikoljık önümüzdeki maçlara bakıcaz :) ama adetm btsn genede test yapıcam içiim rahat olsn

olsun benim 6 saaat sonra falan çıktı geç döllenmeyse olabilir bu arada testin markası neydi bide negibi belirtilerin var

testin markası nova...arada sol bacağıma ağrı vuruyor...belimin iki yanı hafif ağrıyor birde karnımın alt kısmı ama çok hafif ağrı oluyor arada...sonraaa akıntım var...göğüslerim hafif dolgun gibi geldi...

ve şu an başım dönüo noluyooo

peki önceki adetlerinde de lekelenmen oluyomudu yoksa ilk defamı oldu inşallah üstüne görmüşsündür canım

vallaa canım sen hamilesin gibi duruyo bakalım gelişmeler ne olucak geçen hafta aşırı akıntım vardı ama bu günlerde yok acaba geçmi yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…