- Konu Sahibi zeynepilke
-
bende umutsuzca sanmaktayım
benide listene yaz :)
kih kih bende sanıyorum belirtimde yok ama olsun sanıyorum.bu arada ilke bence sen hamilesin.çünkü test pozitif çıkmış :)
benimde tarihim geçti ama idrar testi 1 saat sonra hafiffff bir 2.çizgi oldu...ama onada güvenemem...beklemek ne zor iş kardeşim ya....
yumurtlama günlerini değerlendirdik , bat'a 10 gün var ama kendimi çok yorgun hissediyorum, sürekli yatmak istiyorum. bi umut işte hamileyim sanıyorum :)
valla arkadaşlar ben ilk kızıma o ay içime doğdu ve hamile olduğumu öğrendim bakalım kırmızılar gelicekmi angel senin geçmiş canım artı silikte çıkmış hamile olabilirsin tatlım
ay inşallahama bir saat geçti o konuda tereddüt ettim...
adet tarihin nezaman belirtilerin varmı canım
olsun benim 6 saaat sonra falan çıktı geç döllenmeyse olabilir bu arada testin markası neydi bide negibi belirtilerin var
aslında imkansız gibi görünüo :) adet tarihim 6 mayısdı.ve o meşhur kahvenrengi akntı oldu. bu sabaha kadar lekelenmem vardı.üstünemi görüyorum derken adetm geldi. ama mide bulantısı halszlk göğüs acıması devam edio.
sanırım psikoljıkönümüzdeki maçlara bakıcaz :) ama adetm btsn genede test yapıcam içiim rahat olsn
aslında imkansız gibi görünüo :) adet tarihim 6 mayısdı.ve o meşhur kahvenrengi akntı oldu. bu sabaha kadar lekelenmem vardı.üstünemi görüyorum derken adetm geldi. ama mide bulantısı halszlk göğüs acıması devam edio.
sanırım psikoljıkönümüzdeki maçlara bakıcaz :) ama adetm btsn genede test yapıcam içiim rahat olsn
peki önceki adetlerinde de lekelenmen oluyomudu yoksa ilk defamı oldu inşallah üstüne görmüşsündür canım
ve şu an başım dönüo noluyooo
testin markası nova...arada sol bacağıma ağrı vuruyor...belimin iki yanı hafif ağrıyor birde karnımın alt kısmı ama çok hafif ağrı oluyor arada...sonraaa akıntım var...göğüslerim hafif dolgun gibi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?