kendini bu ay hamile sananlar buraya

yaw ne zormuş bu hamile kalmak...hani böyle sevgilisiyle kaçamak yapıpta hamile kalanlar varya..demekki dünyanın en şanssız insanları...biz uğraşıyoruz...yok yumurtlama günü yok bilmemne...

merhaba kizlar bende bikac gundur test yapiyorum ust uste benim ilk 2gun 2.cizgi daha belirginlesti ama bu sabahki daha silikti neden olmustur acaba daha belirginlesmesi gerekmezmi bende buay hep hamileymisim gibi hissettim ve testleri oyuzden erken yaptim kizimdada boyle hissetmistim ve batdan 4gun once hamile oldugumu ogrenmistim simdiki batda yarin hakkimizda hayirlisi

merhaba kizlar bende bikac gundur test yapiyorum ust uste benim ilk 2gun 2.cizgi daha belirginlesti ama bu sabahki daha silikti neden olmustur acaba daha belirginlesmesi gerekmezmi bende buay hep hamileymisim gibi hissettim ve testleri oyuzden erken yaptim kizimdada boyle hissetmistim ve batdan 4gun once hamile oldugumu ogrenmistim simdiki batda yarin hakkimizda hayirlisi

canım bence gününün geçmesini bekle buna bağlı hayal kırıklığı yaşadım. bende senin gibi erken test yapdım. hamileyim diye sevndm çıkmadı. gününü bekle hayal kırıklığı yaşamamak için hormon sevyen adet öncesi yükselio testler yanıltıo

senin nekadar geçti canım adetin bence bekleme geçtiyse yap hemen
benim gecikmelerim oluyor bazen; 6 mayıs adet tarihim ama gecikmeler oluyor die fazla umutlanmak ve yine negatifi görmek istemiyorum bu arada 4 mayıs bat sanıp o gün test yapmıştım negatif çıktı beklemedeyim o yüzden

sabah silik çıkan başka marka testtir canım benimde öle olmuştu kızımda bi markayla pozitif bi başka markayla negatif çıkıyodu benimde bat yarın yada en geç 12 oda en geç bakalım haberlerinizi bekliorum ben çıkorum şimdi görüşürüz kızlar

görüşürz cnm :)))))

yok canim baska marka degil ben internetten toplu aliyorum testleri ayni test oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…