- Konu Sahibi zeynepilke
-
banada öle geliostresten olabilir canım baş dönmen
vallaa canım sen hamilesin gibi duruyo bakalım gelişmeler ne olucak geçen hafta aşırı akıntım vardı ama bu günlerde yok acaba geçmi yumurtladım
ay inşallah hamile oluruz...bu sefer çok heveslendim...
ay inşallah hamile oluruz...bu sefer çok heveslendim...
yaw ne zormuş bu hamile kalmak...hani böyle sevgilisiyle kaçamak yapıpta hamile kalanlar varya..demekki dünyanın en şanssız insanları...biz uğraşıyoruz...yok yumurtlama günü yok bilmemne...
yaw ne zormuş bu hamile kalmak...hani böyle sevgilisiyle kaçamak yapıpta hamile kalanlar varya..demekki dünyanın en şanssız insanları...biz uğraşıyoruz...yok yumurtlama günü yok bilmemne...
bende bekliyorum yarın sabah test yapacağım :26:
bende bekliyorum yarın sabah test yapacağım :26:
benim gecikmelerim oluyor bazen; 6 mayıs adet tarihim ama gecikmeler oluyor die fazla umutlanmak ve yine negatifi görmek istemiyorum bu arada 4 mayıs bat sanıp o gün test yapmıştım negatif çıktı beklemedeyim o yüzdensenin nekadar geçti canım adetin bence bekleme geçtiyse yap hemen
merhaba kizlar bende bikac gundur test yapiyorum ust uste benim ilk 2gun 2.cizgi daha belirginlesti ama bu sabahki daha silikti neden olmustur acaba daha belirginlesmesi gerekmezmi bende buay hep hamileymisim gibi hissettim ve testleri oyuzden erken yaptim kizimdada boyle hissetmistim ve batdan 4gun once hamile oldugumu ogrenmistim simdiki batda yarin hakkimizda hayirlisi
sabah silik çıkan başka marka testtir canım benimde öle olmuştu kızımda bi markayla pozitif bi başka markayla negatif çıkıyodu benimde bat yarın yada en geç 12 oda en geç bakalım haberlerinizi bekliorum ben çıkorum şimdi görüşürüz kızlar
sabah silik çıkan başka marka testtir canım benimde öle olmuştu kızımda bi markayla pozitif bi başka markayla negatif çıkıyodu benimde bat yarın yada en geç 12 oda en geç bakalım haberlerinizi bekliorum ben çıkorum şimdi görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?