- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.481
meraba kızlar maalesef bu ayda hüsranla sona erdi bugün gelmesi gereken kırmızılar dün akşam geldii çok üzülüyoromm çooookkk
artık beklemekten usandım yaa... bu ay aşılamaya gitcem... 2 yıl olcak eylülde( bide kızlar ben dün akşam 11,30 da adet oldum şimdi benim adetimin 3. günü nezaman oluyoo cuma mı ? c.tesi mi? ona göre dr gidimm diyorum eğer c.tesine denk gelirse yine öbür aya sarkacak aşılamam bayramdan ötürü...
cnm benm kaç yaşındasın ben ilk hamileliğimde 2 yıl korunmamıştım sonra birden hamile kalmıştım ablam da normalde hamile kalmak için 2 yıl süre olması lazım demişti tam 2. Yıla denk gelmişti hamileliğim ama sonra bir yerde de 30 yaş üstü bayanlar 1, 30 yaş altı olanlar da 2 yıl hamile kalmazsa doktora başvurmalıdır gibi bir şey okumuştum sen kendine göre hareket et ama daha önce doktora gittin mi belki basit bir şeydir neden hemen aşılama düşündün anlamadım.
Ben adet olduğum ilk günü 1. Gün sayıyorum ama daha iyi bilen biri de cevap versin buna
meraba kızlar maalesef bu ayda hüsranla sona erdi bugün gelmesi gereken kırmızılar dün akşam geldii çok üzülüyoromm çooookkk
artık beklemekten usandım yaa... bu ay aşılamaya gitcem... 2 yıl olcak eylülde( bide kızlar ben dün akşam 11,30 da adet oldum şimdi benim adetimin 3. günü nezaman oluyoo cuma mı ? c.tesi mi? ona göre dr gidimm diyorum eğer c.tesine denk gelirse yine öbür aya sarkacak aşılamam bayramdan ötürü...
Bırak öteki aya sarksın, belli mi olur belkide buay hamile kalacaksın iğne olmadan
Üzülme diyemem üzülüyor insan ama bırak kendini, hayırlı zamanı henüz gelmedi demek ama umutsuz olma herşey çok güzel olacak hepimiz içinBu ayıda atlat bakalım ne kaybedersin kiMayıs değilde haziran doğumlu olur hee
HER AY BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM HER AY AMA OLMADI OMADI.. ÇEVREMDE BENİ GÖREN HERKES HEMEN ÇOCUK YOK MU ? SIKILDIM ARTIK O BAKIŞLARDAN((((( AMA BELLİ Kİ BU AYDA AŞILAMA OLMAYACAK NEDİYİM Kİ ALLAHTAN HAYIRLISI İNŞ. BU AY MELEĞİM KENDİLİĞİNDEN GELİR İNŞ.
Herkese merabalar.. Bende 2 yıl olmak üzere evliyim ve hiiç korunmadım ama bebiş olmadıfakat bu ay adetime 14 gün 12-13 gün kala çok ğögüslerim ağrımaya başladı halada ağrı var bid ebelime arada acayip bir ağrı saplanıyor sağ kasığım arada çok sızlıyor sanki adet olcak gibi. En son dün akşam birden 3 saniye başım çok feci döndü sanki deprem oldu adetim ayın 15 nde acaba test yapsam çıkar mı ? şimdide belim ağrıyor ğögüslerimde özellikle geceleri çok feci ağrıyorr....inş. Hamişimdir yaa ((
arkadaşlar bugün doktora gittim kan testi yaptı ve az önce netten sonuçlara baktım 880 mlU/ml çıktı değerlerim bildiğim gibi 4 haftalık mıdır sizce??
canım 3 testin negatif olması negatif olması ihtimalini güçleendiriyor bence ..ama bir sitede okumuştum idrar testlerinde negatif sonuç doğru olmayabilir diye..sen kan tahlilini yaptır çin rahat etsin..gün gecikmen ise vücudun hamileliğe hazırlanıyor diye biliyorum..çünkü annemler öyle der..burada da başka arkadaşlarda bunu onaylamıştı..bu ay olmasa da yakında olabilir..
kızlar mrb adet tarihime 2 gün var ve ben bu gün tekrar dr gidip kan vericem pazartesi beta hcg 11.80 di dua edin benim için lütfen değerim artmış olsun gelsin hayırlısı ile bebişim
arkadaşlar bu ay hmileymişim gibi geliyo adet günüme 2-3 kaldı aslında yarın olmam gerekiyo ama bazen 30 günde bi oluyorum ama nedense kendimi hamile gibi hissediorum dün test yaptım saaatler sonra çok silik bi çizgi çıktı nedense hep hamileymişim gibi geliyo içinde böyle şüphe olanlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?