kendini bu ay hamile sananlar buraya

Bırak öteki aya sarksın, belli mi olur belkide buay hamile kalacaksın iğne olmadan
Üzülme diyemem üzülüyor insan ama bırak kendini, hayırlı zamanı henüz gelmedi demek ama umutsuz olma herşey çok güzel olacak hepimiz için Bu ayıda atlat bakalım ne kaybedersin kiMayıs değilde haziran doğumlu olur hee

yaşım 29 sayılır küçük değilim okadarda :)) ewet sürekli dr.kontrolündeydim bende bişey yok şükür sadece eşimde hareket azlığı vardı. Cerrahpaşaya en son gidiyordum onlarda sebepsiz dediler adetin 3 günü gel tedavine başlayalım diye. 3 ay oldu her ay eşim saolsun erteledi ( şimdi konuştum yine öbür aya kalsın diyoo çok moralimi bozdu bu adamı ne etcem ben yaa
Hep diyo normal yolla olsun e oda olmuyor ( sanki aşılama yaptığımızda hemen tutacak gibi düşünüyo erteliyo sürekli bıktım herşeyden ((

Bırak öteki aya sarksın, belli mi olur belkide buay hamile kalacaksın iğne olmadan
Üzülme diyemem üzülüyor insan ama bırak kendini, hayırlı zamanı henüz gelmedi demek ama umutsuz olma herşey çok güzel olacak hepimiz için Bu ayıda atlat bakalım ne kaybedersin kiMayıs değilde haziran doğumlu olur hee

HER AY BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM HER AY AMA OLMADI OMADI.. ÇEVREMDE BENİ GÖREN HERKES HEMEN ÇOCUK YOK MU ? SIKILDIM ARTIK O BAKIŞLARDAN ((((( AMA BELLİ Kİ BU AYDA AŞILAMA OLMAYACAK NEDİYİM Kİ ALLAHTAN HAYIRLISI İNŞ. BU AY MELEĞİM KENDİLİĞİNDEN GELİR İNŞ.

Bukadar sıkıntı yapma bırak millet nederse desin, sanki doğunca 5 dakika gördükten sonra bidaha bakacaklar mı? Sen önce kendini rahatlat, sen önce kendin inan...Yumurtlamanı iyi takip et, biraz yediğine içtiğine dikkat et, sigara kullanıyorsan çok abartma, bir makalede okumuştum "Hamile kalmak isteyen kadınlara her gün 5-7 çay kaşığı ayçiçek, susam ve sızma zeytinyağını karıştırıp içmeleri öneriliyor.."

arkadaşlar tam birleşme olmadan 24 haziranda bi ilişki oldu.iç çamaşırım da vardı.ve temmuz 17 de beklenen günde adet oldum normal şekilde.yine de ne olur ne olmaz diye ilişkiden 42 gün sonra kan testi yaptırdım.0.5 çıktı.şimdi ikinci adetimi olmam gerekiyor.dünden beri olmadım.normalde de hep gecikmeli olurum ama yine de korku aldı işte.sizce 42 gün sonra yapılan beta hcg testi yanılabilir mi?

bu ay ileri derecede gebelik belirtilerim vardı hatta dün akşam test yapacaktım kii adet oldum adetime daha 5 gün var ramazandan dolayı erken oldum galiba,normalde asla gününü şaşmaz..bugün resmen bunalımdayım,kendimi bu ay çok fazla kaptırmıştm ama olmadı napalım nasiip..

aynı belirtiler bu ay bende de vardı canım hatta bi ara dedim yüzdeyüz hamileyim,ama dün gece sahurda tüm hayallerim suya düştüü biraz daha bekle canım,umarım hamiesindir ama çok umutlanıncada üzülen biz oluyoruz..inşallah Rabbim herkese taattrısın evlat sevgisini, benim 1 kızım var ona kardeş istiyoruz.. yüce mevlam öncelik hiç olmayanlara versinn

Merhabalar,

Ben 3 aylik evliyim ve yurtdisinda yasiyorum, evlendikten hemen sonra dogum kontrol hapi (yasmin) kullanmaya basladim, dugunden sonra amerikaya geldik ve burda ilaci recetesiz vermedikleri icin ilk kutudan sonra birakmak zorunda kaldim. Esim korunmuyor ama iliski esnasinda dikkatli oldugumuzu saniyorum. Hapi biraktiktan sonraki ilk ay hemen adet olmustum, ancak 3. adetim 8 gun gecikti, kasiklarimda gidip gelen agrilar var ve cok sik tuvalete cikiyorum. Merak ettigim bu adet gecikmesi, ilaci birakmamdan kaynaklanan bir durum mu, yoksa hamilemiyim? Rabbim bi bebis takdir ettiyse tabiki cok sevinecegim erken gelen bu surpriz icin.. Benzer tecrubeler yasayan arkadaslar varsa paylasirlarsa cok sevinirim, cunku burda malum gurbet insan kendini yalniz hissediyor, 10.gun de olmazsam gidip test almayi dusunuyorum ama burda boyle yapayalniz, tuhaf gelio, yoksa hic heveslenip almasam mi, ne dersiniz kislar?

canim benim benden sana tavsiye sakin öyle esine uyup hep sarksin diye beklemeyin ...olmayincada olmuyor esine sölye ben artik mutsuzum bebis istiyorum hakkimi helal etmem de bak nasil gelyior...hangi cagda yasiyoruz dogal yollardan olmuyor ne yapalim simdi, o kadar ugrasanlar var yillardan beri tedavi görenler var, olsun rabbim bu imtihandan geciriyor sizi, rabbim tez zamanda bir bebis verir insallah size...esinle konus, hakkimi helal etmem benimle doktora gel de! bak nasil geliyor, birde gelmesin, biz kadinlar niye hep cekmek zorundayiz???

arkadaşlar bugün doktora gittim kan testi yaptı ve az önce netten sonuçlara baktım 880 mlU/ml çıktı değerlerim bildiğim gibi 4 haftalık mıdır sizce??

arkadaşlar bugün doktora gittim kan testi yaptı ve az önce netten sonuçlara baktım 880 mlU/ml çıktı değerlerim bildiğim gibi 4 haftalık mıdır sizce??

Maşallah, hayırlı uğurlu olsun :) Değerlerinizin karşısında yazıyordur kaç haftalık olduğu. Ya da siz son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz :)

ecem evet çok haklıymışın dün hamile olduğumu öğrendim....

çok umutlanmak istemiyorum ama kasıklarımda belimde ağrı ve karnımda şişkinlik var.. bana hamileymişim gibi geliyor ama emin de değilim.... daha adetime 10 gün var beklemek işkence gibi çok merak ediyorum

hiç unutmuyorum...2 yıl önce....adetlerimden 1 hafta önce genelde göğüslerim ağrır.3 yıldır çocuk istiyoruz.arkadaşlarımdan ve aile üyelerinden gelen hamilelik haberlerine ne kdr sevinsemde o kdr yıpratıcı oluyodu benim için.daha o sabah bi haber daha almıştım.göğüslerimde gene ağrım vardı. işe gidene kadar ağlama krizine girdim.gene adet olacaktım ve gene bebek yoktu. 40 dk boyunca ağladım.servisteki herkes bebek için ağladığımı da biliyodu.üzerinden 3 hafta geçti.adet de olmamıştım.gene uzadı dedim. genelde regl aralıklarım 60-80 gün arası değişiyodu. internetten aldığım kutu kutu gebelik ve ovulasyon testlerini yapıp duruyodum.o kdr alışmıştım ki negatif çıkmasına. yapıp kenara bırakıyodum. ama bu sefer diğerlerinden farklıydı. hamileydim.bnm mucizem gerçek olmuştu.ama kısa sürdü.sadece 3 ay sürdü mutluluğumuz.dünya sadece bnm için dönüyodu sanki.kürtaj oldum. 2 yıldır ne zaman göğüslerim acısa umut oluyo bana.gene bi bekleyişi bu akşam sonlardırdım.bu ay da hamile değilim (

ooof oof iştahım karnımdaki garip his bana da öyle hissettiriyo üstelik su anda ayrılma evresinde olmamız hatta belki de bnm haberim yok ama ayrılmışızdır bu durumu daha da vahim hale getiriyor cesaret edip gidip gebelik testi alamıyorum

E="Mother13, post: 40371471, member: 668702"][/QUOTE]
Canim bu mesajı yazalı baya olmuş benimde degerim boyle çıktı sonra ne oldu hamile kalabildin mi ?

merhaba.

ben de de aynı his var ve ben normalde 25 günde adet oluyorum bu ay 28 gün de adet oldum ve 2,5 gün sürdü siyah renge yakın lekelenme tarzı. yazışmaları okudum ve üstünü görme diye birşey varmış bende kendimi hamile gibi hissediyorum ama dün test yaptım negatif çıktı. boşuna mı ümitleniyorum bilmiyorum.
gebelik testinde saatler sonra gelen sonuç yanlış oluyormuş. 5 dk içinde sonuç ne gösteriyorsa onu dikkate almak gerekiyormuş.
inşallah hamileyizdir. bu şekilde umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…