- Konu Sahibi zeynepilke
-
sabah silik çıkan başka marka testtir canım benimde öle olmuştu kızımda bi markayla pozitif bi başka markayla negatif çıkıyodu benimde bat yarın yada en geç 12 oda en geç bakalım haberlerinizi bekliorum ben çıkorum şimdi görüşürüz kızlar
adetime 10 gun var ama içimde de bi his var kanda test yaptırsam cıkarmııııı??
valla bende hamıle olduguma cok ınanıyorum adetım ıcımde boyle acayıp net bır hıs var ama :):)tabı aması var adetıme 2 gun kaldı dun yaptım bır test negatıf cuma sabah bıtane daha yapıcam cıkmazsada daha ıcımdekı sese ınanmıcam:)
Arkadaslar, gecen 13 nisanda adet olmustum. Benim bir sonraki adetim, bir oncekinden ya 7 gun, ya 6 gun ya da 5 gun evvel oluyor.
Simdi 7 ve 6 gun gecti. Bugun 5. Gun.
Sizce ben testi yarin yapmali miyim yoksa bir onceki adet tarihim olan ayin 13 unu mu bekleyeyim?
Umarim anlatabilmisimdir. Belirti derseniz kasiklarda batma var. Ancak psikolojik de olabilir.
Bugun de olmazsam yarin sabah test yapsam mi?
istersen yap sonra tekrar yaparsın....ucuzlardan al ama...3.5 liralıklardan ben diğer pahalılara verdiğim paralara acıyorum...
yaw ne zormuş bu hamile kalmak...hani böyle sevgilisiyle kaçamak yapıpta hamile kalanlar varya..demekki dünyanın en şanssız insanları...biz uğraşıyoruz...yok yumurtlama günü yok bilmemne...
ya üzerime ceket atsa hamile kaliyorum diyenlere ne demeli
bende yarın sabahı bekliyorum ama nasıl bekliyorum birde bana sorhatta hala test yapasım varda..kendimi zor tutuyorum inanki...
Yap diyorsun yani :) ben de aciyorum haklisin.
Valla normalde olmaz cok hafif akinti var. Bir de adet olacakmisim gibi bir karin agrim var 3 gundur.
Aslinda hem var gibi hem de yok gibi hissediyorum. Doktorlar kurcalamadan olmaz gibi geliyor.
Eger gercekten inansaydim su an elimde sigara olmazdi maalesef.
Benim bir arkadasim sevgilisinden 3 kez hamile kaldi.
Benim de bebek istedigimi bildigi halde senin soyledigin cumleyi soyledi nispet yapar gibi.
Ben de ona keske evli olsaydin da cocugun kimliginde sadece senin adin yazmasaydi dedim.
Valla sinir oldum.
slm
bende bende bende varım bu grupdabedenım hamıle mı bılmıyorum ama ruhum kesın hamıleeeeeeeeeeee
Ben ilk denemede olur saniyordum. Ne safmisim.
Ya tecavuze ugrayip hamile kalanlara ne demeli?
slm
bende bende bende varım bu grupdabedenım hamıle mı bılmıyorum ama ruhum kesın hamıleeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?