- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.461
Herkese merabalar.. Bende 2 yıl olmak üzere evliyim ve hiiç korunmadım ama bebiş olmadıfakat bu ay adetime 14 gün 12-13 gün kala çok ğögüslerim ağrımaya başladı halada ağrı var bid ebelime arada acayip bir ağrı saplanıyor sağ kasığım arada çok sızlıyor sanki adet olcak gibi. En son dün akşam birden 3 saniye başım çok feci döndü sanki deprem oldu adetim ayın 15 nde acaba test yapsam çıkar mı ? şimdide belim ağrıyor ğögüslerimde özellikle geceleri çok feci ağrıyorr....inş. Hamişimdir yaa ((
ahauhauhuahuhau:))) walla benimki bana üzülüyor ben üzülüyorum diye iyi beslenme folik asitler, çok çalışma elbet sonuç verecek inanıyorum
inş. Hamişsindir canım yaaa.... Adetine 2-3 gün kala yap idrar testini ya da bu kadar belirtin var içini rahatlamak için direk kan testine koş :) güzel haberler ver bizee yaaa özellikle de bana sizleri duyunca mutlu oluyorum
Herkese merabalar.. Bende 2 yıl olmak üzere evliyim ve hiiç korunmadım ama bebiş olmadıfakat bu ay adetime 14 gün 12-13 gün kala çok ğögüslerim ağrımaya başladı halada ağrı var bid ebelime arada acayip bir ağrı saplanıyor sağ kasığım arada çok sızlıyor sanki adet olcak gibi. En son dün akşam birden 3 saniye başım çok feci döndü sanki deprem oldu adetim ayın 15 nde acaba test yapsam çıkar mı ? şimdide belim ağrıyor ğögüslerimde özellikle geceleri çok feci ağrıyorr....inş. Hamişimdir yaa ((
ayyy inş. Hamişimdir haber vermez olurmuyum hiiiççççç :))) ama korkuyorum ya değilsem die( ama ğögüslerim hiç bukadar erken ağrımaya başlamamıştı bide dün akşam acayip bi baş dönmesi olunca iyice içime kuşku düştü .. Bakalım hyırlısıyla bebişim bendedir.. Rabbim isteyen herkese versin amin..
çok fena adet sancım var şimdiiii(( ama 8 günüm var adetime bu nedir şimdi (
olmadı olmadıkırmızıları gördüm nasıl da hazırlamıştım kendimi ...............
ben de o kadar umutluyken bugün hatta 2 gün kala başladı..
ben sadece 1 aydır çalışıyorum ..ya olmazsa diye korkuyorum..ya niye olmadı ki..insanlar bi ilişki ile hamile kalıyor..
bu arada benim kırmızılardan önce kahverengi koyu bir şey geliyor..
neden bilen var mı bu şekilde sorunu olan..
ben de o kadar umutluyken bugün hatta 2 gün kala başladı..
ben sadece 1 aydır çalışıyorum ..ya olmazsa diye korkuyorum..ya niye olmadı ki..insanlar bi ilişki ile hamile kalıyor..
bu arada benim kırmızılardan önce kahverengi koyu bir şey geliyor..
neden bilen var mı bu şekilde sorunu olan..
Dün dayanamadım ve predictor aldım (aslında fortel istiyordum ama eczanede yoktu) ve sabah idrarla bakarım diye kendimle cebelleşirken,aynı gün akşamı denedim ve sonuç negatif Reglime 3 gün var, predictor bu kadar erken sürede çıkarır mı?(üstünde beklenen adet günü test ediniz yazıyor) Hala umut edeyim mi Bide günün her saati uygulanabilir diyor ama acaba sabah mı deneseydim:18: Neysee böyle geçer artık günler bugün oldum yarım olcam ahaa oldum diye diyee, olan 25 telemee oldu,25 teleyee tisss ettim resmen
yaw canım boşver ne ölçüp duruyosun da moralini bozuyosun....kırmızıları görene kadar bekle ama kendini kasma hamilemiyim acaba diye yoksa adetini psikolojik olarak geciktirirsin hbrin olsun !!!!!
Gelde söz dinlet annecilik piskolojisine Evlenince aman cocuk olmasın hemen diye bir yığın para dök, şimdide hamilemiyim diye testlere her gün para dök yok mu bunu beyinden silecek bişey bak ona para dökmeye razıyım Kasmıyorumda, kendimi cok cabuk kaptırdım sanırım,hemen olacak diye beklemeye başladık (gerçi daha kırmızı kartı görmedim) yaa negatif gördükce moralim bozuluyor
ya canım sorma sana diyorum da kaptırma konusunda aynıyız sanırım :) hemen olsun istiyorum var ya dün artık eşim kızdı bana yeter diyesanırım onu bile bezdirmişim farkında olmadan seninkinde durum nasıl? nasıl karşılıyor?
meraba kızlar maalesef bu ayda hüsranla sona erdi bugün gelmesi gereken kırmızılar dün akşam geldii çok üzülüyoromm çooookkk
artık beklemekten usandım yaa... bu ay aşılamaya gitcem... 2 yıl olcak eylülde( bide kızlar ben dün akşam 11,30 da adet oldum şimdi benim adetimin 3. günü nezaman oluyoo cuma mı ? c.tesi mi? ona göre dr gidimm diyorum eğer c.tesine denk gelirse yine öbür aya sarkacak aşılamam bayramdan ötürü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?