kendini bu ay hamile sananlar buraya

inş. hamişsindir canım yaaa.... adetine 2-3 gün kala yap idrar testini ya da bu kadar belirtin var içini rahatlamak için direk kan testine koş :) güzel haberler ver bizee yaaa özellikle de bana sizleri duyunca mutlu oluyorum

ahauhauhuahuhau:))) walla benimki bana üzülüyor ben üzülüyorum diye iyi beslenme folik asitler, çok çalışma elbet sonuç verecek inanıyorum

Aynen tatlım, biz teoriyi gerçekleştiriyoruz ama hayırlı zamanı Yaradan bilir oyüzden biz bize düşüne yapalım gerisi O'na kalmış yeter ki yılmayalım,karamsar olmayalım
Sonra bebiş gelsin helee totosuna totosuna patlatalım

Son düzenleme:

ayyy inş. Hamişimdir haber vermez olurmuyum hiiiççççç :))) ama korkuyorum ya değilsem die ( ama ğögüslerim hiç bukadar erken ağrımaya başlamamıştı bide dün akşam acayip bi baş dönmesi olunca iyice içime kuşku düştü .. Bakalım hyırlısıyla bebişim bendedir.. Rabbim isteyen herkese versin amin..

Regline ne kadar var şimdi? test yapsan
Ayyy inşAllah hamişssindirrr

Son düzenleme:

işin kötü tarafı aynı şeyler bende de vardı reglim de gecikince iyice umutlandım ama dn şak diye kırmızıları görünce fena oldum o yüzden biraz bekle diyorum en kesini kan testi oluyor idrar testleri yanılabiliyor o bakımdan az daha sabret sonra kan testi yaptır canım

çok fena adet sancım var şimdiiii (( ama 8 günüm var adetime bu nedir şimdi (

Kendini çok dinleme, piskolojik oluyor...
Ben 12 gün kala sancılar çekmeye başladım sonrasında yaa bukadar erken olmaz diyip kendimi telkin ede ede ne sancı kaldı ne agrı nede belirti

olmadı olmadı kırmızıları gördüm nasıl da hazırlamıştım kendimi ...............

ben de o kadar umutluyken bugün hatta 2 gün kala başladı..

ben sadece 1 aydır çalışıyorum ..ya olmazsa diye korkuyorum..ya niye olmadı ki..insanlar bi ilişki ile hamile kalıyor..

bu arada benim kırmızılardan önce kahverengi koyu bir şey geliyor..

neden bilen var mı bu şekilde sorunu olan..

hep mi oluyor yoksa ilk defa bu ay mı öyle oldu canım? ne kadarlık evlisin? umutsuzluğa kapılma önümüzde uzun zamanlar var .......elbet allahım bizede nasip edecek

Dün dayanamadım ve predictor aldım (aslında fortel istiyordum ama eczanede yoktu) ve sabah idrarla bakarım diye kendimle cebelleşirken,aynı gün akşamı denedim ve sonuç negatif Reglime 3 gün var, predictor bu kadar erken sürede çıkarır mı?(üstünde beklenen adet günü test ediniz yazıyor) Hala umut edeyim mi Bide günün her saati uygulanabilir diyor ama acaba sabah mı deneseydim:18: Neysee böyle geçer artık günler bugün oldum yarım olcam ahaa oldum diye diyee, olan 25 telemee oldu,25 teleyee tisss ettim resmen

hayırlısı olsun inş,siz sadece 1 aydır çalışıyorsunuz bizse 7 senedir 2 düşüğüm 1dış gebeliğim var bakalım bizde çalışmaları tamamladık inş bu ay olur.kahverengi lekelenme bendede bekarlığımdan beri var evlendikten sonra dr gittim ve progesteron eksikliği dedi yani tıptaki adı luteal faz yetmezliğiymiş ilaç filanda kullandım ama yine aynı sizin sadece buaysa bilemem benim sürekli öyle yani, çok uzattım

yaw canım boşver ne ölçüp duruyosun da moralini bozuyosun....kırmızıları görene kadar bekle ama kendini kasma hamilemiyim acaba diye yoksa adetini psikolojik olarak geciktirirsin hbrin olsun !!!!!

yaw canım boşver ne ölçüp duruyosun da moralini bozuyosun....kırmızıları görene kadar bekle ama kendini kasma hamilemiyim acaba diye yoksa adetini psikolojik olarak geciktirirsin hbrin olsun !!!!!

Gelde söz dinlet annecilik piskolojisine Evlenince aman cocuk olmasın hemen diye bir yığın para dök, şimdide hamilemiyim diye testlere her gün para dök yok mu bunu beyinden silecek bişey bak ona para dökmeye razıyım Kasmıyorumda, kendimi cok cabuk kaptırdım sanırım,hemen olacak diye beklemeye başladık (gerçi daha kırmızı kartı görmedim) yaa negatif gördükce moralim bozuluyor

Son düzenleme:

ya canım sorma sana diyorum da kaptırma konusunda aynıyız sanırım :) hemen olsun istiyorum var ya dün artık eşim kızdı bana yeter diye sanırım onu bile bezdirmişim farkında olmadan seninkinde durum nasıl? nasıl karşılıyor?

O beni rahatlatmasa zaten şimdi kendi kendine hamileydim aşeriyordum filan yanii:)) Boşver dedii yaa Rabbim boş çevirmez bizi ama azcık sabırlı ol dedi ama arada da çemkiriyor ne taktın sen kafana diyor:) Yuvarlanıp gidiyoruz Bakalım yarın regli günüm kırmızı kart mı yoksa bebiş mi göreceğiz:

merhaba arnıza yeni katıldım ben temmuz 23 te adet gecikmesinden dolayı tarlusal kullandım 5 gün en son 28 temmuzda ilişkim oldu kullandıktan sonra 3 ağustos ta göğüslerimde aşırı hassasiyet başladı ilaç bittikten 10. gün(6 ağustos) kan testi yaptırdım 1.20 çıktı ama benim şikayetlerim devam ediyor göğüs hassasiyeti ara ara kasıklarda batma yorgunluk 28 temmuzda ilişkiden sonra hamile kalmış olabilirmiyim bu sonuç ne zaman belli olur kan testi ilişkiden 9 gün sonra belli olurmu yardım ederseniz sevinirim ne kadar daha beklemeliyim bu arada daha gelen giden yok sonuçta tarlusal kullandım adet olmam gerekmiyormu ?

selam kzlar bir seneyi geçti korunmuyoruz bat 21 ağustos ama yarın sabah test yapsam çıkarmı dersniz ağzımda acayip bir tat var halsizim

meraba kızlar maalesef bu ayda hüsranla sona erdi bugün gelmesi gereken kırmızılar dün akşam geldii çok üzülüyoromm çooookkk
artık beklemekten usandım yaa... bu ay aşılamaya gitcem... 2 yıl olcak eylülde ( bide kızlar ben dün akşam 11,30 da adet oldum şimdi benim adetimin 3. günü nezaman oluyoo cuma mı ? c.tesi mi? ona göre dr gidimm diyorum eğer c.tesine denk gelirse yine öbür aya sarkacak aşılamam bayramdan ötürü...

cnm benm kaç yaşındasın ben ilk hamileliğimde 2 yıl korunmamıştım sonra birden hamile kalmıştım ablam da normalde hamile kalmak için 2 yıl süre olması lazım demişti tam 2. yıla denk gelmişti hamileliğim ama sonra bir yerde de 30 yaş üstü bayanlar 1, 30 yaş altı olanlar da 2 yıl hamile kalmazsa doktora başvurmalıdır gibi bir şey okumuştum sen kendine göre hareket et ama daha önce doktora gittin mi belki basit bir şeydir neden hemen aşılama düşündün anlamadım.
ben adet olduğum ilk günü 1. gün sayıyorum ama daha iyi bilen biri de cevap versin buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…