- 3 Nisan 2012
- 15
- 0
- 36
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #13.441
Merhaba Arkadaşlar
Kaç gündür sessiz sessiz izliyorum ama dayanamıyacağım artık25 günde bir regli oluyorum,sat tarihim 18 Temmuz, 23-24-25-27-28-29'da ilişkide bulunduk ama 18 Temmuzdaki reglimden önce yani 16 Temmuzda da içime boşaldı 2 gün sonra regli oldum ama önce pembemsi bir akıntı geldi sonraki gün sökülürüm diye önemsemedim ama 2.gün çok koyu olmakla beraber bir kere akmış ve ertesi günde yarım ped kirlenmiş ve sonrasında bir damla olarak 22de geldi sadece ve bizde bu yüzden 23den itibaren başladık... 29 Temmuzda yumurtlama dönemimde beyaz peynirimsi akıntı geldi ve ilişkide bulunduk ama şimdi hafif bir baş dönmesi ve sag kasığımda sancı var...Arada yemek yerken midem bulanıyor,pazar günü ağda yaptım özellikle koltukaltım bugün minik minik çıkmış. Üstüne gördüm diye merak ettim dün test yaptım negatif... Üstüne görmediysem bukadar erken belirti vermez dimi Gerçi buay ilk defa deniyoruz 2 yıllık evliyim...Rabbim isteyen herkesi hayırlı evlatlarla donaltsın kollarını
12 Ağustos regli tarihim bakalım ne olacak beklemek zor gerçekten
Seninle neredeyse aynıyız tatlım bende 18 inde adet oldum ama
öyle çoook değil 2 ped anca değişmişimdir hep az az leke leke geldi
20 sinde eşim geldi birlikte olduk sonrasında gene pembe leke geldi
sonra kahverengiye dönüştü falan ama ben üstüne görme falan diye düşünmemiştim hiç :26:
bakalım bakalım benimde 17 ağustos regl tarihim umarım ikimizde hamişizdir bebeğim :)
Seninle neredeyse aynıyız tatlım bende 18 inde adet oldum ama
öyle çoook değil 2 ped anca değişmişimdir hep az az leke leke geldi
20 sinde eşim geldi birlikte olduk sonrasında gene pembe leke geldi
sonra kahverengiye dönüştü falan ama ben üstüne görme falan diye düşünmemiştim hiç :26:
bakalım bakalım benimde 17 ağustos regl tarihim umarım ikimizde hamişizdir bebeğim :)
İnşallah canımdir
Hala kasıklarım ağrıyor benimbukadar erken regli belirtiside vermiyordu... Kan testi versem bile şu kısa zamanda çıkmaz dimi? Bukadar acele etmemim sebebide sigara içiyorum
Artık regliyi bekleyeceğiz ama inşAllah bebişlerimizz çok bekletmez bizi
10 gün var tatlım yok yapma daha
ve kızlarrrr an itibariyle 2 gün geçmiş bulunuyor regl günüm..... ayyy heyecandan ölüyorum bir kaç gün daha bekleyippp test yapıcam tamamen gelmediğinden emin olmam lazım dimi Pinş. hamişimdir kızlarrr dua edin benim için ,
Ayy inşAllahhhh canım inşAllah hamişsindirrrrİdrar testi yaptın mı peki
Darısı biz gibi bekleyenlere:119:
daha yapmadım korkuyorum negatif çıkacak diyeama kokulara karşı hassasiyetim son noktasında herşeyden tiksinir oldum... iki üç gün daha bekliyip yapıcam testi
Hayırlısı canım :) Valla iyi sabırlısın 2 gün daha bekleyebiliyorsun benim 6 gün var kan testi yaptırsam mı diye dolanıyorumGüzel haberlerini bekliyoruz
olmadı olmadıkırmızıları gördüm nasıl da hazırlamıştım kendimi ...............
hayırlısı tabiiki napalım diğer aya diyorumçalışmalara devammm son sürat
Durmak yok tabii yaaBol bol dua edip, güzel güzel besleneceğiz, önümüzdeki aylar zımba gibi olup dipçikk gibi bebelere kavuşacağız inşAllah
Tabii bu iş azcıkta eşlere yarıyor Oyüzden streste yapmıyor benn gibi
Durmak yok tabii yaaBol bol dua edip, güzel güzel besleneceğiz, önümüzdeki aylar zımba gibi olup dipçikk gibi bebelere kavuşacağız inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?