kendini bu ay hamile sananlar buraya

Merhaba Arkadaşlar
Kaç gündür sessiz sessiz izliyorum ama dayanamıyacağım artık 25 günde bir regli oluyorum,sat tarihim 18 Temmuz, 23-24-25-27-28-29'da ilişkide bulunduk ama 18 Temmuzdaki reglimden önce yani 16 Temmuzda da içime boşaldı 2 gün sonra regli oldum ama önce pembemsi bir akıntı geldi sonraki gün sökülürüm diye önemsemedim ama 2.gün çok koyu olmakla beraber bir kere akmış ve ertesi günde yarım ped kirlenmiş ve sonrasında bir damla olarak 22de geldi sadece ve bizde bu yüzden 23den itibaren başladık... 29 Temmuzda yumurtlama dönemimde beyaz peynirimsi akıntı geldi ve ilişkide bulunduk ama şimdi hafif bir baş dönmesi ve sag kasığımda sancı var...Arada yemek yerken midem bulanıyor,pazar günü ağda yaptım özellikle koltukaltım bugün minik minik çıkmış. Üstüne gördüm diye merak ettim dün test yaptım negatif... Üstüne görmediysem bukadar erken belirti vermez dimi Gerçi buay ilk defa deniyoruz 2 yıllık evliyim...Rabbim isteyen herkesi hayırlı evlatlarla donaltsın kollarını

12 Ağustos regli tarihim bakalım ne olacak beklemek zor gerçekten

Seninle neredeyse aynıyız tatlım bende 18 inde adet oldum ama
öyle çoook değil 2 ped anca değişmişimdir hep az az leke leke geldi
20 sinde eşim geldi birlikte olduk sonrasında gene pembe leke geldi
sonra kahverengiye dönüştü falan ama ben üstüne görme falan diye düşünmemiştim hiç :26:
bakalım bakalım benimde 17 ağustos regl tarihim umarım ikimizde hamişizdir bebeğim :)

başım havada gibi bugün

Son düzenleme:

İnşallah canım dir
Hala kasıklarım ağrıyor benim bukadar erken regli belirtiside vermiyordu... Kan testi versem bile şu kısa zamanda çıkmaz dimi? Bukadar acele etmemim sebebide sigara içiyorum
Artık regliyi bekleyeceğiz ama inşAllah bebişlerimizz çok bekletmez bizi

10 gün var tatlım yok yapma daha

ve kızlarrrr an itibariyle 2 gün geçmiş bulunuyor regl günüm..... ayyy heyecandan ölüyorum bir kaç gün daha bekleyippp test yapıcam tamamen gelmediğinden emin olmam lazım dimi P inş. hamişimdir kızlarrr dua edin benim için ,

Ayy inşAllahhhh canım inşAllah hamişsindirrrr İdrar testi yaptın mı peki
Darısı biz gibi bekleyenlere :119:

daha yapmadım korkuyorum negatif çıkacak diye ama kokulara karşı hassasiyetim son noktasında herşeyden tiksinir oldum... iki üç gün daha bekliyip yapıcam testi

Hayırlısı canım :) Valla iyi sabırlısın 2 gün daha bekleyebiliyorsun benim 6 gün var kan testi yaptırsam mı diye dolanıyorum Güzel haberlerini bekliyoruz

adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım negatif 1.20

adetime 3 gün var bugün az önce idrar testi yaptım evde silik çizgi BİLE YOK..

AMA KENDİMİ HAMİLE HİSSEDİYORUM..ÇOK MU UMUTSUZ..

olmadı olmadı kırmızıları gördüm nasıl da hazırlamıştım kendimi ...............

Kıyamamm Üzülme hayırlı vakti henüz değilmiş dee, eminim ki Rabbim bukadar gönülden isteyenleri boş çevirmez..Sen stres yapma,olmayacakmış diye düşünme,sen iste çok iste yürekten iste eminim önümüzdeki ay çok güzel haberlerini alacağız yeter ki sen buna inan tamam mı cici anne adayı

Benimde şafak 5 bakalım kısmetimdeyse olur değilse hayırlı değilmiş derim çalışmaya tam gaz devam ederiz Bende fortel alsam mı diyorum kırmızıyla karşılaşmadan önceden hazırlıyım kendimi

hayırlısı tabiiki napalım diğer aya diyorum çalışmalara devammm son sürat

Durmak yok tabii yaa Bol bol dua edip, güzel güzel besleneceğiz, önümüzdeki aylar zımba gibi olup dipçikk gibi bebelere kavuşacağız inşAllah
Tabii bu iş azcıkta eşlere yarıyor Oyüzden streste yapmıyor benn gibi

Son düzenleme:

ahauhauhuahuhau:))) walla benimki bana üzülüyor ben üzülüyorum diye iyi beslenme folik asitler, çok çalışma eşbet sonuç verecek inanıyorum

ahauhauhuahuhau:))) walla benimki bana üzülüyor ben üzülüyorum diye iyi beslenme folik asitler, çok çalışma elbet sonuç verecek inanıyorum

ahauhauhuahuhau:))) walla benimki bana üzülüyor ben üzülüyorum diye iyi beslenme folik asitler, çok çalışma elbet sonuç verecek inanıyorum

Herkese merabalar.. Bende 2 yıl olmak üzere evliyim ve hiiç korunmadım ama bebiş olmadı fakat bu ay adetime 14 gün 12-13 gün kala çok ğögüslerim ağrımaya başladı halada ağrı var bid ebelime arada acayip bir ağrı saplanıyor sağ kasığım arada çok sızlıyor sanki adet olcak gibi. En son dün akşam birden 3 saniye başım çok feci döndü sanki deprem oldu adetim ayın 15 nde acaba test yapsam çıkar mı ? şimdide belim ağrıyor ğögüslerimde özellikle geceleri çok feci ağrıyorr....inş. Hamişimdir yaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…