Kendini çok yakışıklı zanneden erkek ??

Tuana599

💪6.takm🧚‍♀️Başlangıç 67.7 kg Hedef 58 kg
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
927
1.148
33
29
Evet buda basıma geldi 😊 biriyle tanıstım arkadaş ortamında 2 bulusmayı yapıcaz
Orta yer bulalım dedım adamda yok bu tarafa gel dedı gelemem dedim en son Bred piit olsa bile beni kımse oraya getıremez
Sonra bana dedıgı 😂 bred pitt kim yanımda 🤣:-) şaka yaptı sandım meger ciddi
Bende abartmasan dedim yakısıklısın ama çok diyemem (ondan cok daha iyiside oldu )
Herkes cok begenıyormus falan
Adam kendini Bred piitten bıle iyi görüyor
Soğudum evlenılırmı bu adamla ?

Benim kocam oyleydi ya :KK70:
Bundan 10 yil once kendini baya baya dunyanin en yakisiklisi falan saniyodu ki alakasi yok :KK70:
Eee oda hakliydi ya annesi ve ablalari kocaman adama dogum gunu pastasinin ustune yakisikli prensimiz nice yaslara yazdirirsaaaa....
cok gormemek lazim :KK70::KK70::KK70:

Benim kocam oyleydi ya :KK70:
Bundan 10 yil once kendini baya baya dunyanin en yakisiklisi falan saniyodu ki alakasi yok :KK70:
Eee oda hakliydi ya annesi ve ablalari kocaman adama dogum gunu pastasinin ustune yakisikli prensimiz nice yaslara yazdirirsaaaa....
cok gormemek lazim :KK70::KK70::KK70:

Sanırım buda öyle 😂 hani normal bir tip cok yakısıklı olsa neyse dicem
İnanılır gibi degıl adam resmen ciddi söyledi😃

Hahahahaha bu dombılılere hosgorulu kibar davranınca kendilerini Brad sanıyorlar, ben severken adama Brad sandırmıstım kendini.
Cok uzun surdu dombılı oldugunu kabullenmek.

Sanırım bende yüz verdim Normal tipte nerden gelıyo bu öz güven çok merak ediyorum ☺️

Ya onuda birileri gazlıyodur etrafinda 😁

Eski kız arkadasları dıyormuş
Kızları attı allahın zoruna gitmesin ama travesti gibi tövbe yarrabbım bende bu kızlar der tabi dedim 😊 bu tiple erkek bulduguna dua eder bunlar dedim

Sanırım bende yüz verdim Normal tipte nerden gelıyo bu öz güven çok merak ediyorum ☺️
Severek biz yapıyoruz bunları böyle. Severken kör olup kirpiyi pamuğum diye sever gibi davranıyoruz, kıyamam o da gercek sanıyo. Halbuki onu pamuk yapan İcimde duydugum sevgi...
Benimle Bıgun kavga ettıgınde arkadaslarımla masaj salonuna gidiyorum dedi, iyi git dedim. Gözden cıkardıgım zamanlar... Kadına yaptıracağım masajı dedı. E yaptır banane dedım. Neyin sakinliği bu dedi? Kıskanmadım cıldırmadım ya bos egosu zedelendi zaar..
Senin dombılı olmanın verdıgı sakinlik dedım. Seni de nasıl sevdiysem, her kadın ustume atlayacak modundasın sıradan adamın tekisin kasma dedıgım de onu kıskanmadım diye nerdeyse aglayacaktı kuyruğunu sıkıştırdı ve oturdu ıcıne gocerttıgı koltuga salak.

Back
X