Kendini çok yakışıklı zanneden erkek ??

Yani ben 40lık kocamış, saçları tepeden açılmış bir herifle flört ediyorum diyor ki bana boy pos var Allah vermiş kendini pek beğeniyor. Benden baika da kimse beğenmiyor zaten arkadaşım resmini gördü kocamış kıro dedi:eek:Bunların hepsi böyle kendini pek beğeniyor haspalar sanırsın bulunmaz Bursa kumaşı

Evet buda basıma geldi 😊 biriyle tanıstım arkadaş ortamında 2 bulusmayı yapıcaz
Orta yer bulalım dedım adamda yok bu tarafa gel dedı gelemem dedim en son Bred piit olsa bile beni kımse oraya getıremez
Sonra bana dedıgı 😂 bred pitt kim yanımda 🤣:-) şaka yaptı sandım meger ciddi
Bende abartmasan dedim yakısıklısın ama çok diyemem (ondan cok daha iyiside oldu )
Herkes cok begenıyormus falan
Adam kendini Bred piitten bıle iyi görüyor
Soğudum evlenılırmı bu adamla ?

Şaka dimi😳😳😳

Yani ben 40lık kocamış, saçları tepeden açılmış bir herifle flört ediyorum diyor ki bana boy pos var Allah vermiş kendini pek beğeniyor. Benden baika da kimse beğenmiyor zaten arkadaşım resmini gördü kocamış kıro dedi:eek:Bunların hepsi böyle kendini pek beğeniyor haspalar sanırsın bulunmaz Bursa kumaşı
Senden de bu yorumu okudum ya sanırım bu forum gerçekten bitmiş...
O zaman o kıroyla neden flört ediyorsun bile demiyorum.
İnanmayacaksın ama hayal kırıklığına uğradım.

Senden de bu yorumu okudum ya sanırım bu forum gerçekten bitmiş...
O zaman o kıroyla neden flört ediyorsun bile demiyorum.
İnanmayacaksın ama hayal kırıklığına uğradım.

Maymun emojisi buraya :)
Valla ailem ve arkadaslarim da soka girdi
Yani gorgusuz, kaba saba egitimsiz, kiro bir insan degil kesinlikle. Arkadasim tipini begenmedi ona istinaden oyle bir laf etti diyelim.
Kibar, saygili, iyi egitimli, kufur argo vb kullanmaz, sigara icmez, kadinlara saygili, kesinlikle is konusunda kadinlara ayrimcilik yapmaz ama konu bana gelince sankim biraz kiskaniyor. :eek:Bir gun unv fotolarimi gosteriyordum, o zamanlar kot pantalon giyiyormussun simdi hep kisa eteklesin gibi bir laf etti ben sok sok sok:kızgın:

Kibar, saygili, iyi egitimli, kufur argo vb kullanmaz, sigara icmez, kadinlara saygili, kesinlikle is konusunda kadinlara ayrimcilik yapmaz
Vay be. Sen böyle bir insan ol. Sonra kezbanın teki (teşbihte hata olmaz, affola, zira arkadaşının söylediği söz bunu gösteriyor) gelsin, sırf fotoğrafına bakarak senin hakkında "kocamış bir kıro" olduğuna dair hüküm versin.
Dünya cidden kötü ve adaletsiz bir yer.
Bu arada, konu sahibinin arkadaşları söz konusu adamın eski sevgilisinin fotoğrafına bakıp travestıye benziyor diye dalga geçmişler. Konu sahibi tipde bunu burada gururla anlatıyor. Benim olayda asıl kızdığım nokta buydu.

Son düzenleme:

Bizim bu Türk erkeklerindeki özgüven 😃😂
Aslında he he diyip geçmek lazım
Ben sinir oluyorum valla bana kimse sormasın ben yakısıklımıyım diye 😂 ifrit oluyorum

Eski sevgilisinide arkadaşlarım travestıye benzetti ben kötü dedim gectım zaten bunlar zaten sana yakısıklı der dedim
Birde kızın rus olduğunu söyledi bende inanmadım ruslar güzel olur böyle rusmu olur dedım?
madem öyle bende sana eski sevgilimi atayım dedim adam zaten iyice komplekse girdi çok yakısıklıymıs Ne diyim dedi
Bende dedımki bak bu adam cok yakısıklı oldugu halde ben yakısıklıyım demıyo çünkü özgüveni tam
Saldırmak için ne yapacağınızı sasırdınız
Burda kim sacmaladı benmi o mu ?

Anlattığınız olaylarda saçmalamayan tek bir kişi bile yok.
Brad bey, siz, arkadaşlarınız...

"Benim eskiden Mercedes'im vardı" diye amaçsızca övünmekten ne farkı var bunun?
O yakışıklı bey siz misiniz? Hayır.
O bey şu an sizin mi? Hayır.
Ne ile, ne için övündüğünüz belli değil.

Şu an Mercedes yok, Şahin'e kalmışsınız, hala tatava yapıyorsunuz. Hem de kime? Şahin'e.
Şahin'in biraz kafası çalışsa şu muhabbetten sonra kahkahayı basıp koşarak uzaklaşırdı.
Ama durup dinlemiş, mantıklı bulup cevap da vermiş asdfghjk

Brad Pitt kadar yakışıklı olmadığı gibi, kafa da çalışmıyor demek ki.
Allah vermeyince vermiyor işte naparsın...

Anlattığınız olaylarda saçmalamayan tek bir kişi bile yok.
Brad bey, siz, arkadaşlarınız...

"Benim eskiden Mercedes'im vardı" diye amaçsızca övünmekten ne farkı var bunun?
O yakışıklı bey siz misiniz? Hayır.
O bey şu an sizin mi? Hayır.
Ne ile, ne için övündüğünüz belli değil.

Şu an Mercedes yok, Şahin'e kalmışsınız, hala tatava yapıyorsunuz. Hem de kime? Şahin'e.
Şahin'in biraz kafası çalışsa şu muhabbetten sonra kahkahayı basıp koşarak uzaklaşırdı.
Ama durup dinlemiş, mantıklı bulup cevap da vermiş asdfghjk

Brad Pitt kadar yakışıklı olmadığı gibi, kafa da çalışmıyor demek ki.
Allah vermeyince vermiyor işte naparsın...

Diğeriyle biraz tartıstık 1 aydır konuşmuyoruz ama yazar zaten benim olur ins 😊☺️

Ben pitt değilim cirkinim diyen adamla da 2. Bulusmadan evlilik hayali kurulmaz. Bununla da.

Sonra buluşup geliyorsunuz evlilik hayaliyle olumsuz oluyor agliyorsunuz.

Benimde flortlerim oldu da bu site kadar 2. Buluşmada ayyy evlilik demedim hic.
Evde kalmış gibi davranmayı biraksaniz belki ince eler sık dokursunuz

Orta yer bulalım dedım adamda yok bu tarafa gel dedı gelemem dedim en son Bred piit olsa bile beni kımse oraya getıremez
Bende abartmasan dedim yakısıklısın ama çok diyemem (ondan cok daha iyiside oldu )
Yahu gencler kafayi mi yedi? Birileri bilincaltinizla mi oynadi? Biri 8 gun biri 3 gun gorusuruz oburu hic gorusmez hemen evlilik. Koca mi kalmadi? Evinizde cok mu huzursuzsunuz?

Brad Pitt, Kıvanç Tatlıtuğ gibi adamları yakışıklı bulmayan bir benim galiba..

adamı bilmem ama kendini dünya güzeli sanan bir arkadaşım var.hiç bulaşma koşarak uzaklaş derim.

Bu tip biriyle aynı ofiste çalışmıştım bir dönem. Kendisini dünyanın sekizinci harikası sanıyordu. Becerilerini falan anlatırdı.

Uykusu gelip esnese teyzesini arayıp "beni bir okusana nazar oldu herhalde" derdi :KK70:

Diğer arkadaş uyuz olurdu, ben de eğlenir gülerdim. Tahammül sınırım çok fazlaymış demek ki o dönem.. :KK70:

Deseydin ya o kadar yakışıklıysan Adrian lima ayarlasaydin bu zamana kadar :D ayy vakit geçmez bunla

bunun birde bayan versiyonu var bizde dun ne yaptin izin gununde diyoruz ay bir kafeye gittim herkesin gozu yine benim uzerimdeydi diyo direk biz artik alistik
bi ortama girince aaa aleyna geliyor diyoruz 😁😁😁

bunun birde bayan versiyonu var bizde dun ne yaptin izin gununde diyoruz ay bir kafeye gittim herkesin gozu yine benim uzerimdeydi diyo direk biz artik alistik
bi ortama girince aaa aleyna geliyor diyoruz 😁😁😁

Ben gıcık oluyorum kimse bana yakısıklımıyım ? Yada güzelmiyim diye sormasın
Zaten öyle olsalar sorma ihtiyacı duymazlar 😊

Ben gıcık oluyorum kimse bana yakısıklımıyım ? Yada güzelmiyim diye sormasın
Zaten öyle olsalar sorma ihtiyacı duymazlar 😊
sey gibi ya hani kiyafetim yakismismi diyen biri olur uyumsuz bisey varmi varsa degistireyim bahabinda yakisiklimiyim guzelmiyim diyince burnun olmamis desek gidip degistirecek sanki malzeme neyse osun iste birgun kurbaga olup obur gun prens prenses oluyolar sanki

Back
X