Kendini çok yakışıklı zanneden erkek ??

Hahahahaha bu dombılılere hosgorulu kibar davranınca kendilerini Brad sanıyorlar, ben severken adama Brad sandırmıstım kendini.
Cok uzun surdu dombılı oldugunu kabullenmek.
Hahah aynen yaa gozumuze bı aslan gozukuyolar ılk basta gercek yuzlerı cıkınca fare olduklarını anlıyoruz
Napsım adamlarda aslan sanıyo kendını:))

Hahah aynen yaa gozumuze bı aslan gozukuyolar ılk basta gercek yuzlerı cıkınca fare olduklarını anlıyoruz
Napsım adamlarda aslan sanıyo kendını:))

Aslan zanneden kedicikler :)) gebelde evlenmeden once ilk tanişmada kralım oyum buyum derler evlenince kedicik oluverirler..hani aslandin sen diye sorarlar adama

Işık görmüş tavşan gibi kaç egosu yüksek olan erkek çekilmez

Orta yerde buluşma kısmında haklısınız. Da o gel deyince hayır dersiniz olur biter. Brad pit tom cruise falan karıştırmak abes olmuş.
Ayrıca siz brad pitt çağırsa gitmeyecek kadar özgüvenli olunca oluyorda o adam kendisini brad pitt'ten yakışıklı görünce neden olmuyor?
ayrıca "abartmasan, yakışıklısın ama çok diyemem" demişsiniz adama. o size güzelsin ama abartma, çokda güzel değilsin dese hoşunuza gider miydi?
ve hani sizin ondan çok daha yakışıklı sevgilileriniz olmuş ya, belki onunda sizden çook daha güzel sevgilileri olmuştur.
Sizden çok daha güzellerini ayağına getirmiştir belki. Ve bu kim oluyorda gel diyorum gelmiyor modunda takılıyor olabilir....
;)

Evet buda basıma geldi 😊 biriyle tanıstım arkadaş ortamında 2 bulusmayı yapıcaz
Orta yer bulalım dedım adamda yok bu tarafa gel dedı gelemem dedim en son Bred piit olsa bile beni kımse oraya getıremez
Sonra bana dedıgı 😂 bred pitt kim yanımda 🤣:-) şaka yaptı sandım meger ciddi
Bende abartmasan dedim yakısıklısın ama çok diyemem (ondan cok daha iyiside oldu )
Herkes cok begenıyormus falan
Adam kendini Bred piitten bıle iyi görüyor
Soğudum evlenılırmı bu adamla ?
Aslan burcu mu?

Benim kocam oyleydi ya :KK70:
Bundan 10 yil once kendini baya baya dunyanin en yakisiklisi falan saniyodu ki alakasi yok :KK70:
Eee oda hakliydi ya annesi ve ablalari kocaman adama dogum gunu pastasinin ustune yakisikli prensimiz nice yaslara yazdirirsaaaa....
cok gormemek lazim :KK70::KK70::KK70:
Hahaha süper 😂😂😂

Eğlenceli bi konu olmuş cidden. 😂😂

Kaç yaşındaki? Arkadaşlar filan mı vardı yanınızda böyle çok boş laf kalabalığı, laçka bi konuşma olmuş bence. Zamanla anlar, çok da takılmamak lazım yinede onunla evlenebilme fikrinden soğutacak kadar. Siz de karara varırsınız zaten.

Adamı bir nevi küçümsemişsiniz aslında
Sizin gözünüzde beğenilmeyen biriolarak hissetmiş kendini
Biraz ayıp olmuş bence.

Biri size angelina jolie bile beni oraya getirtemez dese alınmaz mısınız ? O kadar gereksiz bir laf sizinki. Onunki de çocukça bir tepki. Ben olsam görüşmezdim sizle. Çünkü konuşmanın içeriği yavan...

Ben senin yerinde olcaktim öyle demezdim şunu derdim "canım kendini fazla önemsiyorsun üzülüyorum" ve telefonu kapardim :p:KK71:

IMG_8215.webp

Bunu diyen Bihter Ziyagil'in intihar etmesi 😁

Boş özgüvense aşırı itici. Ayrıca Brad Pitt olsa ne olacak, istediği her şeyi yaptırması mı gerekiyor çok yakışıklı olunca?

Eki Görüntüle 2550944
Bunu diyen Bihter Ziyagil'in intihar etmesi 😁

Boş özgüvense aşırı itici. Ayrıca Brad Pitt olsa ne olacak, istediği her şeyi yaptırması mı gerekiyor çok yakışıklı olunca?

Bu kizda bihter değil lütfen ve o diziydi..bir erkek için asla intihar etmem çok sacma buluyorum..bu çıkan kizda intihar etmez eminim

Benim kocam oyleydi ya :KK70:
Bundan 10 yil once kendini baya baya dunyanin en yakisiklisi falan saniyodu ki alakasi yok :KK70:
Eee oda hakliydi ya annesi ve ablalari kocaman adama dogum gunu pastasinin ustune yakisikli prensimiz nice yaslara yazdirirsaaaa....
cok gormemek lazim :KK70::KK70::KK70:

Süpermiş.. Yakışıklı prensimiz ha :D

Adamı bir nevi küçümsemişsiniz aslında
Sizin gözünüzde beğenilmeyen biriolarak hissetmiş kendini
Biraz ayıp olmuş bence.

Biri size angelina jolie bile beni oraya getirtemez dese alınmaz mısınız ? O kadar gereksiz bir laf sizinki. Onunki de çocukça bir tepki. Ben olsam görüşmezdim sizle. Çünkü konuşmanın içeriği yavan...

Hayatta tahammül edemem kendinş begenmiş erkeklere o egoyu anladığım ve kendisinden soğuduğum için o lafı söyledım
Kusura bakmayında insan hic mi aynaya bakmaz ? Eski çirkin kız arkadaslarını bana atarsa benimde cevabım böyle olur

Hayatta tahammül edemem kendinş begenmiş erkeklere o egoyu anladığım ve kendisinden soğuduğum için o lafı söyledım
Kusura bakmayında insan hic mi aynaya bakmaz ? Eski çirkin kız arkadaslarını bana atarsa benimde cevabım böyle olur
Eski çirkin kız arkadaşlarını attığında(ki ona sinirlendiniz diye bence kimseye çirkin diyemezsiniz) Neden okkalı bir tepki vermediniz doğrudan laf sokmak yerine?

böylece sınırları daha belli bir insan olduğunuzu görüp sizi daha iyi anlardı....
Ya da keşke bir daha hiç konuşmasaydınız...

Orta yerde buluşma kısmında haklısınız. Da o gel deyince hayır dersiniz olur biter. Brad pit tom cruise falan karıştırmak abes olmuş.
Ayrıca siz brad pitt çağırsa gitmeyecek kadar özgüvenli olunca oluyorda o adam kendisini brad pitt'ten yakışıklı görünce neden olmuyor?
ayrıca "abartmasan, yakışıklısın ama çok diyemem" demişsiniz adama. o size güzelsin ama abartma, çokda güzel değilsin dese hoşunuza gider miydi?
ve hani sizin ondan çok daha yakışıklı sevgilileriniz olmuş ya, belki onunda sizden çook daha güzel sevgilileri olmuştur.
Sizden çok daha güzellerini ayağına getirmiştir belki. Ve bu kim oluyorda gel diyorum gelmiyor modunda takılıyor olabilir....
:KK66:

Pek sanmıyorum eski sevgilisini gördüm kendisi atmıstı Travestiye falan benziyor
Nasıl bir özgüven bu adamdaki hic aynaya bakmadımı acaba?
ben gerçekçiyim biraz yalan söyleyemem
Bana yakışıklımıyım diye sordu cok yakısıklı diyemem normal yakısıklısın dedim
Bunun neresi kötü? Yalan söylemek daha kötü

Back
X