- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
kızı erkeği bilmiyorum ama çok komik geliyor bana biri oturup kendinin ne kadar harika olduğundan falan bahsedinceKızlarda cok vae böyle ama erkekte olunca komik gelıyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızı erkeği bilmiyorum ama çok komik geliyor bana biri oturup kendinin ne kadar harika olduğundan falan bahsedinceKızlarda cok vae böyle ama erkekte olunca komik gelıyo![]()
Ama gerceklık payı yok adam cok yakısıklı degılkı normal bir tip
Hahah aynen yaa gozumuze bı aslan gozukuyolar ılk basta gercek yuzlerı cıkınca fare olduklarını anlıyoruzHahahahaha bu dombılılere hosgorulu kibar davranınca kendilerini Brad sanıyorlar, ben severken adama Brad sandırmıstım kendini.
Cok uzun surdu dombılı oldugunu kabullenmek.
Hahah aynen yaa gozumuze bı aslan gozukuyolar ılk basta gercek yuzlerı cıkınca fare olduklarını anlıyoruz
Napsım adamlarda aslan sanıyo kendını:))
Bence genel olarak Türkiye'deki erkekler kendilerini çok yakışıklı sanıyor. Gereksiz bir özgüven var çoğunda.
Özgüveni mi yüksek, miyop mu o kadarını sen anlıycan artık :)Ama gerceklık payı yok adam cok yakısıklı degılkı normal bir tip
Aslan burcu mu?Evet buda basıma geldibiriyle tanıstım arkadaş ortamında 2 bulusmayı yapıcaz
Orta yer bulalım dedım adamda yok bu tarafa gel dedı gelemem dedim en son Bred piit olsa bile beni kımse oraya getıremez
Sonra bana dedıgıbred pitt kim yanımda
şaka yaptı sandım meger ciddi
Bende abartmasan dedim yakısıklısın ama çok diyemem (ondan cok daha iyiside oldu )
Herkes cok begenıyormus falan
Adam kendini Bred piitten bıle iyi görüyor
Soğudum evlenılırmı bu adamla ?
Hahaha süperBenim kocam oyleydi ya
Bundan 10 yil once kendini baya baya dunyanin en yakisiklisi falan saniyodu ki alakasi yok
Eee oda hakliydi ya annesi ve ablalari kocaman adama dogum gunu pastasinin ustune yakisikli prensimiz nice yaslara yazdirirsaaaa....
cok gormemek lazim![]()
Ben senin yerinde olcaktim öyle demezdim şunu derdim "canım kendini fazla önemsiyorsun üzülüyorum" ve telefonu kapardim![]()
Eki Görüntüle 2550944
Bunu diyen Bihter Ziyagil'in intihar etmesi
Boş özgüvense aşırı itici. Ayrıca Brad Pitt olsa ne olacak, istediği her şeyi yaptırması mı gerekiyor çok yakışıklı olunca?
Bu kizda bihter değil lütfen ve o diziydi..bir erkek için asla intihar etmem çok sacma buluyorum..bu çıkan kizda intihar etmez eminim
Espriydi sadece sakin olun, niye siz veya konu sahibi intihar edesiniz
Benim kocam oyleydi ya
Bundan 10 yil once kendini baya baya dunyanin en yakisiklisi falan saniyodu ki alakasi yok
Eee oda hakliydi ya annesi ve ablalari kocaman adama dogum gunu pastasinin ustune yakisikli prensimiz nice yaslara yazdirirsaaaa....
cok gormemek lazim![]()
Adamı bir nevi küçümsemişsiniz aslında
Sizin gözünüzde beğenilmeyen biriolarak hissetmiş kendini
Biraz ayıp olmuş bence.
Biri size angelina jolie bile beni oraya getirtemez dese alınmaz mısınız ? O kadar gereksiz bir laf sizinki. Onunki de çocukça bir tepki. Ben olsam görüşmezdim sizle. Çünkü konuşmanın içeriği yavan...
Eski çirkin kız arkadaşlarını attığında(ki ona sinirlendiniz diye bence kimseye çirkin diyemezsiniz) Neden okkalı bir tepki vermediniz doğrudan laf sokmak yerine?Hayatta tahammül edemem kendinş begenmiş erkeklere o egoyu anladığım ve kendisinden soğuduğum için o lafı söyledım
Kusura bakmayında insan hic mi aynaya bakmaz ? Eski çirkin kız arkadaslarını bana atarsa benimde cevabım böyle olur
Orta yerde buluşma kısmında haklısınız. Da o gel deyince hayır dersiniz olur biter. Brad pit tom cruise falan karıştırmak abes olmuş.
Ayrıca siz brad pitt çağırsa gitmeyecek kadar özgüvenli olunca oluyorda o adam kendisini brad pitt'ten yakışıklı görünce neden olmuyor?
ayrıca "abartmasan, yakışıklısın ama çok diyemem" demişsiniz adama. o size güzelsin ama abartma, çokda güzel değilsin dese hoşunuza gider miydi?
ve hani sizin ondan çok daha yakışıklı sevgilileriniz olmuş ya, belki onunda sizden çook daha güzel sevgilileri olmuştur.
Sizden çok daha güzellerini ayağına getirmiştir belki. Ve bu kim oluyorda gel diyorum gelmiyor modunda takılıyor olabilir....
![]()