Evlenecem vermezlerse kaçacağım kafasında biriyseniz neden evlenilmesin.
Bred piit kimmiş hem
Brad pittin g*tunun killari ağardi,kadayif oldu artik. 55 yasindaki adama kiyasla yakisiklidir eminim.
Benim kocam oyleydi ya
Bundan 10 yil once kendini baya baya dunyanin en yakisiklisi falan saniyodu ki alakasi yok
Eee oda hakliydi ya annesi ve ablalari kocaman adama dogum gunu pastasinin ustune yakisikli prensimiz nice yaslara yazdirirsaaaa....
cok gormemek lazim
Adamla evlilik için mi buluşuyorsunuz?
Bred piit e hiç girmicem
Off ben bunlardan bırıyle evliydim, evlerden ırakSanırım buda öylehani normal bir tip cok yakısıklı olsa neyse dicem
İnanılır gibi degıl adam resmen ciddi söyledi
Hahahahaha bu dombılılere hosgorulu kibar davranınca kendilerini Brad sanıyorlar, ben severken adama Brad sandırmıstım kendini.
Cok uzun surdu dombılı oldugunu kabullenmek.
Ya onuda birileri gazlıyodur etrafindaSanırım buda öylehani normal bir tip cok yakısıklı olsa neyse dicem
İnanılır gibi degıl adam resmen ciddi söyledi
adamı bilmem ama kendini dünya güzeli sanan bir arkadaşım var.hiç bulaşma koşarak uzaklaş derim.
E daha gençmişsiniz 24 yaşında değilmisiniz...En azından benım niyetım öyle kendısıde biliyo
Ya onuda birileri gazlıyodur etrafinda
Severek biz yapıyoruz bunları böyle. Severken kör olup kirpiyi pamuğum diye sever gibi davranıyoruz, kıyamam o da gercek sanıyo. Halbuki onu pamuk yapan İcimde duydugum sevgi...Sanırım bende yüz verdim Normal tipte nerden gelıyo bu öz güven çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?