- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 23
- 36
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Acaba böyle görünmek bir furya mı ? Kadınları böyle şeylerin etkilediğini düşünüp onun için mi yapıyorlar.Karaktersizlik? Bir çok erkek öyle, boşver gitsin, çok takma kafana. Eninde sonunda bulursun inşallah aradigini.
Yasadık be reis en kralını yaşadıkBende de tam tersi genelde muhafazakar olan erkekler gizliyor alkol sigara vs.. asla kullanmam çok iddialı da giyinmem ama gizliyorlar iştebir de mesela hep instasina bakarım kimleri takip ediyor diye ortak tanıdık varsa karı kız kovalıyor mu diye araştırırım öyle flört ederim. O çok beyefendi utangaç dediğim erkekler anasının gözü çıkıyor erkekler başta nabız yokluyor acaba neye ne tepki verir diye ondan seni elde edene kadar gizliyor
İnsta kontrolü olmazsa olmaz zatenBende de tam tersi genelde muhafazakar olan erkekler gizliyor alkol sigara vs.. asla kullanmam çok iddialı da giyinmem ama gizliyorlar iştebir de mesela hep instasina bakarım kimleri takip ediyor diye ortak tanıdık varsa karı kız kovalıyor mu diye araştırırım öyle flört ederim. O çok beyefendi utangaç dediğim erkekler anasının gözü çıkıyor erkekler başta nabız yokluyor acaba neye ne tepki verir diye ondan seni elde edene kadar gizliyor
Bugüne kadar tanışıp flört ettiklerime baktığımda şöyle bir ortak nokta buldum. Bu adamlar benim hayatıma dahil olmak için muhafazakar, efendi, olgun yaşantı tarzından bambaşka bir hayatı varmış gibi gösteriyorlar. Bu kişilerle din, hayat görüşü üzerine hiçbir şey konuşmadan neden, neye dayanarak bu kılığa bürünüp geliyorlar. Tesettürlü değilim, sosyal medyada dini, siyasi görüşümü belirten hiçbir şey yok daha en baştan olmadıkları gibi biri olarak neden karşıma çıkıyorlar. Peki ben bunu nasıl farkettim. Konuşmanın başlamsından bir süre sonra uyuşmazlıklar neticesinde itişmeler başlayıp ben başımı alıp gitme yoluna bakınca her şey dökülüyor. Kimsenin hayatını eleştirmiyorum alkol kullanan saklıyor mesela benim alkole karşı görüşümü hiç bilmeden. Sizin hayatınızda da böyle oluyor mu ? Başta cami imamı tadındaki adamların sonda disko müdürü kılıklı halini görüyorum. Bunun nedeni ne olabilir
Ay valla eski erkek arkadaşımla flört ederken Instagram'da toplasan dört tane kız takip ediyordu biri bendim biri akrabasıİnsta kontrolü olmazsa olmaz zaten
Kadınlara makyajla bizi kandırıyorlar falan diyorlar asıl erkekler kandırıyor kadınlarıYasadık be reis en kralını yaşadık
Yakın çevremden, arkadaş ortamından. Erkeklerin arkadaşlıkları ile ilişkideki halleri bambaşka. Çevresinde de sevilen kişiler dediklerimTanımadan flört etmeyin. Siz internetten mi buluyorsunuz bu kişileri?
Yav kurban olsunlar makyajımıza çoğunun cigeri bizim bi highlighter’ımız etmezKadınlara makyajla bizi kandırıyorlar falan diyorlar asıl erkekler kandırıyor kadınları
Eşim dükkanımızın önünden her cuma cumaya gitmek için geçerdi.Masaallah derdim içimden.Flört zamanı dilinde hep inşallah masaallahlar... Oruçta tutardi mesela.Evlendik adam ne namaz kılmayı biliyor ne bir gün oruç tuttuBugüne kadar tanışıp flört ettiklerime baktığımda şöyle bir ortak nokta buldum. Bu adamlar benim hayatıma dahil olmak için muhafazakar, efendi, olgun, yaşantı tarzından bambaşka bir hayatı varmış gibi gösteriyorlar. Bu kişilerle din, hayat görüşü üzerine hiçbir şey konuşmadan neden, neye dayanarak bu kılığa bürünüp geliyorlar. Tesettürlü değilim, sosyal medyada dini, siyasi görüşümü belirten hiçbir şey yok daha en baştan olmadıkları gibi biri olarak neden karşıma çıkıyorlar. Peki ben bunu nasıl farkettim. Konuşmanın başlamsından bir süre sonra uyuşmazlıklar neticesinde itişmeler başlayıp ben başımı alıp gitme yoluna bakınca her şey dökülüyor. Kimsenin hayatını eleştirmiyorum alkol kullanan saklıyor mesela benim alkole karşı görüşümü hiç bilmeden. Sizin hayatınızda da böyle oluyor mu ? Başta cami imamı tadındaki adamların sonda disko müdürü kılıklı halini görüyorum. Bunun nedeni ne olabilir
Çok çok ilginç. Demek ki böyleleri çok var.Eşim dükkanımızın önünden her cuma cumaya gitmek için geçerdi.Masaallah derdim içimden.Flört zamanı dilinde hep inşallah masaallahlar... Oruçta tutardi mesela.Evlendik adam ne namaz kılmayı biliyor ne bir gün oruç tuttuHee flört zamanı ayrıldığımız zaman adamın tam bir kazanova olduğunu da öğrenmiştim zaten Eşime neden dediğimde sadece güler hala cevap alamadım.
Bebiş mutaassıp "görünen" kişiler açık ,bakımlı (kapalı arkadaşlara bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın), dikkat çeken kadınlarla beraber olmak istiyor sonra gidip ailesinin istediği gibi tesettürlü biriyle evleniyorlarAllah allah ben hiç dindar görünmeye çalışan bir erkekle karşılaşmadım.bu tarz şeylerden etkilenen kadın da duymadım.bana uzak bir konu ne yalan söyleyeyim.o anca görücü usûlünde olmuyor muydu ? Hani daha mutaassıp kişiler gorücü usulü ister ya.
Bende anlam veremedim dindar görünümden bende etkilenmiyorumAllah allah ben hiç dindar görünmeye çalışan bir erkekle karşılaşmadım.bu tarz şeylerden etkilenen kadın da duymadım.bana uzak bir konu ne yalan söyleyeyim.o anca görücü usûlünde olmuyor muydu ? Hani daha mutaassıp kişiler gorücü usulü ister ya.
Ben görücü usulü tanışmıyorumBebiş mutaassıp "görünen" kişiler açık ,bakımlı (kapalı arkadaşlara bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın), dikkat çeken kadınlarla beraber olmak istiyor sonra gidip ailesinin istediği gibi tesettürlü biriyle evleniyorlar
Bakımlı yerine başka kelime olmalıydı.neyse bence hakli gibisin.Bebiş mutaassıp "görünen" kişiler açık ,bakımlı (kapalı arkadaşlara bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın), dikkat çeken kadınlarla beraber olmak istiyor sonra gidip ailesinin istediği gibi tesettürlü biriyle evleniyorlar
Ya evet bakımlı yerine farklı kelime kullanabilirdim ama benim kastettiğimin anlaşıldığını düşünüyorumBakımlı yerine başka kelime olmalıydı.neyse bence hakli gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?