- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 23
- 36
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Kime bakacağımızı şaşırdıkKısa bir yolu yok ciciş ya sadece ailesinin fotoğrafına bakabilirsin mesela ailenle fotoğrafını atsana annene/babana benziyor musun merak ettim diyebilirsin, bir tane bana yürüyen biri vardı yakışıklıydı da ama ailesiyle fotoğrafina baktığımda muhafazakar insanlar olduğu çok belliydiveya memleketinden çözebilirsin eski erkek arkadaşım iç anadolunun bir koyundendi annesinin okuma yazması yoktu ailesi hayvancılıkla uğraşıyordu ablası kapalıydı kendisi imam-hatip mezunuydu az çok tahmin edebilirdim aslında ama inanmayı tercih ettim sadece bu konuda tek kişi beni şaşırttı kendisi uzman çavuştu(en muhafazakar mesleklerden) ailesi aşırı muhafazakar hafız,feraceli falandı. Ama çocuğun alakası yoktu ailesiyle. Hep açık kızlardan hoslaniyordu çok güzel kapalı kızları kapalı diye istemiyordu vs..
Eski erkek arkadaşlarıma dediğiniz gibi hep ithaf edilir ayrıca niyetleri hakkında ufak çıtlatmalar. Dediklerinizin hepsi var. Aynı furyaya denk gelmişizNabza göre şerbet vermek diye bir şey var. Hanım hanımcık, makul, aşırı abartılı davranışları olmayan biriysen bu şekilde yaklaşmaları normal. Diğer türlü seni ilişkiye nasıl ikna edecek?
Bana da her yaklaşan ben seninle ciddi düşünürüm, evlilik falan diye yaklaşırdı. Evlenmeye karşı en ufak bir niyetim yok oysa ki
Bir de şey vardır. Eski erkek arkadaşlara ithafen; nasıl bir erkek senin gibi bir kadını kaybeder, çok aptallarmış
Çok akıllı sanıyorlar kendileriniEski erkek arkadaşlarıma dediğiniz gibi hep ithaf edilir ayrıca niyetleri hakkında ufak çıtlatmalar. Dediklerinizin hepsi var. Aynı furya denk gelmişiz
Çapkınlığın dibine vurmuş bir flörtüm vardı ağzı feci laf yapıyor, senin yanında rahat huzur duyduğum için böyle diyordu. Tabi sonradan hepsinin yalan olduğunu gördümÇok akıllı sanıyorlar kendilerini
E bu aldatmaya girer. Islam dininde bi karsiligi yok muymuş? Günah degil miymiş? SorsaydınızValla ben de kendimi akıllı sanırdım beni de kandırdılar. Benim dinle pek aram yok, bu bahsettiğim adam da eyvallahmış gibi davrandı flört ederken. İlişkiye başladıktan sonra dedi ki ben İslamcıyım sen de kapanıcaksınEeee baştan neden kendini farklı tanıttın dedim o da dedi ki o seni elde edinceye kadardı
Bir şekilde o imajı veriyorsunuz demek ki karşınızdakine, illa tesettürlü olmanıza gerek yok. Yoksa alkol tüketen insan, beş vakit namazımdayım demez
E bu aldatmaya girer. Islam dininde bi karsiligi yok muymuş? Günah degil miymiş? Sorsaydınız
Kime bakacağımızı şaşırdık
Yok artıkYok vallahi vermiyorum :)
Beni kandırmaya gelene kadar neleri neleri çıktı meğer evlilik sitesine üyeymiş bir sürü kızı kandırıyormuşToptan manyak çıktı yani
Ya cok ilginc ama ben hic öyle biriyle karsilasmadim türbanlı olduğum halde. Bende geneli hemen evlenmek isteyen aşırı motive tipler falandi. Kimse de kalkıp ben böyle Müslümanım, şöyle namaz kılıyorum falan da demedi. Sana denk gelenler de ayri piskopatmis yavrum. Ama en azından artık öğrenmiş oldun, böylelerini anında gözünün yaşına bakmadan şutlarsin.Acaba böyle görünmek bir furya mı ? Kadınları böyle şeylerin etkilediğini düşünüp onun için mi yapıyorlar.
Muhafazakar ayağına yatıp kadınlarla beraber olduğunu öğrendim gece hayatı olduğunu alkol kullandığını mükemmel bi profil cizmisti ama her şeyin tersi çıktıBugüne kadar tanışıp flört ettiklerime baktığımda şöyle bir ortak nokta buldum. Bu adamlar benim hayatıma dahil olmak için muhafazakar, efendi, olgun, yaşantı tarzından bambaşka bir hayatı varmış gibi gösteriyorlar. Bu kişilerle din, hayat görüşü üzerine hiçbir şey konuşmadan neden, neye dayanarak bu kılığa bürünüp geliyorlar. Tesettürlü değilim, sosyal medyada dini, siyasi görüşümü belirten hiçbir şey yok daha en baştan olmadıkları gibi biri olarak neden karşıma çıkıyorlar. Peki ben bunu nasıl farkettim. Konuşmanın başlamsından bir süre sonra uyuşmazlıklar neticesinde itişmeler başlayıp ben başımı alıp gitme yoluna bakınca her şey dökülüyor. Kimsenin hayatını eleştirmiyorum alkol kullanan saklıyor mesela benim alkole karşı görüşümü hiç bilmeden. Sizin hayatınızda da böyle oluyor mu ? Başta cami imamı tadındaki adamların sonda disko müdürü kılıklı halini görüyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Günlük hayattan tanıştığım kişiler bunlar.
Artık temkinli yaklaşıyorumYa cok ilginc ama ben hic öyle biriyle karsilasmadim türbanlı olduğum halde. Bende geneli hemen evlenmek isteyen aşırı motive tipler falandi. Kimse de kalkıp ben böyle Müslümanım, şöyle namaz kılıyorum falan da demedi. Sana denk gelenler de ayri piskopatmis yavrum. Ama en azından artık öğrenmiş oldun, böylelerini anında gözünün yaşına bakmadan şutlarsin.
Muhafazakar profil çizmeye doğru gidenlerden artık ekstra şüpheleniyorum. Bende acaba bend mi bir gariplik var dedim herkesin rastladığı tiplermiş bunlar demekMuhafazakar ayağına yatıp kadınlarla beraber olduğunu öğrendim gece hayatı olduğunu alkol kullandığını mükemmel bi profil cizmisti ama her şeyin tersi çıktı
Var, direkt böyle dümdük sormak. Kal gelip eveleyip geveliyorsa kaçKızlar bunları çözmenin tek yolu zamanla mı ? Kısa bir yolu yok mu
Din benim için bir etkileyicilik unsuru değil. Oruç tutuyor, namaz kılıyor diye etkilenmiyorum ya da alkol içiyor diye soğumuyorum. Ama bu adamlar neden beni dinle etkilenebilecek biri olarak etiketliyor anlamıyorum.Benim rahat diyebileceğim iki kadın arkadaşım var . Gayet açık giyinen vs vs. Biri arabasında ayetel kürsi taşıyan erkekten diğeri de cumaya gidiyor diye başka birinden etkilenip anlatmıştı. Yani bence bazı kızlar etkileniyor . Bu rahat arkadaşlarım ailesi muhafazakar ama kendi öyle yaşamayıp ama içinde de o dindarlık bulunan insanlar. Onu da belirteyim. Sanırım karşıdaki de onu dine çeker diye sevinip tutuluyorlar.
Benim bir flörtüm aşırı iyi laf yapıyordu. Bu kaç kıs tavlamıştır diye içimden geçiriyordum tabi. Sonra bir gün sordum iyi laf yapıyorsun çevren geniştir dedim. Yok bir sana karşı böyleyim çünkü rahatım dedi. Tabii ki de yalan sonradan hepsi ortaya çıktı. Uçan kuşla flört etmediği kalmışVar, direkt böyle dümdük sormak. Kal gelip eveleyip geveliyorsa kaç
Benim şimdiki erkek arkadaşım(nişanlım) böyle acayip ciddi, acayip kontrollü feci nazik sinirleri alınmış gibi bir adamdı. Kadın kız mevzusundan uzak melek melek. Dedim kardeş sen ne ayaksın? Böyle görünüyorsun ama gerçekte sen kimsin?
Ciddi değilim yanında heyecandan geriliyorum. Çok ilişkim oldu hepsi kısa süreli, dikiş tutturamıyorum, huysuzum.Genellikle sinirliyim insanların aptalca davranışları beni delirtiyor çünkü ama kontrol edebiliyorum.Nezaket konusunda da genellikle sabrımın sınırları zorlanmadığı sürece evet naziğim ama sınır aşılırsa hiç nazik olamıyorum dedi.Biraz daha baktım evet adam haklıymış, aynı benSormasam çoktan yolcu etmiştim
Din benim için bir etkileyicilik unsuru değil. Oruç tutuyor, namaz kılıyor diye etkilenmiyorum ya da alkol içiyor diye soğumuyorum. Ama bu adamlar neden beni dinle etkilenebilecek biri olarak etiketliyor anlamıyorum.
Onların hesabı köprüyü geçene kadar.Bugüne kadar tanışıp flört ettiklerime baktığımda şöyle bir ortak nokta buldum. Bu adamlar benim hayatıma dahil olmak için muhafazakar, efendi, olgun, yaşantı tarzından bambaşka bir hayatı varmış gibi gösteriyorlar. Bu kişilerle din, hayat görüşü üzerine hiçbir şey konuşmadan neden, neye dayanarak bu kılığa bürünüp geliyorlar. Tesettürlü değilim, sosyal medyada dini, siyasi görüşümü belirten hiçbir şey yok daha en baştan olmadıkları gibi biri olarak neden karşıma çıkıyorlar. Peki ben bunu nasıl farkettim. Konuşmanın başlamsından bir süre sonra uyuşmazlıklar neticesinde itişmeler başlayıp ben başımı alıp gitme yoluna bakınca her şey dökülüyor. Kimsenin hayatını eleştirmiyorum alkol kullanan saklıyor mesela benim alkole karşı görüşümü hiç bilmeden. Sizin hayatınızda da böyle oluyor mu ? Başta cami imamı tadındaki adamların sonda disko müdürü kılıklı halini görüyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Günlük hayattan tanıştığım kişiler bunlar.
Senin içine doğmuşBenim bir flörtüm aşırı iyi laf yapıyordu. Bu kaç kıs tavlamıştır diye içimden geçiriyordum tabi. Sonra bir gün sordum iyi laf yapıyorsun çevren geniştir dedim. Yok bir sana karşı böyleyim çünkü rahatım dedi. Tabii ki de yalan sonradan hepsi ortaya çıktı. Uçan kuşla flört etmediği kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?