- 26 Ocak 2023
- 175
- 28
- 13
- Konu Sahibi ucanhayaller
-
Bunlari konusmuyor olabilirsin hareketlerinden anliyorlardir goruslerini tercihlerini falan erkeklerin çoğu yalancı fazla bisey beklememek lazim.Bugüne kadar tanışıp flört ettiklerime baktığımda şöyle bir ortak nokta buldum. Bu adamlar benim hayatıma dahil olmak için muhafazakar, efendi, olgun, yaşantı tarzından bambaşka bir hayatı varmış gibi gösteriyorlar. Bu kişilerle din, hayat görüşü üzerine hiçbir şey konuşmadan neden, neye dayanarak bu kılığa bürünüp geliyorlar. Tesettürlü değilim, sosyal medyada dini, siyasi görüşümü belirten hiçbir şey yok daha en baştan olmadıkları gibi biri olarak neden karşıma çıkıyorlar. Peki ben bunu nasıl farkettim. Konuşmanın başlamsından bir süre sonra uyuşmazlıklar neticesinde itişmeler başlayıp ben başımı alıp gitme yoluna bakınca her şey dökülüyor. Kimsenin hayatını eleştirmiyorum alkol kullanan saklıyor mesela benim alkole karşı görüşümü hiç bilmeden. Sizin hayatınızda da böyle oluyor mu ? Başta cami imamı tadındaki adamların sonda disko müdürü kılıklı halini görüyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Günlük hayattan tanıştığım kişiler bunlar.
Biraz bekleyince tüm boyaları akıyor zatenBunlari konusmuyor olabilirsin hareketlerinden anliyorlardir goruslerini tercihlerini falan erkeklerin çoğu yalancı fazla bisey beklememek lazim.
Çevreniz muhafazakarsa ondandırBugüne kadar tanışıp flört ettiklerime baktığımda şöyle bir ortak nokta buldum. Bu adamlar benim hayatıma dahil olmak için muhafazakar, efendi, olgun, yaşantı tarzından bambaşka bir hayatı varmış gibi gösteriyorlar. Bu kişilerle din, hayat görüşü üzerine hiçbir şey konuşmadan neden, neye dayanarak bu kılığa bürünüp geliyorlar. Tesettürlü değilim, sosyal medyada dini, siyasi görüşümü belirten hiçbir şey yok daha en baştan olmadıkları gibi biri olarak neden karşıma çıkıyorlar. Peki ben bunu nasıl farkettim. Konuşmanın başlamsından bir süre sonra uyuşmazlıklar neticesinde itişmeler başlayıp ben başımı alıp gitme yoluna bakınca her şey dökülüyor. Kimsenin hayatını eleştirmiyorum alkol kullanan saklıyor mesela benim alkole karşı görüşümü hiç bilmeden. Sizin hayatınızda da böyle oluyor mu ? Başta cami imamı tadındaki adamların sonda disko müdürü kılıklı halini görüyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Günlük hayattan tanıştığım kişiler bunlar.
Bana denk gelenler party boy olup muhafazakar kesim izlenimi yaratanlar. Dini hiçbir şey de konuşmuyorum oysa ki.Alla alla bana hiç denk gelmiyor.
Muhafazakar bile party boy gibi tanıtıyor kendini.
Şöyle capkinim bütün kızlar peşimde gibi dolaniyorlar
Çeşit çeşit türleri var demek bunlarınValla ben de kendimi akıllı sanırdım beni de kandırdılar. Benim dinle pek aram yok, bu bahsettiğim adam da eyvallahmış gibi davrandı flört ederken. İlişkiye başladıktan sonra dedi ki ben İslamcıyım sen de kapanıcaksınEeee baştan neden kendini farklı tanıttın dedim o da dedi ki o seni elde edinceye kadardı
Aile, sülale olarak tanımıyor. Sürekli böyle olması çok garip.Çevreniz muhafazakarsa ondandır
Ay bir de çok inandırıcı rol yapmıyorlar mı ?Valla ben de kendimi akıllı sanırdım beni de kandırdılar. Benim dinle pek aram yok, bu bahsettiğim adam da eyvallahmış gibi davrandı flört ederken. İlişkiye başladıktan sonra dedi ki ben İslamcıyım sen de kapanıcaksınEeee baştan neden kendini farklı tanıttın dedim o da dedi ki o seni elde edinceye kadardı
bence muhafazakar erkeği düzgün sahiplenici karıya kıza bakmayan biri olarak gördüğümüzü düşündükleri için baştan öyle geliyorlar ve sonra hayat tarzları ortaya çıkıyor. benim arkadaşıma da geçen gün tam tersi oldu erkek arkadaşının ailesi muhafazakardı ama çocuk baya rahattı alkolü falan vardı ki arkadaşımda rahat biri. ona ileride sıkıntı olur dedim ama arkadaşım çocuğun görüşleri öyle değil ailesi öyle dedi. hatta çocuğun ailesi kara çarşaflıymış ama arkadaşıma ailesini gösterirken açık fotolarını göstermiş kız yeni öğrendi. şimdide çocuk ailesiyle umreye gidip gelmiş 180 derece döndü diyor ileride kapanmanı isterim falan diyormuşAcaba böyle görünmek bir furya mı ? Kadınları böyle şeylerin etkilediğini düşünüp onun için mi yapıyorlar.
Kızlar bunları çözmenin tek yolu zamanla mı ? Kısa bir yolu yok muAy bir de çok inandırıcı rol yapmıyorlar mı ?
Ya nabza göre şerbet veriyorlar demek ki.Bana denk gelenler party boy olup muhafazakar kesim izlenimi yaratanlar. Dini hiçbir şey de konuşmuyorum oysa ki.
Oruç, namaz ya da alkol tüketimi üzerine sabit fikirlerim yok. Hepsi de kendine has tercihi olurdu.sizin tercihiniz ne muhafazakar mı daha rahat biri mi
Mesafeli bir yapım var. Hemen kaynaşmam. Ama buradan nasıl dini bir karakter tiplemesiyle karşıma çıkmaları gerektiğini düşünüyorlar.Ya nabza göre şerbet veriyorlar demek ki.
Sen böyle oturaklı bir tip mısın?
Kısa bir yolu yok ciciş ya sadece ailesinin fotoğrafına bakabilirsin mesela ailenle fotoğrafını atsana annene/babana benziyor musun merak ettim diyebilirsin, bir tane bana yürüyen biri vardı yakışıklıydı da ama ailesiyle fotoğrafina baktığımda muhafazakar insanlar olduğu çok belliydiKızlar bunları çözmenin tek yolu zamanla mı ? Kısa bir yolu yok mu
Ailenin fotosunu at desek, gelinliğe bakmaya gidiyoruz zannederlerKısa bir yolu yok ciciş ya sadece ailesinin fotoğrafına bakabilirsin mesela ailenle fotoğrafını atsana annene/babana benziyor musun merak ettim diyebilirsin, bir tane bana yürüyen biri vardı yakışıklıydı da ama ailesiyle fotoğrafina baktığımda muhafazakar insanlar olduğu çok belliydisadece bu konuda tek kişi beni şaşırttı kendisi uzman çavuştu(en muhafazakar mesleklerden) ailesi aşırı muhafazakar hafız,feraceli falandı. Ama çocuğun alakası yoktu ailesiyle. Hep açık kızlardan hoslaniyordu çok güzel kapalı kızları kapalı diye istemiyordu vs..
Ya insanlar kafayı yemiş.Mesafeli bir yapım var. Hemen kaynaşmam. Ama buradan nasıl dini bir karakter tiplemesiyle karşıma çıkmaları gerektiğini düşünüyorlar.
Yok kız zaten laf arasında konuşuluyor kaç kardessiniz falan soruluyor. O sıra bakarsın veya instadan aynı soyisimdeki kisildre bakAilenin fotosunu at desek, gelinliğe bakmaya gidiyoruz zannederler
Bende böyle düşünüyorum keskin fikirlerim yok. Aaa inançlı insan şunu yapar bunu yapmaz gibiYa insanlar kafayı yemiş.
Belki kendince inanclidir bilemeyiz onuda.
Bende inancliyimdir ama profilime baksan minili bir kadinim alkol de kullanıyorum.
Muhafazakarimdir da .
Dışardan bakılınca hiç öyle gozukmem.
Zor işlerYok kız zaten laf arasında konuşuluyor kaç kardessiniz falan soruluyor. O sıra bakarsın veya instadan aynı soyisimdeki kisildre bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?