- 11 Ağustos 2017
- 72
- 28
- 3
- 30
- Konu Sahibi Bahcelerinenguzelgulu
-
Teşekkür ederim yazdigin için maksatim gelişmek türkçeyi bile düzgün yazıp okumak istiyorum biraz unuttum herşeyi baya zamandır evdeydim şimdi normal bi işle başladım borçlar bitince çıkıp bilgisayar programcılığı vsvs kurslara gidip belge bile almak istiyorum markette çalışıyorum kurtulmak istiyorum düzgün bi iş için.Kursa katılmaya vaktin yoksa maddi durumun yoksa kitap oku.
Bak buraya yazdığına göre internet kullanıyosun, araştır online kitap okuyabilirsin. Sana yararı olacağını düşündüğün alanlarda kitaplar öğrenebilirsin
Kendine güvenip istemen yeter başarabilmek içinTeşekkür ederim yazdigin için maksatim gelişmek türkçeyi bile düzgün yazıp okumak istiyorum biraz unuttum herşeyi baya zamandır evdeydim şimdi normal bi işle başladım borçlar bitince çıkıp bilgisayar programcılığı vsvs kurslara gidip belge bile almak istiyorum markette çalışıyorum kurtulmak istiyorum düzgün bi iş için.
Olayda burda canım bitürlü kendimi beceriksiz bilgisiz .ise yaramaz hissediyorum .bisiler bilip edinmek öğrenmek istiyorum . Daha turkiyenin nereye gittiğini oy seçimlerin ne olduğunu bile takip etmedim . Tek bildiğim iş ev çocuk . Çocuğuma da anlatabilcehim seylerim bana bisi sorduğunda büyüdüğünde ne kadar cahilsin hic bisi bilmiyosun demesin istiyorumKendine güvenip istemen yeter başarabilmek için
Ne tarz kitaplardan baslamaliyim bunu bilmiyorum işte tam olarak nerden tutunup gideceğim . Ilk turkcem çok kötü imla yuklem.ozne kurallarını unuttum konuşurken bile devrik cümle kurmaya başladım oyuzden çok sifirdayim . Kelimeleri yutmaya başladım . Doğrusunu bildiğim halde bazen ağzımdan yanlış cikiyorSiz zaten yola çıkmışsınız.
Bol bol okuyun.Elinize ne geçerse okuyun
Işte bi yerden başladığında bu düşüncelerin kalmayacak. Bak çocuğun var hem kendin hem onun gelişmi için güzel kararlar apmaya uygulamaya hazırsın sen zatenOlayda burda canım bitürlü kendimi beceriksiz bilgisiz .ise yaramaz hissediyorum .bisiler bilip edinmek öğrenmek istiyorum . Daha turkiyenin nereye gittiğini oy seçimlerin ne olduğunu bile takip etmedim . Tek bildiğim iş ev çocuk . Çocuğuma da anlatabilcehim seylerim bana bisi sorduğunda büyüdüğünde ne kadar cahilsin hic bisi bilmiyosun demesin istiyorum
Evet gerçekten su sıfattan çıkmak istiyorum . Ya söylüyorum ama cevremde ortama çıktığımda bile saçmalıyım bilgisizlik hep susmayi tercih ediyorum . Hazırım gerçekten kafama koydum . Ne olursa hertürlü başlayacağım biyerden . Ama korkularım var lise ye kaydokcam ya ders çalışamazsam ya çok bitkin olursam çok korkuyorum başarısız olursa da birakiriim.dieIşte bi yerden başladığında bu düşüncelerin kalmayacak. Bak çocuğun var hem kendin hem onun gelişmi için güzel kararlar apmaya uygulamaya hazırsın sen zaten
Ne tarz kitaplar olur . Roman tarzı olmaz bunu biliyorum ama ne gibi pek o tarzlarda kitap bilgim yok . Hep okuduysamda romany aşk vs vskütüphaneye üye olun ve sürekli kitap alıp okuyun
Merhaba, düşünceniz çok güzel bana göre de insan kendini sürekli geliştirmeli. Girilen sosyal bir ortamda buna gerek duyduğumuzu düşünüyorum çünkü, herkes yazmış ben de yazayım :) Okumak. Sürekli okumanız lazım, çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, sabah iş yerinizde önce güne haberleri okuyarak başlayın. Gündemi takip edin kısaca. Ne tür kitaplar okumam lazım demişsiniz, bana kalırsa tür seçmeyin, romanda, kişisel gelişim de kendinizi geliştirmek için çok yardımcı olacaktır. Ama bir kitap önerebilirim; Mümin Sekman-Herşey seninle başlar. Manidar oldu diye düşünüyorum :)Kadınlar kulübü üyeleri
Ben kendimi geliştirmek istiyorum. Dar yapıda biri olmak istemiyorum yanlış anlasilmasin konu .
Bilgi sahibi olmak doğruyu yanlışı bilmek
Tabi okumakla oluyor ama sadece kültürlü olmak mı kendini geliştirmek .
Lise 2 okulu bıraktım
Dil din . Ahlâk kültür türkçe hepsini öğrenmek konuşulacak konu çocuğuma aktabilcrhim bilinçli bilgilerimin olmasını istiyorum peki nasıl kendimi geliştirebilirim . Birşeyler öğrenebilirim . Kendimi özetleyeyim . Kısaca bir ninniyi bile dpgru duzgun bilmem konusamam . Özgüvenim kayıp birseyelri hep yanlış söylüyorum yanlış anlatıyorum gibi geliyor cesaretim . Yok . Bildiklrrim eşimle bile aramda konu yoktur konusulicak. Bugün yaşadıklarım özgecmisim şunu yaptım bunu yaptım su söyle olmuş böyle olmuş vs vs . Rutin . Ama ben kendim.icin kendimin daha bilinçli olmasını istiyorum . Birazcık yaptığını yarim bırakmak gibi huylarım var . Aklıma koyduğumu yarıda bırakıp hep ulaşması zor geldiği için . Şimdi çalışıyorum ama normal bi iş yorucu evde çocuk annem bakiyor. Nasıl başarabilirim . Bir blog yaz desinler ne yazacagimi bile bilmem . Yazamam . Liseye başlamak istiyorum ama yetişemem gibi geliyor kendimi herşeyden geri tutuyorum . Sevgili kadınlar kulübü üyeleri burayı bile okuyup pek çok bilgi bile edindim . Öncelikle kendime saygı duymakla başlayacağım . Örnekle verebilirmisiniz ismek kurslarına bile giymeyi düşündüm ama çalışıyorum haftada 1 izin o da hangu gün belli bile deil . Maddi durum pek yok.
Çok çok teşekkür ederim sagolun gerçekten öyle :)) hemen kitabı araştıracağım:)Merhaba, düşünceniz çok güzel bana göre de insan kendini sürekli geliştirmeli. Girilen sosyal bir ortamda buna gerek duyduğumuzu düşünüyorum çünkü, herkes yazmış ben de yazayım :) Okumak. Sürekli okumanız lazım, çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla, sabah iş yerinizde önce güne haberleri okuyarak başlayın. Gündemi takip edin kısaca. Ne tür kitaplar okumam lazım demişsiniz, bana kalırsa tür seçmeyin, romanda, kişisel gelişim de kendinizi geliştirmek için çok yardımcı olacaktır. Ama bir kitap önerebilirim; Mümin Sekman-Herşey seninle başlar. Manidar oldu diye düşünüyorum :)
Okuya okuya öğreneceksiniz işte.Ne tarz kitaplardan baslamaliyim bunu bilmiyorum işte tam olarak nerden tutunup gideceğim . Ilk turkcem çok kötü imla yuklem.ozne kurallarını unuttum konuşurken bile devrik cümle kurmaya başladım oyuzden çok sifirdayim . Kelimeleri yutmaya başladım . Doğrusunu bildiğim halde bazen ağzımdan yanlış cikiyor
Teşekkür ederim dikkate alicam en çok da liseyi okumak istiyorum haydi benim için hayırlısı olsunÖnce liseyi açıktan bitirmekle başlayın. Bir şeyleri başardıkça özgüven gelir. Roman da okuyun, kelime dağarcığınız artar, yazınız düzelir.
Teşekkür ederim çok sagolunOkuya okuya öğreneceksiniz işte.
Kendinize güvenin.
Okulunuzu da bitirin bu arada.
Şimdiden başarılar :)
Evet işe kitap okumakla başlayın. Anlatım bozuklukları ve yazım yanlışları üzerine çalışın ilk olarak. Bunun için sınava hazırlanır gibi test çözmenizi tavsiye ederim ancak bu şekilde kalıcı olur öğrendikleriniz.Teşekkür ederim yazdigin için maksatim gelişmek türkçeyi bile düzgün yazıp okumak istiyorum biraz unuttum herşeyi baya zamandır evdeydim şimdi normal bi işle başladım borçlar bitince çıkıp bilgisayar programcılığı vsvs kurslara gidip belge bile almak istiyorum markette çalışıyorum kurtulmak istiyorum düzgün bi iş için.
Türkçe testlerimi normal ozaman temelden orta okul testlerinden baslimEvet işe kitap okumakla başlayın. Anlatım bozuklukları ve yazım yanlışları üzerine çalışın ilk olarak. Bunun için sınava hazırlanır gibi test çözmenizi tavsiye ederim ancak bu şekilde kalıcı olur öğrendikleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?