Kendini geliştirmek

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
429
56
48
Benim bir sorum olucak arkadaşlar kendimi geliştirmek istiyorum hepiniz çalışan kadınlar misiniz veya ek gelir elde eden kadınlar misiniz kendim için ne yapabilirim bilmiyorum iş bulamıyorum nerden başlamam lazım

Mesleğiniz nedir, kendinizi kültürel anlamda mı geliştirmek istiyorsunuz yoksa iş hayatında mı yükselmek istiyorsunuz ?

Benim bir sorum olucak arkadaşlar kendimi geliştirmek istiyorum hepiniz çalışan kadınlar misiniz veya ek gelir elde eden kadınlar misiniz kendim için ne yapabilirim bilmiyorum iş bulamıyorum nerden başlamam lazım
Bu çalışmak istediğiniz alanla ya da kendinizi geliştirmek istediğiniz alanla da ilgili..örneğin ben kamuda çalışan bir kadınım .İki çocuğum var..ilerde içimde uhde kalmasın diye tezsiz yüksek lisans programına başvurdum (ev ,iş,çoluk çocuk tezliyi yürütebilmem bence imkansızdı) şu an derslerim bitti projemin geçme haberini bekliyorum()Bu benim için bir kişisel gelişimdir.Siz halk eğitimin açtığı takı /dikiş vs.kursuna gidip bir emek harcar ..bu gün, dün olduğunuz noktadan bir adım ileriye gidersiniz bu da kişisel gelişimdir.

Şuan çalışmıyorum ama gelirim var. Zamanında da çalışmışlığım var. Çalışmadığım zamanlarda kendimi geliştirmeye devam ettim, ediyorum. Üniversitedeyken mesleğimle alakalı Meb’de ekstra sertifika programına katılmıştım mesleğime çok etkisi oldu.

Sosyal olarak gelişmekten bahsediyorsanız belediye kurslarına, halk eğitimlere falan gidebilirsiniz. Hem meslek edinip hem de çevrenizi geliştirebilirsiniz.
İş açısından da bir işe girmeden bunu bilemezsiniz. Eğer belli bir mesleğiniz yoksa dikiş tarzı şeylerde ilerleyebilirsiniz mesela.

Evden çalışacaksan çağrı merkezlerini deneyebilirsin.
Sakinsen,diksiyonun iyiyse ; en azından bir başlangıç olabilir.

Eğer üniversite mezunu iseniz kesinlikle hemen dil kursuna yazılın.
ehliyet yoksa ehliyet alın.
cv oluşturduğunuzda eğitimlerinizi dolu dolu ekleyin.
bol bol çevre edinin.
bol kitap ve filmler izleyin.
Genel kültür edinin gibi gibi şeyler.
Güncel olun yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…