Aileniz için söylediğiniz biz yer içeriz. Evimize iyi para girer onlardan daha iyi gelirimiz var ama evimiz arabamız yok:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: Ha aileniz varını yoğunu çocuk okutmak , iyi eğitim sağlamak için harcadıysa anlarım. Ama öteki türlüsü ....
Şu an benimde yemiş içmiş ne evine ne çocuklarına faydası olmuş bir kayınpederim var. Evimin geçimini kendim sağlıyorum. Bin şükür. Eşimin geliri çok dalgalı 2 ay ödeme gelmediği oluyor. 7 yıldır ne birikim yaptık ne araba alabildik. Babamın benim geleceğim için yaptığı onca emek , benim evim çocucuğum için gösterdiğim özveri... birtaraftan herşeye özenen, var mı yok mu düşünmeden onu istiyorum şunu istiyorum deyip alınmadığında da beni kötü gelin durumuna sokan ve bana cennet hayatı yaşıyorsunuz diyen kayınvalidem...
Aile düzeni kurmak, muhtaç olmamamak, makul düzeyde geçim sağlamak zor şeylerdir. ben kendi adıma çok çok pişmanım. Kayınvalideniz de böyle bir deneyim yaşamış olabilir.
7 yıllık evliliğimde öğrendim ki ailelerin hayata bakışı , duruşu , emeği, özverisi , değer yargı sistemi denk olmalı. Bu konular üzerinde biraz düşünün derim.