Kendini Modifiye Etmiş 11 Değişik İnsan

Fotografların altındaki yorumlara koptum puhahaaa

Ya bunlar nerde barınır ne yer ne içerler...Kendilerini hayvana benzetenler acaba o benzettikleri hayvanlar gibi mi besleniyor...

Bunlar acaba özel gösteri insanları mı? çok merak ettim.
böyle hayvanlar yok kı :d ancak fantastık fılmlerdeler :KK53:

böyle hayvanlar yok kı :d ancak fantastık fılmlerdeler :KK53:

ahtopot olmaya heveslenen bir amca bir de kertenkeleye benzemeye çalışan vardı. Digerlerinde sanırım dövmeler birbirine girdiginden hayvan deseni imajı çiziyor.:KK53: Gözü aldatıyor...

çok dogru diyorsun fantastik film gibiler yahu

Son düzenleme:
çok feci bunlar ya:KK17::KK17::KK17::KK17:,

en çok 2 no dan korktum kedi adamdan aşırı benzemiş gerçekten

ufffff ya ben korktum ve üzüldüm pişman olmazda bunlar hadi oldular diyelim o zaman ne yapacaklar ?

bu arada gollum bunlardan bin kat tatlı olsa severim o derece Chess Chess

çok garip. iç dünyaları kim bilir nasıldır en azından biri ile oturup konuşabilmek isterdim. dünyada kendini bu şekilde modifiye eden o kadar çok insan var ki... çok fazla gördüm. internet üzerinden tabii, gerçek hayatta değil. olsa mutlaka konuşurdum. tuhaf yani. mazoşistler bence. şu kulaklarına tünel yaptıranlara ayrı bir şaşırıyorum abi o nedir ya nasıl bir kulak memesidir hayret bir şey... bir insan neden kendine boynuz yaptırır, kollarına garip şeyler sokturur aaaa.... devam edemicem.
ama 3 numaradaki hatun harbiden sanat eseri olmuş.

b
10355835_390880314396484_737919199715030405_n.webp
10513330_409408969210285_1349102922744219076_n.webp

bunlar da benden olsun.

Dövmeciyim, yıllardır yapıyorum bu işi tabi ki herkesin tercihlerine saygı duyuyorum ama hiç anlam veremedim ben bu insanlara :KK64:

Back
X