Kendini Namus Bekcisi Sanan Erkekler !

arkadaş almanyada yaşıyor
ve benim bildiğim kadarıyla orada bara gittiklerinde genelde hep uzaktan da olsa tanıdıklaır kişiler oluyor
yani türkiyede bir bara gidip tanımadığım biriyle ben de dans etmem ama orada biraz daha farklı oluyor,herkes kim kimin kimi oluyor biliyor.olaya bu açıdan bakmak lazım diye düşünüyorum

önemli olan deneyim yada rahatlık değil canım tanımadığın bir insan ile sarmaş dolaş dans etmen mesele burda yerimseniben

Evet tabiiki öyle.
Demek istediğim bar ortamlarını bilen biri olarak bunun barda bile normal karşılanmadığı.
Yani barda insanlar eğleniyor, felekten bir gece çalıyor, rahatlar diye herkes herkesle dans ediyor demek değil, oralarda bile yanlış anlaşılıyor işte.
Bar olsun, neresi olursa olsun, tanımadığın biri sonuçta.

almaya da bu tarz yaşantılar daha rahat doğru, ama kafa aynı kafa olduktan sonra düşünceler değişmiyor.

Öyle olsa eyvallah, ama konu sahibi arkadaşımızın yazdığına göre dans ettiği kişiyi de tanımıyormuş. Pistte yanına gelen bilmediği biri. Almanya da olsa Fizan da olsa bence yapılmaması gereken bir hareket.

ben senin ne demek istediğini anladım tatlım ama bnde vurgu olarak yazdım tekrardan süprizzzzz
aslında çok hoş bara git dediğin gibi felekten bir gün geçir ama işte elin adamı ile sarmaş dolaş dans etmekte ne demek?burda kızda hiç masum değil o zaman ben bunu anlarım yani kimse kusura bakmasın:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…