- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
ben hissetmeyenlerdenim ama sizin icin hissetmeye calisacam bu ay....
ben evlenelı 3yıl oldu kendımı 2yıldır sureklı hamıle gıbı hıssedıyorumcanım sureklı bısey cekıyor hamılemıyım neyım dıyorum aılem hamıleyım dıye daha bı ozenle yemekler hazırlıyor bana 2yıldır doguramadım gıttı hayır sımdı hamıleyım desem kımse ınanmıcak kendımı sureklı hamıle gıbı hıssedıyorum esımle olmamıs cocugun kavgasını edıyorum cocuk nerde yatcak?esım cocuk odasında,ben asla yavrumu orda yatırmam benımle burda yatıcak sen gıt cocuk odasında yat dıye ortada hamılelıgın h sı yok ruhen hamıleyım
piskolojik.karnımda.bebeğimle.konuşuyorum.annesinin.bitanesi.yavrum.:)
ben o kadar abarttım ki sanırım şu an adet olduğum halde hala hamile olduğumu düşünüyorum
ben de 2,5 senedir hamileyim doğuramadım gitti.yazık yani şu gebelik testlerinin bizden çektikleri...:))
her ay kocaya kendimdeki değişimleri anlatıyorum bak şuram şöyle buram böyle oldu sen test al bana gelirken belki hamileyimdir ne dersin?
Başlarda o da benimle birlikte hevesleniyordu birlikte test yapıyorduk ama artık o da inanmıyor.( kendi kendime aynalara bakıyorum göbeğime falan...
bu yasemin varya bu yasemin
banada az çektirmiyo
2 3 günde bir canı birşeyler istiyo,
bana msj atıyo, kız serap acaba hamile miyim? diyo..
periyodik olarak her hafta hamiledir yasmimimmm)))
tabi bende teyzoş :)))
saymadım ama epey yeğenim oldu
bu arada bende bi iki kez hamile olmuştum psikolojik olarakteeennn
ALLAH isteyen herkese versin evlat..
amin amin amin..
kizlar peki günü bi veya iki günü kalan varmi?Belki bu sefer olabilir....
benim bugün regl olmam lazım şu anda başım dönüyo pskolojıkmi blmiyorum ama harbiden dönüyo
hadi hayirlisihaber ver sonra...
kizlar peki günü bi veya iki günü kalan varmi?Belki bu sefer olabilir....
benim de günüm geldi.bekliyorum.inşallah olur bu ay :))[/QUOTE
Hadi bakalım canım seninde hayırlı haberini bekliyoruz bat bugün mü
benim de günüm geldi.bekliyorum.inşallah olur bu ay :))[/QUOTE
Hadi bakalım canım seninde hayırlı haberini bekliyoruz bat bugün mü
evet bugünnnheyecanla bekliyorum bugün tam 35. günüm artık.en geç yarın gelmesi lazım yoksa eğer.senin kaç günde geliyor?
evet bugünnnheyecanla bekliyorum bugün tam 35. günüm artık.en geç yarın gelmesi lazım yoksa eğer.senin kaç günde geliyor?
benmki ara ara düzensiz oluyo belli olmuyo yani bakalım kısmet
ben evlenelı 3yıl oldu kendımı 2yıldır sureklı hamıle gıbı hıssedıyorumcanım sureklı bısey cekıyor hamılemıyım neyım dıyorum aılem hamıleyım dıye daha bı ozenle yemekler hazırlıyor bana 2yıldır doguramadım gıttı hayır sımdı hamıleyım desem kımse ınanmıcak kendımı sureklı hamıle gıbı hıssedıyorum esımle olmamıs cocugun kavgasını edıyorum cocuk nerde yatcak?esım cocuk odasında,ben asla yavrumu orda yatırmam benımle burda yatıcak sen gıt cocuk odasında yat dıye ortada hamılelıgın h sı yok ruhen hamıleyım
bebeğim.karnımdamisin.....gelcenmi.anneneeeeee.
benim bugün regl olmam lazım şu anda başım dönüyo pskolojıkmi blmiyorum ama harbiden dönüyo
ayyy ben de aynen senin gibiyim. Her ay hamileyim diye kendimi naza bile çekiyorum ama sonuç hep hüsran
kusura bakmayın pat diye girdim konuya ama 5 yıldır yaşadığım duyguydu bu
Benim gibi birisine rastlayınca şaşırdım da
yasemin canim benim hakkinda hayirlisi olur insaallah......ne güzel söylemissin gec olsunda güc olmasin.......amin...
Belki gerçekten hamilesindir. Test yapsana belki çıkar
ya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benziyor ya biz ondan umutlanıyoruz, bir kaç gün de geçince-ki benim hep geçer- hamileyiz sanıyoruz galiba
test yaptım veee maaleseff negatifffyine pskolojik gebe çıktımm
ilk 1 yıl olmaması zaten çok normalmiş ben 14 aylık evliyken ilk hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?