Kendini piskolojik olarak gebe hissedenler haydi burda toplanalım :)))

kizlar peki günü bi veya iki günü kalan varmi?Belki bu sefer olabilir....

ben hissetmeyenlerdenim ama sizin icin hissetmeye calisacam bu ay....

haha kuzum iyimiş sen böle deva et hissetme yoksa kendine gelemezsin bidaha rahat dur

oo canım sen vazgeçmemişsin ama ne güzel haha belkide kendi halina bıraksan gelcek bebişin süpersin ya sana bayıldım olmamış çocuğun kavgasını ediyosunuz demek koptumm

piskolojik.karnımda.bebeğimle.konuşuyorum.annesinin.bitanesi.yavrum.:)

oyyy kıyamam sanaa olcak inşallah hepimizin bebişleri o günlerde gelicek ..

ben o kadar abarttım ki sanırım şu an adet olduğum halde hala hamile olduğumu düşünüyorum

hormonlarımız bizi böle ele geciriyo işte ama merak etme kuzum yalnız değilsin banada oluyo bazen

haha yasemin2 oda snein gibiymiş bazksana uzun zamandır hamile hissediyomuş kendini evet kocalar artık alışıyo bu duruma napsınlar

Öncelikle duana aminn canım .. Sen çok yaşa emi çok güldüm epey bi yeğenin oldu demek

ayyy ben de aynen senin gibiyim. Her ay hamileyim diye kendimi naza bile çekiyorum ama sonuç hep hüsran

kusura bakmayın pat diye girdim konuya ama 5 yıldır yaşadığım duyguydu bu
Benim gibi birisine rastlayınca şaşırdım da

yemın edıyorum gercekten hamıle gıbı hıssedıyorum kendımı cok duygusalım cabuk aglıyorumbugun tv ızlıyordum kucuk bır kız cocugu cok guzel dua edıyordu ALLAHIM benım yavrumda sana bole yakın olsun dedım ve agladımadet gunum gectı sanırım:44: tlfnuma kaydedıyordum adet gunlerımı ama, esım sagolsun yanlıslıkla sılmısbende pko var, ondan adetım gecıktıgınde artık heveslenmıyorum pkoya baglıyoru:44:3,4gundur karnıma adet sancısı gırıyo ama adet olamıyorum:44:gec olsun guc olmasın,RABBIM herseyın hayırlısını versın herseyde vardır bır hayır
Arkadasım RABBIM sana ve ısteyen tum arkadaslarımı evlat sahıbı yapsın ınsallah amın...
hıc umutsuzluga kapılmayın herseyın vaktı zamanı vardır ben 18sene sonra evlat sahıbı olan ınsalar bılıyorum hemde dogal yoldan

Son düzenleme:
yasemin canim benim hakkinda hayirlisi olur insaallah......ne güzel söylemissin gec olsunda güc olmasin.......amin...

ya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine benziyor ya biz ondan umutlanıyoruz, bir kaç gün de geçince-ki benim hep geçer- hamileyiz sanıyoruz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…