27yasemin Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 3.259 162 373 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #61 kiraztepe .!.: OOOOO hayırlı olsunnnn, darısı başımıza ama birde kanda baktır iyice emin olursun Genişletmek için tıkla... sagolasın canım benım darısı basına kanda baktırmak ıcın dun saglık ocagına gıttım pazartesı bakabılırız dedıler test sonuclarının nekadar guvenılır oldugunu sordum 100/99 dedı doktor bey zaten onlarda orda sıze aynı testen yaptırıyolarmıs
kiraztepe .!.: OOOOO hayırlı olsunnnn, darısı başımıza ama birde kanda baktır iyice emin olursun Genişletmek için tıkla... sagolasın canım benım darısı basına kanda baktırmak ıcın dun saglık ocagına gıttım pazartesı bakabılırız dedıler test sonuclarının nekadar guvenılır oldugunu sordum 100/99 dedı doktor bey zaten onlarda orda sıze aynı testen yaptırıyolarmıs
27yasemin Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 3.259 162 373 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #62 bende hamıle haberı alınca cok sevınıyordum canım benım ınsallah senın ve dıger ısteyen arkadasların haberlerınıde alır hepberaber sevınırız
bende hamıle haberı alınca cok sevınıyordum canım benım ınsallah senın ve dıger ısteyen arkadasların haberlerınıde alır hepberaber sevınırız
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #63 27yasemin .!.: tesekkur ederım canımmm evet sonunda gercek oldu ayyyyyyyyy ınanmıcaksınız dun annemlere mujdeyı vereyım dıye ardım ablam genemı yasemın dedıay cıft cızgı cıktı dıyom genede emın olamadılar her ay hamılemıyım dedıgım ıcınyalancının evı yanmıs kımse ınanmamıs hesabıyalandan nefret ederım bu aradasadece bır benzetmeevet canım darısı senın ve tum ısteyenlerın basınasız yeterkı ısteyın mutlaka olur merak etmeyın Genişletmek için tıkla... her neyse sonunda gercek oldu...olabilir onlarada hak vermek lazim.insaallah yavrunu kucaginada alman nasip olur...
27yasemin .!.: tesekkur ederım canımmm evet sonunda gercek oldu ayyyyyyyyy ınanmıcaksınız dun annemlere mujdeyı vereyım dıye ardım ablam genemı yasemın dedıay cıft cızgı cıktı dıyom genede emın olamadılar her ay hamılemıyım dedıgım ıcınyalancının evı yanmıs kımse ınanmamıs hesabıyalandan nefret ederım bu aradasadece bır benzetmeevet canım darısı senın ve tum ısteyenlerın basınasız yeterkı ısteyın mutlaka olur merak etmeyın Genişletmek için tıkla... her neyse sonunda gercek oldu...olabilir onlarada hak vermek lazim.insaallah yavrunu kucaginada alman nasip olur...
C cocobasil Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 14 0 16 Çanakkale 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #64 bana biri yardımcı olabilirmi lütfennnn (
27yasemin Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 3.259 162 373 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #65 yasakhayal .!.: her neyse sonunda gercek oldu...olabilir onlarada hak vermek lazim.insaallah yavrunu kucaginada alman nasip olur... Genişletmek için tıkla... ınsallah canım benım amin...
yasakhayal .!.: her neyse sonunda gercek oldu...olabilir onlarada hak vermek lazim.insaallah yavrunu kucaginada alman nasip olur... Genişletmek için tıkla... ınsallah canım benım amin...
hayalperest42 mucızem benımle Kayıtlı Üye 7 Eylül 2012 275 0 46 36 Konya 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #66 cocobasil .!.: bana biri yardımcı olabilirmi lütfennnn ( Genişletmek için tıkla... ne konuda canım
kiraztepe Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2012 671 0 46 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #67 cocobasil .!.: bana biri yardımcı olabilirmi lütfennnn ( Genişletmek için tıkla... tabiki yardımcı olmak isterim, olabilirsem tabiii
cocobasil .!.: bana biri yardımcı olabilirmi lütfennnn ( Genişletmek için tıkla... tabiki yardımcı olmak isterim, olabilirsem tabiii
kiraztepe Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2012 671 0 46 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #68 psikolojik hamiş topiğimizden gerçekten hamiş çıkardık, çok süpeeer
xNeharx Sağlıkla büyü Yağız'ım Kayıtlı Üye 23 Mart 2011 5.993 7 156 Antalya 20 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #69 kiraztepe .!.: psikolojik hamiş topiğimizden gerçekten hamiş çıkardık, çok süpeeer Genişletmek için tıkla... darısı bizim gibi psikolojik gebelere kuzum
kiraztepe .!.: psikolojik hamiş topiğimizden gerçekten hamiş çıkardık, çok süpeeer Genişletmek için tıkla... darısı bizim gibi psikolojik gebelere kuzum
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 22 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #70 kiraztepe .!.: psikolojik hamiş topiğimizden gerçekten hamiş çıkardık, çok süpeeer Genişletmek için tıkla... doru söylüyosun..insaalllah arkasida gelir..
kiraztepe .!.: psikolojik hamiş topiğimizden gerçekten hamiş çıkardık, çok süpeeer Genişletmek için tıkla... doru söylüyosun..insaalllah arkasida gelir..
kiraztepe Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2012 671 0 46 22 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #71 yasakhayal .!.: doru söylüyosun..insaalllah arkasida gelir.. Genişletmek için tıkla... Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yasakhayal .!.: doru söylüyosun..insaalllah arkasida gelir.. Genişletmek için tıkla... Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
27yasemin Guru Kayıtlı Üye 17 Nisan 2011 3.259 162 373 22 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #72 kiraztepe .!.: psikolojik hamiş topiğimizden gerçekten hamiş çıkardık, çok süpeeer Genişletmek için tıkla... oz_lem_ .!.: darısı bizim gibi psikolojik gebelere kuzum Genişletmek için tıkla... yasakhayal .!.: doru söylüyosun..insaalllah arkasida gelir.. Genişletmek için tıkla... INSALLAH kızlar ınsallah RABBIM sızlerede nasıp etsın en kısa zamanda hamıle kalmayı ınsallah
kiraztepe .!.: psikolojik hamiş topiğimizden gerçekten hamiş çıkardık, çok süpeeer Genişletmek için tıkla... oz_lem_ .!.: darısı bizim gibi psikolojik gebelere kuzum Genişletmek için tıkla... yasakhayal .!.: doru söylüyosun..insaalllah arkasida gelir.. Genişletmek için tıkla... INSALLAH kızlar ınsallah RABBIM sızlerede nasıp etsın en kısa zamanda hamıle kalmayı ınsallah
Y yasakhayal mein kleiner Engel(M&E👦A&N👧Y&E👶) Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 40.776 32.772 798 22 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi deepp #73 27yasemin .!.: INSALLAH kızlar ınsallah RABBIM sızlerede nasıp etsın en kısa zamanda hamıle kalmayı ınsallah Genişletmek için tıkla... bu ara nick olarak tanigim kizlar arasinda hamisler artmaya basladi..insaallah sayi dahada artar
27yasemin .!.: INSALLAH kızlar ınsallah RABBIM sızlerede nasıp etsın en kısa zamanda hamıle kalmayı ınsallah Genişletmek için tıkla... bu ara nick olarak tanigim kizlar arasinda hamisler artmaya basladi..insaallah sayi dahada artar