ilk 1 yıl olmaması zaten çok normalmiş ben 14 aylık evliyken ilk hamile kalmıştım
Düne kadar hamileyimdir inşallah diyordum kasıklarımda bir ağrı vardı, bugün galiba değilim diye düşünmeye başlayınca ağrı falan kalmadı iyimi.
hanımlar konu ile alakası olmayabilir ama anlatmadan geçmek istemedim
bir kankam vardı ünide okurken hala da kankamdır, bu kendini devamlı hamile zannederdi, mesela derse yetişmeye çalışıyoruz bu " ya yavaş bebeğim de hopluyor" derdi : )) ayağı tökezlediği zaman karnını tutar " ah çocuğum " diye hayıflanırdı şaka falan yapmazdı resmen psikolojik deli idi : ))
ben evlenelı 3yıl oldu kendımı 2yıldır sureklı hamıle gıbı hıssedıyorumcanım sureklı bısey cekıyor hamılemıyım neyım dıyorum aılem hamıleyım dıye daha bı ozenle yemekler hazırlıyor bana 2yıldır doguramadım gıttı hayır sımdı hamıleyım desem kımse ınanmıcak kendımı sureklı hamıle gıbı hıssedıyorum esımle olmamıs cocugun kavgasını edıyorum cocuk nerde yatcak?esım cocuk odasında,ben asla yavrumu orda yatırmam benımle burda yatıcak sen gıt cocuk odasında yat dıye ortada hamılelıgın h sı yok ruhen hamıleyım
hahahaçok hoşmuş yaaa :) yanı ama ben bunukocama yapsam .. daha sonra da yalancı çobanın hıkayesıne doner, gercekten olduunda hıc heyecanlanmaz... zaten gecen kıs bunla ılgılı bışok yaşatmıstım... denemeye baslayalı 1 hafta olmustu.. metroya bındım ,bende hafıf gobek kışlıklarla beraber 4 aylık gobek gıbı olmustu.. 50 yaslarında bı amca yer vermek ıstemıstı,, yok oturun sız dedım,,, aaa olur mu sen hamılesın gec kızım dedii amca o bebek deıl gobek dıemedım :) aksam eve geldıımde kociş e dedım kıı hamıleymısım :) ne saka gercek yalan fılan demeye basladı garıbım olayı anlatınca husran tabıı canım benım
hanımlar konu ile alakası olmayabilir ama anlatmadan geçmek istemedim
bir kankam vardı ünide okurken hala da kankamdır, bu kendini devamlı hamile zannederdi, mesela derse yetişmeye çalışıyoruz bu " ya yavaş bebeğim de hopluyor" derdi : )) ayağı tökezlediği zaman karnını tutar " ah çocuğum " diye hayıflanırdı şaka falan yapmazdı resmen psikolojik deli idi : ))
sonunda hamile kaldimi onu merak ettim
kızlar adetım gecıkmıstı bu ay bıkac gundurde karnımda ufak kasılmalar vardı, bu sabah test yaptım ve pozıtıf cıktı sanırım bu sefeer gercekten hamıleyımsoktayım hala 10dan berı kendıme gelemedım
kızlar adetım gecıkmıstı bu ay bıkac gundurde karnımda ufak kasılmalar vardı, bu sabah test yaptım ve pozıtıf cıktı sanırım bu sefeer gercekten hamıleyımsoktayım hala 10dan berı kendıme gelemedım
süüüüüüüüppppeeeeeeeerrr hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm isteyenlere
hayırlı olsun.... darısı tüm isteyenlere ve bana
hayirli olsunbak sonunda gercek oldu darisi bizim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?