Kendini piskolojik olarak gebe hissedenler haydi burda toplanalım :)))

Düne kadar hamileyimdir inşallah diyordum kasıklarımda bir ağrı vardı, bugün galiba değilim diye düşünmeye başlayınca ağrı falan kalmadı iyimi.

bende sizdenim kızlar. ateş ölçmeler, kendini muayene etmeler,birşeyler aşermeler....ler...ler...ler....ama bir türlü yumurcağı yakalayamadık. bu ayda adetime 4 gün var kendimi hamile gibi hissediyorum. psikolojik olup olmadığı ve dananın kuyruğunun kopup kopmadığı şu 4 günün içinde belli olacak. ille adeti bekleyecez başka yolu yok. belirtiler desen aynı adet belirtileri. kasık ağrıları, sabah bel ağrıları,akıntı artışı,ateş yüksekliği......offffffffff offffffff.......

Düne kadar hamileyimdir inşallah diyordum kasıklarımda bir ağrı vardı, bugün galiba değilim diye düşünmeye başlayınca ağrı falan kalmadı iyimi.

iste bu gercek psikolojik bi belirtiymis

hanımlar konu ile alakası olmayabilir ama anlatmadan geçmek istemedim
bir kankam vardı ünide okurken hala da kankamdır, bu kendini devamlı hamile zannederdi, mesela derse yetişmeye çalışıyoruz bu " ya yavaş bebeğim de hopluyor" derdi : )) ayağı tökezlediği zaman karnını tutar " ah çocuğum " diye hayıflanırdı şaka falan yapmazdı resmen psikolojik deli idi : ))

hahaha çok hoşmuş yaaa :) yanı ama ben bunukocama yapsam .. daha sonra da yalancı çobanın hıkayesıne doner, gercekten olduunda hıc heyecanlanmaz... zaten gecen kıs bunla ılgılı bışok yaşatmıstım... denemeye baslayalı 1 hafta olmustu.. metroya bındım ,bende hafıf gobek kışlıklarla beraber 4 aylık gobek gıbı olmustu.. 50 yaslarında bı amca yer vermek ıstemıstı,, yok oturun sız dedım,,, aaa olur mu sen hamılesın gec kızım dedii amca o bebek deıl gobek dıemedım :) aksam eve geldıımde kociş e dedım kıı hamıleymısım :) ne saka gercek yalan fılan demeye basladı garıbım olayı anlatınca husran tabıı canım benım

ayyyyyyyyy sen çok yaşa yarıldım gülmekten

kızlar süper bi topik olmuş ben de her ay psikolojik hamilelerdenim...

seninkide güzelmis

sonunda hamile kaldimi onu merak ettim

Son düzenleme:
kızlar adetım gecıkmıstı bu ay bıkac gundurde karnımda ufak kasılmalar vardı, bu sabah test yaptım ve pozıtıf cıktı sanırım bu sefeer gercekten hamıleyımsoktayım hala10dan berı kendıme gelemedım

süüüüüüüüppppeeeeeeeerrr hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm isteyenlere

hayirli olsunbak sonunda gercek oldu darisi bizim olsun

süüüüüüüüppppeeeeeeeerrr hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm isteyenlere

tesekkur ederım canım benım amın...
darısı sızlerın basına sızlerınde mujdelı haberlerınızı beklıyorum

bende kendini gebe zannedenlerden biriyim :) aslında imkansız ama tereddüt ediyorum işte.daha 4 gün önce kan tahlilim negatif çıktı oysaki,ve 10 gündür antibiyotik,ağrı kesici o kadar çok ilaç içtim ki..fakat hiç aksamayan adetim dün gelmedi göğüslerimde ağrı ve şişlik var ama gelmiyor bir türlüü :/ bende bunu nimetten sayıp hamile gibi hissediyorum işte

hayirli olsunbak sonunda gercek oldu darisi bizim olsun

tesekkur ederım canımmm evet sonunda gercek oldu ayyyyyyyyy ınanmıcaksınız dun annemlere mujdeyı vereyım dıye ardım ablam genemı yasemın dedıay cıft cızgı cıktı dıyom genede emın olamadılar her ay hamılemıyım dedıgım ıcınyalancının evı yanmıs kımse ınanmamıs hesabıyalandan nefret ederım bu aradasadece bır benzetmeevet canım darısı senın ve tum ısteyenlerın basınasız yeterkı ısteyın mutlaka olur merak etmeyın

Son düzenleme:

OOOOO hayırlı olsunnnn, darısı başımıza ama birde kanda baktır iyice emin olursun

ayyyyy hamişlik haberi alınca çok hevesleniyorum ya, benimde test yapasım geldi şimdi, ama ya negatif çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…