- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
Merhaba benim en iyi özelliklerimKendimi gercekten cok seviyorum. Hatta çoğu zaman icinde bulundugum ortam gereği kendimi koyunlarin arasinda bir keçi gibi görüyorum. Herkes birbirinin karbon kopyasi gibi yaşarken ben keçi gibi sarp kayalarda bir başıma dağ tepe aşıyormuşum gibi hissediyorum.
cocukken tüm dünya benim icin yaratilmis zannederdim. Yani ben yasiyorum-ben hissediyorum- ben dusunuyorum. Demek ki ben çok özelim. Diger insanlarin da benim gibi "ozel" oldugunu, dunyanin herkes icin tek tek "ozel" yaratıldığını farkina vardigimda ilkokula falan baslamistim
Bence siz de bunu farkina varın.
Siz tek ve biriciksiniz - en azindan kendiniz icin. Icinizden geçenleri sadece siz bilebilirsiniz...
Eminim sevilecek cok huyunuz - ozelliginiz vardir
Ben annemle aramizi duzeltmeye karar verdigimde sunu dusundum. Tamam, kötü özelliklerini,anlaşamadigimiz yerleri biliyorum. Peki hic mi sevilecek tarafi yok?
Bir kagit alıp 5 tane sevdigim huyunu yazdim. Once besi yazmak zor gibi geldi sonra beşi de aştim :) ve bana yaradi bu sekilde yazmam...
Sen de lutfen düşün bes sevdigin ozelligini. Hatta buraya da yazarsan memnun olurum
O sonradan olacak bir şey degil bence. Mesela ben kendimi çok severim çocukluğumdan beri. Canım ben ❤
Somut olarak dediniz diye söylüyorumMerhaba Değerli Kadinlar Kulübü Üyeleri. Sorum çok net cevabıni ben bu yaşa kadar pratikte öğrenemedim. Kendimi nasıl sevebilirim. Somut uygulamalarla neler yapabilirim.
Somut olarak dediniz diye söylüyorumçıplak omzumu ve diz kapaklarımı öpüyorum ben.
[/QUOTE
Bende omuzumu öperim
Saclarınızı kirpiklerınızı yuzunuzu iç organlarınızı her seyınızı sevınMerhaba Değerli Kadinlar Kulübü Üyeleri. Sorum çok net cevabıni ben bu yaşa kadar pratikte öğrenemedim. Kendimi nasıl sevebilirim. Somut uygulamalarla neler yapabilirim.
Çok iyiymiş yaAynanın karşısına geç canım kendim iyiki doğmuşum iyiki annem beni doğurmuş Allahım Nasıl yaratmışsın beni kurban olayım kendime Hele şu güzelliğe hele şu ağzıma hele burnuma diye sev
ben somut olarak kendimi böyle severim
Ikisini de yazin biz de faydalanalim ☺Bekar bir bayan olarak mı yazayım yoksa evlenmiş bir kadın için mi?
ne güzel dediniz valla. fedakarlık yapıyorsun daha yok mu diye soruyorlar sanki yapmak zorundaymışsın gibi. insanın üzerine yük biniyor farkında bile olmuyor.Gereksiz fedakarlik yapmayin. Iste o zaman kendinizi sevmeyi birakiyorsunuz.
Ben şahsen genç yaşta sevgili edinmenin pek yararlı olacağını sanmıyorumIkisini de yazin biz de faydalanalim ☺
Gereksiz fedakarlik yapmayin. Iste o zaman kendinizi sevmeyi birakiyorsunuz.
Fedakarlık çok yapıyorum .Gerekli mi gereksiz mi onun ayrımını yapmıyorum maalesef. Fedakarlık yapar isem kıymet bilirler ve bana değer verirler gibi bir düşünce içine giriyorum.Kendimi sevme bana çok yabancı geliyor.Alışmamışımm
Özşefkat kendine güvenememe ilgi açlığı ne ararsan varAnladigim kadariyla su ara cok moda olan oz şefkat ten soz ediyorsunuz. Ben de beceremiyorum o kismi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?