- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
Merhaba benim en iyi özelliklerimKendimi gercekten cok seviyorum. Hatta çoğu zaman icinde bulundugum ortam gereği kendimi koyunlarin arasinda bir keçi gibi görüyorum. Herkes birbirinin karbon kopyasi gibi yaşarken ben keçi gibi sarp kayalarda bir başıma dağ tepe aşıyormuşum gibi hissediyorum.
cocukken tüm dünya benim icin yaratilmis zannederdim. Yani ben yasiyorum-ben hissediyorum- ben dusunuyorum. Demek ki ben çok özelim. Diger insanlarin da benim gibi "ozel" oldugunu, dunyanin herkes icin tek tek "ozel" yaratıldığını farkina vardigimda ilkokula falan baslamistim
Bence siz de bunu farkina varın.
Siz tek ve biriciksiniz - en azindan kendiniz icin. Icinizden geçenleri sadece siz bilebilirsiniz...
Eminim sevilecek cok huyunuz - ozelliginiz vardir
Ben annemle aramizi duzeltmeye karar verdigimde sunu dusundum. Tamam, kötü özelliklerini,anlaşamadigimiz yerleri biliyorum. Peki hic mi sevilecek tarafi yok?
Bir kagit alıp 5 tane sevdigim huyunu yazdim. Once besi yazmak zor gibi geldi sonra beşi de aştim :) ve bana yaradi bu sekilde yazmam...
Sen de lutfen düşün bes sevdigin ozelligini. Hatta buraya da yazarsan memnun olurum
1 verdiğim sözü tutarım
2 sevdiklerimi sevindirmeye bayılırım
3 Özel günleri unutmam
4 gülmeyi severim
5 çözüm odakliyim
6 yemeklerim çok güzel
7 kitap okumaya bayılırım
8 pratik biriyim
9 romantigim
10 annemin kuzusuyum

Bakınca ne kadar çok güzel yanım var benim kendimi seviyorum canım ben