Kendini sevmek nedir ?

Muallimee1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
152
109
33
28
Herkese merhaba. Daha önceki konularımı bilen bilir. 23 yaşındayım yeni evliyim eşim çok baskici ben erkegim ben ne dersem o olur diyen biri bende pasif cesaretsiz biriyim. Burdaki ablaların tavsiyesiyle bir yerlerden başlamaya karar vermiştim ve başladım. Psikologa gittim. Psikolog bana önce kendini sevmelisin kendine değer vermelisin dedi. Bende yine sizlerden büyüklerimden yardım almak istedim. Kendini sevmek kendine değer vermek nedir bunun için ne yapmaliyim ?

Kendini ne kadar büyük hatalar yaparsan yap affedebilmektir.
Kendine karşı anlayışla ve şefkatle yaklaşmaktır.
Psikoloğa gitmesi gereken siz değilsiniz, eşiniz.
Kadınlar insanlığın yarısıdır, sadece erkeklerin sözünün geçtiği bir dünya söz konusu olamaz.
Ha var mı öyle toplumlar, var, hepsi erkek icadı.
Erkek ve kadın birbirini tamamlar, bütünü oluşturur, biri diğerinden üstün değildir.

önce öz şefkatinizi geri kazanmalısınız. bu konuda çokça okuyup, özgüven kazanmalısınız.
yardımcı olur belki:

Öncelikle sunu belirteyim eşinzde bir psikologa gorursun .. Önce su saçma sapan tavrını bi size karşı duzeltsın ..
kendine karşı özguvenn olsun..
her zaman kendınden emin dik dur.
başına ne gelirse gelsin kendini affet sen kendni bildiğin surece konu kapanmıştır.
saygılı olsun herkes size karşı (önce benm dediğim olur dıyen kocanız)
önce sen snra karşındaki unutma bnu (tek sen cumlesı ile karıştırma yalnız > bu bencillk)
önce sen senn kararın senn doğrun sen ne istiyosan onu yapmaktr sen doğru olan seyı yapıyosan konu kapanmalı..
eşiniz bir dahakine ben ne dersem o derse de sessz kalmayın bu hayat 2 kişilik sen ve ben bana saygı duy ki sana saygı duyayım diyebilmelisin.

Kendi tecrübelerimden yola çıkarak;
Kendini sevmek ne kadar büyük hatalar ya da aptallıklar yaparsan yap kendinle barışık olup ben böyleyim ve buyum diyip kendini kabullenmektir. Kendine sahip çıkmaktır. Değerli görmektir

Vallaha bana göre öu sevgi önce kendini oldugun gibi kabul etmekten baslar.ondan son sinirlerini cizip koruyabilmekten. Es seciminiz cok yalnis olmus maalesef.

Herkese merhaba. Daha önceki konularımı bilen bilir. 23 yaşındayım yeni evliyim eşim çok baskici ben erkegim ben ne dersem o olur diyen biri bende pasif cesaretsiz biriyim. Burdaki ablaların tavsiyesiyle bir yerlerden başlamaya karar vermiştim ve başladım. Psikologa gittim. Psikolog bana önce kendini sevmelisin kendine değer vermelisin dedi. Bende yine sizlerden büyüklerimden yardım almak istedim. Kendini sevmek kendine değer vermek nedir bunun için ne yapmaliyim ?
33 yaşındaydınız siz? Böyle yanıltıcı mesajlar açmayın. Burdaki üyelerin gözünden kaçmaz, tutarsız davrandığınız için sizi ciddiye alan da olmaz. Doğru dürüst yorum yapan olmaz konularınıza.

Back
X