- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım var oda BENIM...şu aralar kendimi yapayalnız hissediyorum sanki kimsem yok....Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Ailem var şükür. Boşanma aşamasındayım 2 çocuk var bir boşluk tayim yapayanlizim sanki böyle hissediyorum bilmiyorum..Ama senin eşin arkandaymiş ne güzel neyi sorun ettin kiKim var peki aileniz var demi?benim eşim oğlum annem abim var ama annem arar sorar sürekli abim evlendikten sonra değişti çok kafaya takıyorum ailem arkaMDA değil diye eşimede guvenemiyorum zor günler gecrdik ama bakıyorum ki herseye rağmen bnm arkamda beni birakmiyo
O kadar sey yasadım demişsiniz.. Yasadıklarımızın yorgunluğu guvendıgımız ınsanların hayal kırıklıgı belkide bızı bu noktaya getırdı. Bende yalnız hissedyrum kendımı kımse olmadıgı için degıl varolan onca ınsanın darbesı belkide..Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Ne kadar sanslisin. Esin var. Oglun var. Yalniz degilsin aslinda. Sukret. Ben ailemden uzakta tek basima cocugumu yetistiriyorum. Esim yok. Ailem uzakta. Buna ragmen yalniz degilim diyorum. Cunku Rabbim var bana yeter diyorum.Kim var peki aileniz var demi?benim eşim oğlum annem abim var ama annem arar sorar sürekli abim evlendikten sonra değişti çok kafaya takıyorum ailem arkaMDA değil diye eşimede guvenemiyorum zor günler gecrdik ama bakıyorum ki herseye rağmen bnm arkamda beni birakmiyo
Kalıcı bi arkadas yok dost yok malesef aslında kolay iletişim kurarım insanlarla ama niyeyse sağlam Dostluklarim yok eskiden vardı ama eşim gorusturmuyo şimdide gidecek dertlesecwk birileri yok. Seninde Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı olsun. ALLAH güç kuvvet versin evlatların için sana.Ailem var şükür. Boşanma aşamasındayım 2 çocuk var bir boşluk tayim yapayanlizim sanki böyle hissediyorum bilmiyorum..Ama senin eşin arkandaymiş ne güzel neyi sorun ettin ki
Tabiki Allah bize yeter tek başına çocuk büyütmek de zor. Senin esin nerde?Ne kadar sanslisin. Esin var. Oglun var. Yalniz degilsin aslinda. Sukret. Ben ailemden uzakta tek basima cocugumu yetistiriyorum. Esim yok. Ailem uzakta. Buna ragmen yalniz degilim diyorum. Cunku Rabbim var bana yeter diyorum.
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Sorun bende mi diyorum hEp. Ben mi çok iyi niyetliyim yoksa değil mi?Cogu insanın yaßadıgı da bu zaten aslìnda herkesin akrabaları var ama cogu kòtù gùn dostu degil...ve sizin onları dùsùndùgùnùz kadar onların sizi dùsùnmedigini hissedince ister istemez uzaklaşìyo insan...
Amin canım sağol. Arkadaşlarlik yok artık eskisi gibi maalesef herkes çıkar peşindeKalıcı bi arkadas yok dost yok malesef aslında kolay iletişim kurarım insanlarla ama niyeyse sağlam Dostluklarim yok eskiden vardı ama eşim gorusturmuyo şimdide gidecek dertlesecwk birileri yok. Seninde Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı olsun. ALLAH güç kuvvet versin evlatların için sana.
Aynen öyle guvenemedigim için yalnızım aslında değil. Ama oğlum için dik durmam lazım.O kadar sey yasadım demişsiniz.. Yasadıklarımızın yorgunluğu guvendıgımız ınsanların hayal kırıklıgı belkide bızı bu noktaya getırdı. Bende yalnız hissedyrum kendımı kımse olmadıgı için degıl varolan onca ınsanın darbesı belkide..
Bosandik biz.Tabiki Allah bize yeter tek başına çocuk büyütmek de zor. Senin esin nerde?
Kimler var ki?Kalabalık içinde yanlızım bu evde.
Kızım var elhamdurrillah
Ailneden niye uzaksin ? Tek başına hayat çok zordur .. seni niye yalnız bırakıyolar?Bosandik biz.
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Sorun bende mi diyorum hEp. Ben mi çok iyi niyetliyim yoksa değil mi?
Haklısın ailen annAmin canım sağol. Arkadaşlarlik yok artık eskisi gibi maalesef herkes çıkar peşinde
Bende is arayisindayim. Hem maddi hem manevi yönde iyi gelir bence. Senin esin çocuğun var mı?Sorun sen de degil insan ilißkileri bencillige dayalı...eger calısmayıp da evde duruyosan ister istemez ugradıgın haksızlıkları keşkeleri ve pismanlıkları dùsùnùyosun...ben de bu durumdayım tam olarak....bundan uzaklaşmanın tek yolu galiba calıßmak..