Kendini yalnız hissedenler, sürekli evde olanlar , arkadaşı olmayanlar buyrun :)

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
iyi geceler herkeze :)
ben düşündüm ki. bir tek ben değilimdir bunları hisseden öyle değil mi
Yalnızlığını paylaşmak dertlerini anlatmak , arkadaşı olmayan kk. meleklerim buyrun sohbet edelimm :) hepinizi bekliyorum :)

iyi geceler herkeze :)
ben düşündüm ki. bir tek ben değilimdir bunları hisseden öyle değil mi
Yalnızlığını paylaşmak dertlerini anlatmak , arkadaşı olmayan kk. meleklerim buyrun sohbet edelimm :) hepinizi bekliyorum :)

Buyrun benim:) bol bol buradayım bu topıklerı görünce daha bir mutlu oluyorum diğer3-5 yıl once açılmış topıkler oyle uzun ve karışık çoğu bırbırını tanıyor ulaşmaya çalıssanda sohbetten kopuk oluyorsun Fransız kalıyorsun bu topıgın sahıbının yanındayım hadı bakalım kaç yasındasın merak ettim birde:):24:

Buyrun benim:) bol bol buradayım bu topıklerı görünce daha bir mutlu oluyorum diğer3-5 yıl once açılmış topıkler oyle uzun ve karışık çoğu bırbırını tanıyor ulaşmaya çalıssanda sohbetten kopuk oluyorsun Fransız kalıyorsun bu topıgın sahıbının yanındayım hadı bakalım kaç yasındasın merak ettim birde:):24:

merhaba canımm hoş geldin çok sevindimm. :) aynen bende senin gibi hissediyorum :31: hep yabancı kalıyorum
20 yaşındayım sen kaç yaşındasınn :24:

arkadaşlar s.a ben 32 yaşında sığır sıpa sahibi bir ev kuşuyum çocukları uyuturken yazarım genelde . sizler neler yaparsınız . :51::1:

ben nevşehirdenim . her zaman yazamıyorum kusuruma bakma. çoluk çocuk işte. ben ev hanımıyım kk ya yeni girdim arkadaşım yok 32 yaşındayım birazda sen kendinden bahset

Back
X