Kendini yalnız hissedenler, sürekli evde olanlar , arkadaşı olmayanlar buyrun :)

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
iyi geceler herkeze :)
ben düşündüm ki. bir tek ben değilimdir bunları hisseden öyle değil mi
Yalnızlığını paylaşmak dertlerini anlatmak , arkadaşı olmayan kk. meleklerim buyrun sohbet edelimm :) hepinizi bekliyorum :)

Buyrun benim:) bol bol buradayım bu topıklerı görünce daha bir mutlu oluyorum diğer3-5 yıl once açılmış topıkler oyle uzun ve karışık çoğu bırbırını tanıyor ulaşmaya çalıssanda sohbetten kopuk oluyorsun Fransız kalıyorsun bu topıgın sahıbının yanındayım hadı bakalım kaç yasındasın merak ettim birde:)

merhaba canımm hoş geldin çok sevindimm. :) aynen bende senin gibi hissediyorum hep yabancı kalıyorum
20 yaşındayım sen kaç yaşındasınn

arkadaşlar s.a ben 32 yaşında sığır sıpa sahibi bir ev kuşuyum çocukları uyuturken yazarım genelde . sizler neler yaparsınız .

ben nevşehirdenim . her zaman yazamıyorum kusuruma bakma. çoluk çocuk işte. ben ev hanımıyım kk ya yeni girdim arkadaşım yok 32 yaşındayım birazda sen kendinden bahset

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…