Kendini yalnız hissedenler,yeniler eskiler,hadi toplaşın sohbetee bacılarr ;)

kahve ne kadar güzel olsada çay her zaman candır bencee bende çaysız yapamam

Evet çayıda yok sayamam, içtim bol bol biraz önce

Ama kahve de olmazsa olmazımdır, depresyona girerim bak!

Aa kıyaslama yapmayalım lütfen Hiç olmazsa depresyona girince dokunulmazlığın oluyor, kimse bulaşmasın bana hesabı

Hemmen uçup geliyorumm

Kıyaslama mı ? Kıyaslama yapmıyorum.Açık ve net bir şekilde aynı onun gibi kılıklısın diyorum kızım

yaşıtız yani ne güzel napıyosun okuyomusun çalışıyomusun

Okul var bacım. 2 sınıfım 4 yıllık İstatistik ve Matematiksel Bilimler öğrencisi olup , okulu dondurmakla beraber,devamsızlıktan sınıf tekrarına maruz kalan ve sevdiği adam için gözünü kırpmadan okumaktan pardon okula gitmekten vazgeçen bir hatunum

Pişman değilim Açıktan devam ederim artık

Sen ne yapıyorsun ne ediyorsun bakayım

sen neler yapıyosun bacım çalışıyomusun evlimisin bekar mısın yaş kaç

Bende 20 yaşındayım öğrenciyim bekarım alayına bakarım diye cümlenin kapanışını yapayım dedim

ohh ohh maşallah bacımm ne artistlik bir bölümdür o öyle

ah ahh aşk insana neler yaptırıyor en azından pişman değilsin bacım bende yarimm için sınava anca hazırlanıyorum

yani daha üni yüzü göremedim ama bu sene olcak inş. artık çok bunaldım derslerden bnde sıkıldıkca buraya atıyorum kendimi

Aklın varsa istatistik yazma derim.
Yani ben oldum olası olasılıktan bi gram anlamam.

Yok yani bir torbanın içine 4 mavi 5 sarı 6 kırmızı topu atıp , çekeceğim topların birlmem sarı gelmesinin olasılığı falan filan ..
Çok boş işler.

Okula devam etsemde o olasılık dersinden kalırdım.İntegral , türev ,limitle aram iyi ama gel görki mat 2 den bi olasılığı ömrüm hayatım boyunca halledemedim ya.Halledemem de.

Oturup çalışıyordum,yok olmuyor.
Sorularda millet yuvarlak masa etrafına otururdu,ben ders çalışırken dikdörtgen bir masanın etrafında otururdum.
Hani soruyu reele dökmek istesem dahi sıkıntı

amann amannn kalsınn bacımm baksana nasıl dertlisin zaten sayısal olmadığım için kapısından bile geçmem hele şu saatten sonraa ne zamandan beri sevgilin var bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…