Topiğin hayırlı olsunn
Evde kahve bitmiş depresyona girmemek için KK'ya attım kendimi bende :97:
Leydi Kılıklısın . Depresyona girmek için kendine bin bir türlü neden ve sebeb üretiyorsun
teşekkürler hoş geldinn gell bana bende var içeriz karşılıklı
Bende 20 yaşındayım
Aa kıyaslama yapmayalım lütfenHiç olmazsa depresyona girince dokunulmazlığın oluyor, kimse bulaşmasın bana hesabı
Hemmen uçup geliyorumm
kahve ne kadar güzel olsada çay her zaman candır bencee bende çaysız yapamam
Aa kıyaslama yapmayalım lütfenHiç olmazsa depresyona girince dokunulmazlığın oluyor, kimse bulaşmasın bana hesabı
Hemmen uçup geliyorumm
Topiğin hayırlı olsunn
Evde kahve bitmiş depresyona girmemek için KK'ya attım kendimi bende :97:
Kıyaslama mı ? Kıyaslama yapmıyorum.Açık ve net bir şekilde aynı onun gibi kılıklısın diyorum kızım
yaşıtız yani ne güzel napıyosun okuyomusun çalışıyomusun
Evet çayıda yok sayamam, içtim bol bol biraz önce
Ama kahve de olmazsa olmazımdır, depresyona girerim bak!
sen neler yapıyosun bacım çalışıyomusun evlimisin bekar mısın yaş kaç
Okul var bacım. 2 sınıfım 4 yıllık İstatistik ve Matematiksel Bilimler öğrencisi olup , okulu dondurmakla beraber,devamsızlıktan sınıf tekrarına maruz kalan ve sevdiği adam için gözünü kırpmadan okumaktan pardon okula gitmekten vazgeçen bir hatunum
Pişman değilimAçıktan devam ederim artık
Sen ne yapıyorsun ne ediyorsun bakayım
Peki pekii
Bende 20 yaşındayım öğrenciyim bekarım alayına bakarım diye cümlenin kapanışını yapayım dedim
ohh ohh maşallah bacımm ne artistlik bir bölümdür o öyle
ah ahh aşk insana neler yaptırıyoren azından pişman değilsin bacım bende yarimm için sınava anca hazırlanıyorum
yani daha üni yüzü göremedim ama bu sene olcak inş. artık çok bunaldım derslerden bnde sıkıldıkca buraya atıyorum kendimi
Bak bana trip atma yoksa seni 2013 girişli üye yaparım hıııı
Aklın varsa istatistik yazma derim.
Yani ben oldum olası olasılıktan bi gram anlamam.
Yok yani bir torbanın içine 4 mavi 5 sarı 6 kırmızı topu atıp , çekeceğim topların birlmem sarı gelmesinin olasılığı falan filan ..
Çok boş işler.
Okula devam etsemde o olasılık dersinden kalırdım.İntegral , türev ,limitle aram iyi ama gel görki mat 2 den bi olasılığı ömrüm hayatım boyunca halledemedim ya.Halledemem de.
Oturup çalışıyordum,yok olmuyor.
Sorularda millet yuvarlak masa etrafına otururdu,ben ders çalışırken dikdörtgen bir masanın etrafında otururdum.
Hani soruyu reele dökmek istesem dahi sıkıntı
Tehdit haaBen girişimden memnunum valla bozacak olana girişirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?