Kendini yalnız hissedenler,yeniler eskiler,hadi toplaşın sohbetee bacılarr ;)

Tabi hep melek ol ol nereye kadar?

Değişiklik olsun diye bi denedin sonra alışkanlık yaptı şeytanlık, bilirim o duyguyu

Sen yanlış algılamışsın mevzuyu..

Normalde her zaman şeytan gibiyimdir. Hep şeytan ol ol nereye kadar yazman gerekirken, hep melek ol ol nereye kadar yazmışsın

Git bi elini yüzünü yıka

evett bacım,aminn cnm benimm

istanbul anestezi yada sağlık yönetimi dua edin lütfen olsun çok istiyorum

Hadi bakalım hayırlısı olsun.

Anestezi ilk sınavdan almıyor mudyu ? Sen 2014 ygsye mi giriceksin ?

Sen yanlış algılamışsın mevzuyu..

Normalde her zaman şeytan gibiyimdir. Hep şeytan ol ol nereye kadar yazman gerekirken, hep melek ol ol nereye kadar yazmışsın

Git bi elini yüzünü yıka

Ben iyimser yaklaştım konuya o yüzden

Hem ayrıca sende biraz önce "sebeb" yazmıştın "sebep" olcaktı o, ben sana söylüyor muyum hiç

Al söyledim hoş mu oldu şimdi? ha ha?

evet onla alıyor ama bn iki sınavlada denicem şansımı çakalım yaa yok yok 2013

Eğer sağlık çıkışlı değilsen kesinlikle ikinci sınav sonuçlarınla tercih yap.
Eğer sağlık çıkışlı isen ve puanında iyi ise birinci sınavdan aldığın ygs 1yada ygs 2 idi sanırım, onunla yerleşirsin büyük ihtimalle.

Ama bak aklında bulunsun , sakın sakın sağlık çıkışlı olmayıp yazarsan açıkta kalırsın benden söylemesi

bacımm orda arkadaş takılıyor neden bunu sorun haline getirdin anlamadım bence uzatmanın alemi yok

Aman , beni bilen biliyor vivam, ben böyle şakayla karışık konuşuyorum .

Şimdi on saat kendimi anlatasım ne demek istediğimi anlatasım yok . Ojelerim bozulur

zaten öyle yapcam bacımm yoksa gerçekten kalırım saf gibi ortada sağlık çıkışlı değilim malesef ama yinede yazıcam tabi alternatif bişeylerde yazcam yanınaa

sağol bacımm bilgilerini benimle paylaştığın içinn

Aman , beni bilen biliyor vivam, ben böyle şakayla karışık konuşuyorum .

Şimdi on saat kendimi anlatasım ne demek istediğimi anlatasım yok . Ojelerim bozulur

Oje mi sürdün gene

inşallah güzel biyerlere yerleşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…