Kendini yalnız hissedenler,yeniler eskiler,hadi toplaşın sohbetee bacılarr ;)

sonuç olarak servisimi değiştirmediler bu admala hala yanyana oturuyoz arada boğasım geliyor

kızlar bana bi akıl verin ben şimdi bu çeyrek adımı napi bi vursam yarısı boşa gidecek

Kızlar şuna bakın yaa çizilmiş gibi resmen Maşallah
Görünce paylaşayım dedim çok tatlı yaa

şansız olmuş biraz takma sen adamı ya mecbur olmadıkca konuşma bence

yaptığı adilikten sora ne konuşması boğasım geliyoda kendimi zor tutuyorum
geçenlerde nasıl deldirirsin neye göre diye bağırdıydım millete gitmiş üstüme yürüdü demiş halbuki oturuyodum

hala sıkıcı hala sıkıcıı canum yaa sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz derler ama yiterr artık

ya şurda dert babası dedik bağrımıza bastık viva cayama hemen dinle kuzu yarın öbürgün bu tantana seninde başına gelcek iş hayatı zor be gülüm

hala sıkıcı hala sıkıcıı canum yaa sıkı can iyidir kolay kolay çıkmaz derler ama yiterr artık

havada sıcakkk. uykum geldii. göz kapaklarım düşüyor
bugün epey takıldın buralarda,sınavlarına annen mi çalışıyor

kızlar bana bi akıl verin ben şimdi bu çeyrek adımı napi bi vursam yarısı boşa gidecek

yaptığı adilikten sora ne konuşması boğasım geliyoda kendimi zor tutuyorum
geçenlerde nasıl deldirirsin neye göre diye bağırdıydım millete gitmiş üstüme yürüdü demiş halbuki oturuyodum

Alla Allah tuhaf bi durum biran önce ordan kçmaya bak sen bacım hem kendi sağlığın için hem bebeğinin sağlığı için

Alla Allah tuhaf bi durum biran önce ordan kçmaya bak sen bacım hem kendi sağlığın için hem bebeğinin sağlığı için

hay senin dilini öpim valla ya beni burdan kurtarın sesimi bi duyan yokmu allah aşkına boğacam mapuslara düşecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…