Tırnaklarım çok yıprandı ama. Sürekli oje sürmekte iyi değil.Tırnak bakımı için serumlara bakacağım eczanede varsa..
ilk önce bi hoş geldin denir sora samimiyete görede kirpiklere laf çakılır kendini anlatıp övmeninde alemi de yok önyargınında ne demek olduğunu da senden öğrenecek değilim
bi ton laftan sorada kimin ne söylediğinin önemi yok deyip sıyrılmanda ayrıca çok komik vede ukalaca
Kızlar gerginliğe luzüm yok. Burası atışma yeri değil, güzelce sohbet edebileceğimiz bir yer.
İstemeyen veya anlaşamayan terketsin bi zahmet, kafa dağıtmaya geliyoruz bir de buna canımız sıkılmasın bence.
İyi işte, ne güzel gülmüşsündür
Bak ben hala gülüyorumSende gül
Ve ayrıca Teşekkür ederim iltifatların için de
öğrendin bak iletişim yollarını
aynenn yaa sana katılıyorum bacım arkadaş sanada takıldı ama sen uzatmadın bak şakalaşa şakalaşa normal konuşuyoruz şurda
Çok Teşekkür Ederim Kızlarr Mesaiye az kaldı o yüzden iyiyimSiz nasılsınız
ayy bazısı öylee bacımm yaa hiçç sevmem öylee çımayını hemen kardeşime çağırırım o çat çat çıkarıyor valaaama rengi çok hoş bendede var bundan chissa
ee ben geri adım attım bende sevmem kirpikte rimel topağını dedim ama, nedense anlamadı arkadaş
Bak canım ben istediğim kişinin selamını alırım istediğim kişinin selamını almam.
Zorunda mıyım ? Böyle bir zorunluluk var mı ? Hayır yok .
Daha mevzuyu uzatmanın anlamıda yok . Gerçekten sıcakta çekilmiyor bu tarz mevzular.
Senin sağlığın içinde iyi olmaz uzatmamız.Hamilelik sonuçta strese sinire gelemezsin.
O yüzden boşver,sohbetimize bakalım,ayrıda olsa..
Turkuaz rengide çok hoş dimi
saol ya beni de düşündün arada neyse uzatmayalım stres mi diyon benim burda alası var hiç kimsede sen hamilesin demiyor arkideşim ah ah sen buraya gelsen burdakierin topunu attırırsın
evet canım ben böle renkleri sev,yorum nedense
tamam o konuyu kapatalım sen kendinden bahset ne yaparsın ne kadarlık hamilesi ne zamandır evlisin boş boşuna tartışmayın hadi tatlı dille herşey çözüme varır
saol ya beni de düşündün arada neyse uzatmayalım stres mi diyon benim burda alası var hiç kimsede sen hamilesin demiyor arkideşim ah ah sen buraya gelsen burdakierin topunu attırırsın
bide bebğin cinsiyeti bellimi
Yaza güzel gidiyor bu renkler.Ve bu senede çok moda
Kızlar gerginliğe luzüm yok. Burası atışma yeri değil, güzelce sohbet edebileceğimiz bir yer.
İstemeyen veya anlaşamayan terketsin bi zahmet, kafa dağıtmaya geliyoruz bir de buna canımız sıkılmasın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?