Kendini yalnız hissedenler,yeniler eskiler,hadi toplaşın sohbetee bacılarr ;)

Tırnaklarım çok yıprandı ama. Sürekli oje sürmekte iyi değil.Tırnak bakımı için serumlara bakacağım eczanede varsa..

ben çok sık kullanmıyorum ama arada çok canım istiyor hele bide ders çalışıyorum sürekli ellerimi görüyorum yaa güzel görünsün istiyorum nasıl bi psikopatlıksa benimkisi var sanırım arkadaşım kullanıyor ona sorim nerden almış söylerim sana

İyi işte, ne güzel gülmüşsündür

Bak ben hala gülüyorum Sende gül

Ve ayrıca Teşekkür ederim iltifatların için de

aynenn yaa sana katılıyorum bacım arkadaş sanada takıldı ama sen uzatmadın bak şakalaşa şakalaşa normal konuşuyoruz şurda

öğrendin bak iletişim yollarını

Bak canım ben istediğim kişinin selamını alırım istediğim kişinin selamını almam.
Zorunda mıyım ? Böyle bir zorunluluk var mı ? Hayır yok .

Daha mevzuyu uzatmanın anlamıda yok . Gerçekten sıcakta çekilmiyor bu tarz mevzular.
Senin sağlığın içinde iyi olmaz uzatmamız.Hamilelik sonuçta strese sinire gelemezsin.

O yüzden boşver,sohbetimize bakalım,ayrıda olsa..

Çok Teşekkür Ederim Kızlarr Mesaiye az kaldı o yüzden iyiyim Siz nasılsınız

aynenn yaa sana katılıyorum bacım arkadaş sanada takıldı ama sen uzatmadın bak şakalaşa şakalaşa normal konuşuyoruz şurda

ee ben geri adım attım bende sevmem kirpikte rimel topağını dedim ama, nedense anlamadı arkadaş

Son düzenleme:
ee ben geri adım attım bende sevmem kirpikte rimel topağını dedim ama, nedense anlamadı arkadaş

tamam o konuyu kapatalım sen kendinden bahset ne yaparsın ne kadarlık hamilesi ne zamandır evlisin boş boşuna tartışmayın hadi tatlı dille herşey çözüme varır

saol ya beni de düşündün arada neyse uzatmayalım stres mi diyon benim burda alası var hiç kimsede sen hamilesin demiyor arkideşim ah ah sen buraya gelsen burdakierin topunu attırırsın

saol ya beni de düşündün arada neyse uzatmayalım stres mi diyon benim burda alası var hiç kimsede sen hamilesin demiyor arkideşim ah ah sen buraya gelsen burdakierin topunu attırırsın

Sanırım sen çalışıyorsun.

Bana kalırsa hamilelik döneminde işten uzak durmalısın (çalışıyorsan tabi)

Çünkü bu sıcakta ne iş çekiliyor nede başka bişi

Topa tutturmakla kalmam Bezdiririm onları

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam o konuyu kapatalım sen kendinden bahset ne yaparsın ne kadarlık hamilesi ne zamandır evlisin boş boşuna tartışmayın hadi tatlı dille herşey çözüme varır

5 yılllık evliyim ikinci bebişe hamişim kk da çoook eskiyim ama üyeliği mi bir kere iptal ettiridm alınganlığımda bu yüzden benimde çoook kalp kutucuğum vardı ne olurdu üylik adımı değiştirselerdide bende iptal edip yeniden üye olmasaydım

Çok konuşma sus bakayım ! Yoksa burnundaki kılları makasla keser,grip olman için burnuna toz yollarım haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…