kendini zeki sanan erkek modeli

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
Arkadaslar merhaba,

Benım bırkac aydır konustugum biri vardı ve bana aılesıyle tatılde bırlıkte olacagını soyledi ama ben farkettımki bır kızla tatıle gıtmıs (sosyal medyada yakaladım). kendini zeki sanıyor malesef ama gercekten akılsız biri cıktı. benı de saf sandı herhalde anlamayacagımı falan.

şimdi bu cocuk bana kesin yazacak biliyorum. benım ona herseyın farkında oldugumu ve agzının payını vermem gerek. ne demeliyim arkadaslar sizce ki ona koysun bayaa?

not: onun burcu : ikizler

Sadece akılsız mı?

ayrıca capkın ve gormemiş canım :))) yuzsuz de ayrıca yarın obur gun yazar eminim ama karsıdakı ınsanı aptal yerıne koyması bana koydu acıkcası o nedenle suan pusuda yazarsa ona ne demeliyim ki benım herseyın farkında oldugumu sen kimsinki vs gibi anlamalı

Tüm iğrençlikleri bünyesinde toplamış yani.

Paklasa paklasa gördüğünüz o fotoğrafla birlikte orta parmak emojisi onu paklar.

Az ve öz, kemiksiz.

ikizleri eziceksın ki anca kendıne gelır dedıler acıkcası dogrumu?

onu ezmeyı dusunuyorum. benı salak yerıne koydugu ıcın
Bir ikizler tipine laf soylersen büzülür bak
Yoksa oyle pek tinlamaz 'tuüh' der gecer
Ordan gir iste...

böyle birinin yazmamak en iyisi yazmayıp hiç cevap vermeyince kudurur boşver kudursun aptalın tekiymiş

En guzeli o yazinca hic umursamadan naber, kizarkadasinla tatil nasil gecti demek.

Ama ben olsam acaba yazacak mi diye hic beklemem bak o kadar kibar bi kadinim ama bu durumda kizla fotosunu gonderip altina da s..tirgit yazip heryerden engellerdim, bir daha da asla muhatap olmazdim. Onun anlayacagi seviye bu bence :))

Bence her yerden silip engelleyin.
En guzel cevap o.
Siz ne dersiniz diyin kendi kucuk beyniyle bi seyler demeye calisacak birakin icinde kalsin diyecekleri.

hahaha agzımı bu serefsız ıcın ınan bozmak ıstemıyroum ama benım saf olmadıgımı bılmeli

hahaha agzımı bu serefsız ıcın ınan bozmak ıstemıyroum ama benım saf olmadıgımı bılmeli
O zaman niye yazmasini bekliyorsun ki bu herif yazsa ne yazmasa ne, yeni yalanlarini merak etmiyorsun heralde, yolla kizla fotolarinı durumu bildigini anlasin, engelle gitsin, konu acmana bile degmez bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…