kendini zeki sanan erkek modeli

Bir ikizler tipine laf soylersen büzülür bak
Yoksa oyle pek tinlamaz 'tuüh' der gecer
Ordan gir iste...

niye gömdün şimdi sen ikizleri

konu sahibi ben de engelleyen yüce gönüllülerden olamazdım, size yazarsa "ben de ailemle tatil yaptım" tarzı laf sokup öyle engelleyin. saf zannetmesin sizi.

İkizler erkeklerini çok yakından tanıyan biri olarak diyorum ki kesinlikle başkasını tercih etmeniz koyar ona :) yazdığında ben olsam şöyle derdim: "x kusura bakma lütfen çok mahcubum bu konudan dolayı ama ben başkasıyla tanıştım ve çok da iyi anlaştım, çekim duydum. Bu durumda seninle konuşmam doğru olmaz diye hesaplarımdan silmiştim yazmazsın diye umuyordum. Senin de hakkında hayırlısını dilerim."

Yani mahcubum falan diyeceksin ki onun hatasından dolayı olduğunu düşünmeyecek. Hata yapmasam benimdi der egosu sarsılmaz. Yetersizliğinden olduğuna inanması lazım :)

Neden uğraşıyorsun ki anlamadım .. senin söyleceğin yada yapacağın bir şeyi umursayacak olsa başka kadınla tatile gitmez .. yapacağın en güzel iş yazarsa resmî yolla ve engelle . Tek kelime etme ..

Ikizler konusunda doktora yapmış biri olarak söylüyorum, yokluğunda anladım ki benim için hiç birşey ifade etmiyorsun, baskasiyla görüşüyorum düş yakamdan de.. bir ikizlerin en katlanamadigi şey begenilmeyip reddedilmek... çok zorlarına gidiyor

Kızla olan resmini at bu annen mi çok sevimliymiş yaz engelle sonra da

Sen ailenle tatildeyken biriyle tanistim sanirim asik oldum umarim artik yazmazsin falan de

Yapacagin en guzel sey seni aradiginda şu anda bir erkek arkadasimla tatildeyim kusura bakma sana karşi bir sey hissetmedigimi anladim tatile çiktigim kisiye asigim cok ozur dilerim demek.O artik bu acıyla nasıl yaşar bilmem

Hiç bir şey yazma beni kıskandı triplerine girmesin.Kendi kendine kudursun

Aslında yakaladığınızı direkt belli etmeyin derim. Çaktırmayın yani kendisine elbet yazabilir, önemli olan hiçbir şey olmamış gibi yazmanız. Ama yazarken cevap verirken tınlamayacaksınız geç döneceksiniz. Sonra hiç dönmeyeceksiniz öylece ortada kalacak.
Sizi saf yerine koyduğunu zannedecek ama siz onu bozmayacaksınız sadece izleyeceksiniz onun bu akılsızlığını gördükçe kendisinin yerinde olmadığınız için şükredeceksiniz.

Asalet her zaman iyidir.

ayrıca ezmek gerekıyormus bunları canım noldu ya dıye afallıyorlarmıs dogru mu canım?

sosyal medyadan da sıldım sadece whstapp da duruyor. fakeder kesin zaten canım. ustelık kendısını de akıllıı sanıyor bana hıkayeyı kapatıyor baska arkadasım goruyor bana soyluyor düşün yani pislik.

kızla tatile gittiğine emin misin? ya gerçekten ailesiyle gittiyse ancak kız orda buluştuğu bir arkadaşıysa?

Ben olsam heryerden engeller onun bana ulaşmasına engel olurdum görmezden gelirdim en iyi cevap bu bence

Ben olsam kısa ve öz bir şekilde her şeyin farkında olduğumu ve onunla daha görüşmek istemediğimi belirtirdim. Yani kısacası yüz göz olmadan hayatından çıkar.

kızla tatile gittiğine emin misin? ya gerçekten ailesiyle gittiyse ancak kız orda buluştuğu bir arkadaşıysa?

cnm hıkayesınde şömine önunde 2 kadeh şarap vardı makarna ıle beraber aılesıyle ıcecek degıl. ayrıca bana yalan soyledı bu bıle yeter aılemle gıdıcem senı arayamam demıstı bende ınanmıstım ama o 2 kadeh şarap herseyı acıklıyor bence. ustelık storysını bana kapatmıs bısey saklamasa kapamaz. arkadasım gorunce bana soyledi

Aradığında sende ona ailenle tatile gideceğini yada tatilde olduğunu söyle. Aynı onun söylediği gibi. Tatilden resim isterse de onun kızla olan resmini atarsın. Bi daha da muhatap olmazsın.

böyle birinin yazmamak en iyisi yazmayıp hiç cevap vermeyince kudurur boşver kudursun aptalın tekiymiş

Boyle bir sey yasasam baglantiyi keserim direkt. O ulasmaya calistiginda da hic bu konuyu gundeme getirmem. Istemedigim icin bu isin olmayacagini belli ederim. Esas oyle ezersin bence.

arkadaslar bekledıgım gibi yazdı bana ve bana benı silmişsin dedi. bende aılenle nasıl gıdıyor tatıl deyınce eve geldıkkı dedı halbukı yalan arkadasım hıkayesınde hala tatılde oldugunu gormuş. bende cin olmadan adam carpmaya calısıyorsun coluk cocukla ugrasamıcam dedım cıktım bır daha da bısey yazmadım.

Göz göre göre fotoğraf atmış, sizin göreceğinizi bilerek. Bu nasıl bir zekilik ben anlamadım. Kız kardeşi falan olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…