- Konu Sahibi little bird
Boyunuz kaç? Bi fenomen var 90 lı kilodayken olmustu ameliyatını sankiben de istiyorum 2 yıldır 90la sabitlenmekten çok sıkıldım. 86 yim ama mide ameliyat olmuyor herade.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyunuz kaç? Bi fenomen var 90 lı kilodayken olmustu ameliyatını sankiben de istiyorum 2 yıldır 90la sabitlenmekten çok sıkıldım. 86 yim ama mide ameliyat olmuyor herade.
1,65Boyunuz kaç? Bi fenomen var 90 lı kilodayken olmustu ameliyatını sanki
Evet1,65
danla biliç mi![]()
danla biliç 90 kilodayken mi oldu AMELİYATİ?Evet
Bmi 40 üstüne yapılıyor sanırım sizinki daha altta gibi. Diyetisyene gittiniz mi?
Aynen o civar bişey olması lazım diye duydumdanla biliç 90 kilodayken mi oldu AMELİYATİ?
gitmiyorum![]()
baya ünlü :)Aynen o civar bişey olması lazım diye duydum![]()
Bence bi gitmelisin canım ben de gitmiştim zamanında listeyi zaten sana göre ayarlıyor. 2 saatte bir bir şeyler yiyorsun o yüzden diyet yapıyomus gibi de hissetmedim. Bir de para verince ve diyetisyenin karsısında utanmamak için illa ki dikkat ediliyodanla biliç 90 kilodayken mi oldu AMELİYATİ?
gitmiyorum![]()
Ben de çok hoşlanmıyorum zamanında kadınları çok aşağıladı itici geliyorbaya ünlü :)
bi türlü isinamadim kıza![]()
hala aşagilayarak bakar.Ben de çok hoşlanmıyorum zamanında kadınları çok aşağıladı itici geliyor
Takip etmiyorum aşağılıyosa da vallahala aşagilayarak bakar.
bilmiyorum
en çok damla altunu beğeniyorum bu aralarda:)
evet cnm:)Takip etmiyorum aşağılıyosa da valla
Onu hiç duymadım youtuber mı o da ?
Sanmıyorum ameliyat etmezler şeker hastalığın yoksa ben 120 dim nerdeyseben de istiyorum 2 yıldır 90la sabitlenmekten çok sıkıldım. 86 yim ama mide ameliyat olmuyor herade.
geçmişimdeki kötü yaşadığım şeyleri hep olumlu sebeplere bağlamak olabilirBu aralar kendi bazı karakter özelliklerimden memnun değilim, sevgilimden ayrıldım derken kendimi mutsuz bi dönemde hissediyorum.Şöyle bi twit vardı:
*bu dönemi atlatana kadar yetersiz olduğun herhangi bir konuya odaklan ve o konuda mükemmel olana kadar çalış*
Ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Zihinsel veya başka manada da olabilir ve başkalarının yaşadıklarını okumayı da seviyorum.
Sizin için bu zamana kadar kendim için yaptığım/yapıyor olduğum en iyi şeydi dediğiniz şeyler varsa onlar ne? Sizi ne şekilde değiştirdi/etkiledi?
Bu spor olur ,diyet olur, toksik insanları hayatınızdan çıkarmak olur, bir düşünce şeklini değiştirmek olur, sevgilinizden ayrılmak olur, barışmak olur, felaket gibi görünen ama bir şeyler katan bir olay olur; çok fazla örnek verdim kısacası aklınıza gelen her şey olur, ben okumayı severim başkalarının hayatından kesitleri; yorumlarınızı bekliyorum.
İngilizce öğrenmek.. Tamamen dünyaya açılmaya bir vesile...Bu aralar kendi bazı karakter özelliklerimden memnun değilim, sevgilimden ayrıldım derken kendimi mutsuz bi dönemde hissediyorum.Şöyle bi twit vardı:
*bu dönemi atlatana kadar yetersiz olduğun herhangi bir konuya odaklan ve o konuda mükemmel olana kadar çalış*
Ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Zihinsel veya başka manada da olabilir ve başkalarının yaşadıklarını okumayı da seviyorum.
Sizin için bu zamana kadar kendim için yaptığım/yapıyor olduğum en iyi şeydi dediğiniz şeyler varsa onlar ne? Sizi ne şekilde değiştirdi/etkiledi?
Bu spor olur ,diyet olur, toksik insanları hayatınızdan çıkarmak olur, bir düşünce şeklini değiştirmek olur, sevgilinizden ayrılmak olur, barışmak olur, felaket gibi görünen ama bir şeyler katan bir olay olur; çok fazla örnek verdim kısacası aklınıza gelen her şey olur, ben okumayı severim başkalarının hayatından kesitleri; yorumlarınızı bekliyorum.
hiç mi bişey yokDusundumde gercekten ben bu hayatta kendim icin en iyi ne yaptim![]()