Kendinizde Bir şeyi değiştirmek İsteseydiniz bu ne Olurdu ?

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Benim kesinlikle başbelası unutkanlığım olurdu :) Peki ya siz ? Elinizde böyle bir imkan olsa siz neyi değiştirmek isterdiniz hayatınızda veya kendinizde ??

kendimde değiştirmek istediğim hiçbir şey yok Şükürler olsun Rabbime beni Sağlıklı, akl-ı selim olarak yaratmış . onun yaptığına hiç şikayet eder miyim :)

ben sanırım kıskançlığımı değiştirmek isterdim...

"Suratımın düşmesi"

Birine kızdığım ya da alındığım zaman, hemen yüzüm düşüyor..
Nefret edilesi bir durum..

Okuduğum her satırda hah işte aynı ben aynı dedim :) Benimde hemen yüzüm düşüyor ve bu durumdan hemen kurtulamıyorum ... Bazen bütün bir günüme mal oluyor

Aynen öyle arkadaşım..
Ve güçsüz görünüyoruz, yeri geliyor tek kelimeye alınıyoruz..
Annem hep der: Bak kızım ileride evlenip barklanacaksın, ne laflar işiteceksin elden, yüzünü düzeltmeyi öğren..
Ne kadar çabalasam da beceremedim ben.. :(

sulugözlülüğüm karamsarlığım :43:

Kocam şu an yazdığınızı okuyor olsaydı senden karamsar kimse olamaz derdi ... Karamsarlığı abartıyorum bazen ... Ama öyle zamanlar oluyor ki her şey üstüste geliyor ve istesemde hayata olumlu bakamıyorum :( Geçen ayım o kadar olumsuz geçti ki hala tam anlamıyla mutlu olamıyorum...

Aynen öyle arkadaşım..
Ve güçsüz görünüyoruz, yeri geliyor tek kelimeye alınıyoruz..
Annem hep der: Bak kızım ileride evlenip barklanacaksın, ne laflar işiteceksin elden, yüzünü düzeltmeyi öğren..
Ne kadar çabalasam da beceremedim ben.. :(

Ben eskiden çok fazla alıngandım şimdi o kadar değilim ama annenin dediği doğru el oğlu lafını esirgemiyor yeri geldiğinde ...

kararsizligim, karamsarligim ve supheciligim.
bazen en mutlu anlarin icine ediyor bu 3'lu ittifak :31:

Son düzenleme:
Back
X