Kendinizde hangi yönlerinizi,huylarınızı sevmiyorsunuz

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
evet... kendinizde hangi yönlerinizi,huylarınızı sevmiyorsunuz?yazalım,paylaşalım,tartışalım... örneğin ben başkalarının sözlerinden çok etkilenip bunların tesiri altında kalıyorum,birde çok kararsızım bu huylarımı hiç sevmiyoruuummm:47::47::43:

Son düzenleme:
evet... kendinizde hangi yönlerinizi,huylarınızı sevmiyorsunuz?yazalım,paylaşalım,tartışalım... örneğin ben başkalarının sözlerinden çok etkilenip bunların tesiri altında kalıyorum,birde çok kararsızım bu huylarımı hiç sevmiyoruuummm:47::47::43:

sen beni anlatmissin zaten :1::1: ikizler burcundan mi bilmiyorum ama cok degiskenim, örnegin sevgilimle tartisinca surat yaparim ama sonra hicbise olmamis gibi devam ederim, tabi bunun kötü yani aynisini ondan da beklemem (ama o da tam tersi kizinca siniri hemen gecmez) ben de üstelerim daha cok tartisiriz :)

Bazen cok kestirilmez biri oluyorum .

içimdeki alien 'i sessiz sakin görüntümün altından arada fırtınca milleti şaşkına çevırmesınden

şikayetcıyım.

cabuk sıkılan biriyim.

sen beni anlatmissin zaten :1::1: ikizler burcundan mi bilmiyorum ama cok degiskenim, örnegin sevgilimle tartisinca surat yaparim ama sonra hicbise olmamis gibi devam ederim, tabi bunun kötü yani aynisini ondan da beklemem (ama o da tam tersi kizinca siniri hemen gecmez) ben de üstelerim daha cok tartisiriz :)

Ben de ikizler burcuyum,çok değişken değilim genelde karar verdim mi o karardan kolay kolay dönmem.Çabuk sıkılmam,bağlandım mı zor koparım,bazen düşünüyorum acaba ikizler değil de boğa burcunun etkisi altında mıyım diye,İkizler burcuna geçen 2.günde doğum günüm:16:

ben terazi burcuyum canım ama burcumda malesef bu kötü yön bulunuyor :)

haksızlıga hiç tahammül edemiyorum sadece kendime değil başkasınada yapılsa üzerime vazifeymiş gibi atlıyorum,:35:
birde çabuk sinirleniyorum
gıcık olsamda bu huylarıma engel olamıyorum

çok duygusalım. en ufak bir şeyde gözyaşlarımı tutamam.
buna sinir oluyorum. bazı insanlar buna güçsüzlük dediği için.

haksızlıga hiç tahammül edemiyorum sadece kendime değil başkasınada yapılsa üzerime vazifeymiş gibi atlıyorum,:35:
birde çabuk sinirleniyorum
gıcık olsamda bu huylarıma engel olamıyorum

Aynen bende sana katılıyorum Birde kin tutuyorum hele o huyum çekilecek gibi değil

Unutmuyorum!!!
Unutamıyorum!!!
Ne kadar bilinçaltıma itiyor gibi görünsem de bana yapılan haksızlıkları hem unutmuyorum hem de affetmiyorum!!!

Cok calisiyorum, halbuki su hayati yasamak varken hala aklim isimde olmasi,
Baskalarina bakiyorum saldim cayira, mevlam kayira, ben ise son karesine kadar organize etmisimdir.
Acaba kim dogru yapiyor, benmi baskalarimi hala karar vermis degilim.

sabırsız olmak
herşeyi en ince ayrıntına kadar planlamak
duygusal olmak
herşeyin en kötüsünü düşünmek bu huylarıma sinir oluyorumm:17::17::17::17::17::17::17::17:

Sinirlendiğim zaman ağlıyorum,
Çok çabuk sinirleniyorum,
Yapılan kötülüğü unutmuyorum...... bu huylarımı sevmiyorum

Sinirlendiğim zaman ağlıyorum,
Çok çabuk sinirleniyorum,
Yapılan kötülüğü unutmuyorum...... bu huylarımı sevmiyorum

evet ya ben başta sadece başkalarının fikirlerinden etkilenirim yazmışım ama konuştukça aklıma geliyor bende çok çabuk sinirlenirim, herşey anında olsun isterim, ve tattışma anında sinirden ağlarım:84::84::84:

Back
X