Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendinizde hangi yönlerinizi,huylarınızı sevmiyorsunuz
takıntılarım ve pimpiriklililiğim. didikledikçe didiklerim yani öyle böyle değil, nedenine niçinine varana kadar. bazen kendime tahammül edemiyorum. duygularıma kolay yeniliyorum. Allah nişanlıma sabır versin
her şeyi her sözü kafama takıyorum. kafama taktığım bir sözü yıllarca unutamıyorum. bu yüzden hep kendimi üzüyorum, kendimi yıpratıyorum. daha rahat bir insan olmak isterdim...
her şeyi her sözü kafama takıyorum. kafama taktığım bir sözü yıllarca unutamıyorum. bu yüzden hep kendimi üzüyorum, kendimi yıpratıyorum. daha rahat bir insan olmak isterdim...
bi olay olunca hemen ağlıyorum ama çoğu zaman üzüntüden değil. öfkeden,kendimi anlatamamanın verdiği sinirden ağlıyorum ve bundan nefret ediyorum beni güçsüz gösteriyo