kendinizde sevmediğiniz davranıs?

Her şeyi çok kafama takmamı ve aşırı duygusal olmamı hiç sevmiyorum...

üstüme vazife olmadığı halde eşimin ailesiyle ilgili sıkıntıları çözmeye çalışıp kendi kendimin canını sıkmak

Bencil davranıyorum genellikle...
Aşırı tepki veriyorum, büyütüyorum, abartıyorum, kötü davranıyorum ve anlayışlı olamıyorum.

keşke lider kişilikli biri olsaydım
grup çalışmalarında ya çok pasif kalıyorum, ya çok dominant olup herkesi azarlıyorum (

Sinirlenince sabredemiyorum!!!
Sakinleşmem uzun zaman alıyor!

Sabah uyandığımda ilk 1 saat sinirimin üstümde olması. Herşeyin bana dokunması ve benim de herkese çatmam. Bunu her gün yaşamaktan sıkıldım.

Sabah uyandığımda ilk 1 saat sinirimin üstümde olması. Herşeyin bana dokunması ve benim de herkese çatmam. Bunu her gün yaşamaktan sıkıldım.

Bi an biri beni tarif ediyo sandım :) Off ben de bazen bu huyumdan nefret ediyorum, sabahları çok kırıcı olabiliyorum, bi kaç saat sonra da çok pişman oluyorum

Kıskanç,
inatçı,
sabırsız,
moralimin çabuk bozulması,
Asabi
olmam
.. :86:

Kıskanç,
inatçı,
sabırsız,
moralimin çabuk bozulması,
Asabi
olmam
.. :86:

kendim de sevmediğim o kadar huyum var ki

çabuk sinirlenen
iş ortamında içimdekileri etrafıma söyleyememem
gururlu
çabuk kırılan
sulu göz olmam
diye uzayıp gidiyor daha yazmiim

bi kere küstümmü barışmak bilmemem. bazen kendime engel olamıyorum barışmak istiyorum ama gururum buna izin vermiyo

Herseyi kafaya cok takio olmam, takintiliyim insanlari kirmaktan korkuorum kendimi yipratiorm böylelikle.. ve tabi su siralar cok sinirli olmamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…