• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizde sevmediğiniz özellikleriniz neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Arkadaşlar kendinizde sevmediğiniz keşke bu olmasa dediğiniz özellikleriniz neler?

Mesela ben çok kararsızım,kinciyim,unutkanım,bide o an çok sinirlenirim sonra hemen geçer sinirim bi anda parlar sönerim bu huylarımı hiç sevmiyorum:17:.sizinkiler neler baklaım arkadaşlar:27:

ben herşey kafama takarım en küçük şeyi bile. Ve bu huyumdan nefret ediyorum çünkü bu huyum beni çok yıpratıyor.

ben herşey kafama takarım en küçük şeyi bile. Ve bu huyumdan nefret ediyorum çünkü bu huyum beni çok yıpratıyor.

Ayyy ben de ayniyim:( yoruldum artik bu huyumdan, bir de bende fil hafizasi var hicbiseyi unutmam.

- Asiri fazla rahatim. Kolay kolay biseyi dert etmem. Bu huyumdan dolayi kiskanilirim, nesi iyi ise anlamadim gitti.
Keske bazi seyleri dert etsemde elimden gelenden daha iyisini yapsam:31:

- Asiri fazla rahatim. Kolay kolay biseyi dert etmem. Bu huyumdan dolayi kiskanilirim, nesi iyi ise anlamadim gitti.

Onu unutmuşum aynı dert bendede var en ufak şeyi kafama takarım çok stres yaparım buda bi çok şeye yol açıyor hastalıklar bile bundan kaynaklanıyor ve insanı yıpratıyor:50: dediğin gibi bende herşeyi kafaya takan biri olmak istemezdim:85:

en basit konuda bile ince fikirliyim.söylediğim sözlerden yaptıgım işlere kadar herşeyi en inca ayrıntısına kadar düşünürüm..

hayır diyemem bide bu huyumu hiç sevmiyorum.hep üzülen ben oluyorum :5:

Doğuştan oyuncuyum. Öyleki çok saçma bir konu bile olsa, bi fikri miniminnacık benimsediysem, oturup saatlerce o konuyu savunup tartışabiliyorum. Tartışmada fikrim değişse de devam ettiriyorum. Azıcık birşeye sinirlensem, karşımdaki zıttına bir laf ederse, sinir hastalarına taş çıkaracak bir vaziyette köpürebiliyorum. Hepsini geçtim, her role çabucak girebiliyorum. Herhangi bir mutluluk anında, etrafı çiçek bahçesi, cennet olarak tanımlayıp, üzgünlük anında cehennem olarak görebiliyorum. Oturup bir portakal neden turuncu diye ağlayabilip etrafımdakileri inandırabiliyorum, ve bunun tribine girebiliyorum. Meslek seçimimin çok yanlış olduğunu biliyorum. Allah etrafımdakilere gerçekten sabır versin. Çünkü gerçekten onları deli ediyorum.

-Üniversitede bir hocamla, sırf eşcinseller hakkında "onları ötekileştirdiği" için, 20-30dk civarı konferans salonunda tartışıp, adamcağızı susturmuştum. Haklı bir davranış içersindeydim tamam ama, e ben de yeri gelip, dalga geçen, deyim yerindeyse ötekileştiren bir insanım. Dört dörtlük değilim ama millete oturup ahlak dersi vermek için car car konuşuyorum.

Kendimi, kendime çok eleştirmiştim ama ilk kez başkalarına eleştiriyorum. Gerçekten çok güzelmiş. :)

yaşım 19 olmasına rağmen insanları çok iyi analiz edebiliyor neden-sonuç ilişkisi kurabiliyorum insanların haklarına onlar sahip çıkmasa ile sahip çıkarım adaletli biriyimdir insanlara karşı genel olarak kibar ve nazik davranırım kötü özelliklerim ise fazla inatçı ve gururluyum bazı olaylara çok fazla takılırım ve insanlara karşı ilk başta çok soğuğum ki beni bu yüzden kibirli biri olarak tanımlarlar.:26:

İlk gördüğümde bir insana ısınamadıysam konuşasım bile gelmiyor, aynı yoldan geçmek bile istemiyorum. aslında genelde uzak durmam gereken insanlar olduğunu sonradan anlayıp rahatlıyorum da farklı durumlar da olmuyor değil.

-Bir olay varsa,
Sanki olayın tarafı gibi değil de,bir psikolog gibi yaklaşırım konuya..
Ve empati kurma çabam hat safhadadır her zaman..
Halbuki olayın tarafıyım yahu niçin karşımdakinin attığı kazığı,neden attığıyla,hangi duyguyla bunu yaptığıyla ilgileneyim değil mi :47:
Kazık,kazıktır! Hasta mıyım neyim :41:
Bir hata varsa,kes cezasını olsun bitsin işte..:ssz:

-Bir karar alırken mesela,Mantık her zaman işlemeli diye düşünürüm..Buna da sinir oluyorum aslında he :19: Sende aklına esen şekilde yap et dimi..Mantıklı mı,hayata geçmeli mi diye düşünme hindi gibi :6:
(Ama o kararı aldıktan sonra da derhallll uygulamalıyım.. Tez canlılık da var yani..)
Kasmadan yaşamalı,geldiği gibi.. Akışına bırakmalı.. Biraz gamsız da olabilmeli..
Herkesin hata yapma lüksü vardır..
Bırakmalı başkaları dert etsin bizi biraz da..
vs vs vs..
Ama ben evin çalışkan,hatasız çocuğuyum ya kusursuz olmalıyım.. Hep anlayışlı,hep affeden,hep büyük,hep doğru olan!

-Fazla gururluyum.. Gereksiz..:ssz:
-İnatçıyım,hırslıyım..Aklıma koyduğumu gerçekleştiririm.. Olmazsa,uykularım kaçar:9:

-Görüntüme fazla önem veririm.. Bu da saçma işte ama öyle.. Çabalarım bu konuda..

Şimdi aklıma gelenler bunlar :26:

Son düzenleme:
Cabuk sinirlenirim
Kiskancim
Sigara iciyorum
Yememe icmeme dikkat etmiyorum
Bugun yapacagim seyleri yarina birakirim
Alinganim
Aklima gelenleri hemen soylerim
Hanim hanimcik bi yapim yok

Simdilik bunlar geliyor aklima.

Duygusalım
Hassasım
tembelim
takıntılıyım
çok ilgi beklerim
atılgan değilim

Çok hassasımm, şüpheciyim, fazla fazla ince düşünceliyim..
Vurdumduymaz ve kimseyi takmadan yaşamak isterdim(tabi adabında)

+
Sinirlenince agzim cok kotu kufur yapar
Hergun erkenden yaticam/kalkicam diyip gec uyuyorum/kalkiyorum.

Back
X