• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizde sevmediğiniz özellikleriniz neler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok merhametli olmam-sinirli olmam-tahammül edememem:27::27:

Sinirlendigimde;karsımdakine cevap veremıyorum..nutkum tutuluyor..öylece susup kalıyorum:50:
Ayrıca sevgılımle kavga ettıgımde hemen aglıyorum,ona da cevap veremıyorum....:50:
Nolucu benım bu halimm:ssz:

çok inadım okadr inadımki bazen kaybetsemde üzülsemde geri donus yapmıyorum

-başkalarının dediklerine çok dikkate alırım,acaba millet ne der diye kafama takarım(en nefret ettiğim huyum başkalarını takmak İS-TE-Mİ-YO-RUMMM)

-çok çabuk sinirlenirim,o an kendimi kaybederim

-çok ufak şeyleri kafaya takarım,amaaann ya ne olucak diyemem(ama demeyi çok isterim)

bu huylarımı sevmiyorum:19:

çok kontrollü ve sakinim keşke bu kadar sakin olmasaydım herkes böyle olmak ister ama bunun da fazlası zarar.çünkü bazı insanlara cevap vermek cazgır olmak gerekiyor yada bazı durumlarda sinir krizleri geçirmek şart ama ben bunu yapamıyorum.birde insanlar ne der demez niye şu şunu dedi bunu yaptıyı da kafama takarım bu huyumu da sevmiyorum

1- çok aglıyorum kimseye derdimi anlatamıyorum bu yüzden
2- çok bagırıyorum bu yüzden haklıysamda haksız duruma düşüyorum
3- fazla kıskancım
nefret ediyorum bu huylarımdan

Sevdiğim ama bana ısrarla zarar verenlerden vazgeçemiyorum hemen...
Bağlılık sendromu yaşıyorum.
1 Kalemde silip atıyor gibi görünsem de içimde o ateş uzun zaman yanar.
Beni yakar...
Bu huyum olmasın isterdim, arkadaş-dost-sevgili dediklerimde bana zarar verenleri kestirip atabilmeyi isterdim...

Kolay kolay sinirlenmem ama; sinirlendiğimde gözümün hiçbir şey görmemesi,sonra saman alevi gibi sönerim olan olmuş olur.:1:

Bir şeye kırıldım mı etkisinin uzun sürmesi ve kendimi yıpratıyor olmam.

Back
X