kendinizden 3 yaş küçük bir kısmet adayına şans verir miydiniz?

beyazbaron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
43
13
88
Bursa
kızlar hanımlar yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var
ben 28 yaşındayım ve hala evlenemedim..şimdilerde bir kısmet adayı çıktı..her yönden uygun gibi ve bana da ilgisi var ancak benden tam 3 yaş küçük (

benim bu yaş konusunda özel takıntım vardı büyük konuştuğum için başıma geldi..ben her zaman erkeğin büyük olması gerek derdim. erkeklerin geç olgunlaştığını düşünürdüm..tabi bütün genellemeler yanlıştır ama bendeki önyargı böyle..

şimdi bahsettiğim kişi benimle görüşmek istiyor ama ben bu yaş konusunu kafama çok ama çok taktığım için acaba hiç görüşmesem mi en başından diyorum???

Not: bana her zaman yaşından küçük gösterdiğimi söylerler ayrıca bahsettiğim kişinin fotosunu bi kaç arkadaşa gösterdiğimde kesinlikle 30 gibi duruyor dediler..

bana fikir verebilriseniz çok ama çok sevinirim ..sizce bu kadar yaş konusunda takıntılıyken acaba hiç mi görüşmesem?? malum her gereksiz görüşme boşuna zaman ve enerji kaybı artı boş umutlar olarak geri dönüyor :///

25 yaş pek olgun bir erkek yaşı değildir ama bakarsın istisna çıkar bu aday önceden bilgi alma şansın varsa yani kimdir nedir hayata bakışı nasıl diye karar vermen kolaylaşır bir de o belki ileride yaşı sorun yapabilir bence.

Şimdi 3 yaş bence önemli değil eğer aşk varsa sevgi varsa ve evet aradığım insan bu diyorsan 3 yaş önemli değil bence, ama karşındaki insanı iyi tanı ve olgun bir erkek mi bunları iyi analiz et bi de bu 3 yaş aileler arasında problem oluşturur mu bunları araştır çünkü bazı erkek aileleri sorun yaratabiliyor. ..

ayni sey bnmde basimda var, erkek arkadaşım 3 yas küçük bnden,en basta olmaz fln diye düşünüyodum ama simdi cok seviyorum. .onmli olan fikirlerin uyusmasi canim..

[QUOTE="beyazbaron, post: 38629098, member: 360551]
ben 28 yaşındayım ve hala evlenemedim..
[/QUOTE]

vayy ben öleyim o zaman, atayim kendimi bir yerlerden :))) bende 28 yasindayim... ve hala evlenemedim gibi evde kalmis kiz kurusu düsüncelerinde degilim...
öncelikle, evliligin kader kismet isi oldugunu bilmen lazim...
yas takintina gelince, o sorun bende de var.. ben olsam kabul etmezdim..

Bence problem değil. Erkekler bizim gibi yaş olayını pek dert etmiyolar. Eşimin arkadasi ile eşi arasında tam 9 yaş var. Bayan büyük yani 9 yaş. Çok mutlular

Asla vermem, vermeyi aklimdan bile gecirmem. Zaten geç olgunlasiyorlar. Ne demişler bir erkeğin gerçek yaşı kendi yaşından 5 yas eksiktir. E bu durumda olgunluk olarak senden 8 yaş kucuk oluyor. Çocuk buyutemem.

Yaş konusunda takıntım yok, benden büyük olması durumunda takmam yaş farkını çok abartılı değilse.
Küçük olması durumunda önemli olan okulunu bitirmiş olması 25 yaşındayım, benden 3 yaş küçük adamlar genelde hala okuyor oluyor çünkü.

cokta fazla bi fark yok.aileler sorun etmeSe neden olmasinki

erkekler geç olgunlaşıyor demeyin bence genelleme yapmamak lazım bazen şartlar öyle bir elveriyor ki 18 yaşında gördüğün insan akıl olarak kat be kat olgun olabiliyor o yüzden karşındaki insanlar herşeyi tek tek konuşmalısın bence

İlk önce şunu belirtmeliyim ki "28 yaşındayım hala evlenemedim" gibi umutsuz bir yaklaşımı yanlış buldum. Ben de 28 yaşındayım ama evlenmek zorunda olduğumu ya da evde kaldığımı falan hissetmiyorum hatta 30dan sonra da evlensem problem değil nasip kısmet meselesidir evlilik.
3 yaş farka gelince, olabilir. Aklen ve kalben uyumluysanız ve hayatı paylaşabilecek kadar güvenebiliyorsanız bir şans verin derim. Belki size ayak uydurabilecek olgunluktadır, bunu yaşamadan bilemezsiniz.

25 yaş bir erkek için cok erken bir yaş. Ben kendimden küçük istemezdim, zaten eşim de benden büyük

Erkekler gercekten gec olgunlasiyor,olgunlasana kadar da ömrünü yiyip bitiriyorlar insanin..tanismayi dusunme bana kalirsa..son kismetin degildir muhakkak ama yinede sen bilirsin.

Simdi onyargiyi yiksaniz bile ilerde sakayla soylenen bir yas mevzusu bile caninizi sikar. Şahsi fikrim hayir

ben kesinlikle ıstemezdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…