- Konu Sahibi ellendesegeneres
-
Annemden kalan bir durum bu.Annem küçükken okulda tuvalete girmeyin derdi,yolculukta tuvaletim geldi demeye çekinirdim.Kızardı..
Şimdi daha rahatım,birinin evindeysem tutarım kendimi.tutamıyorsam da ıslak mendille silip tuvalet kağıdıyla otururum.
Dışardada malesef ayakta yapıyorum.
İdrar tutma o kadar zararlı bir şey ki ben bunun bedelini ödemeyi göze alamıyorum malesef.Bu sebeplede asla kızıma bu yönde tembihim olmayacak.Temizliğini bildikten sonra girsin tuvalet ihtiyacını karşılasın.
aynen annem sayesinde böyle oldum ilkokuldan beri okuldaki tuvaletlere girme diye diye beni bu hale getridi
mesela ilk kez birinin evine gidiyorsam kesinlikle giremem wc ye
ben ünversitede yurtta kalırken neler çektim ahhh ahhh
ben kullanamıyorum bilmiyorumkismile
en yakın örnek bugün saat sabah 10:00 dan akşam yediye kadar dışardaydım ve hiç wc kullanmadım..
malesef giremiyorum dışarda :2:
bende alafranga tuvalet kullanamıyorum,hele evimin dışındaki alaturka tuvalatlere bile mecbur kalmadıkça yani çok sıkışmadıkça gidemiyorum.Hele birde alafranga kullansaydım her biyere gidişimde yanımda çamaşır suyu taşırdım :roflol:
bende edemiyorum ne küçüğümü ne büyüğü okulda da yapmazdım şişerdi karnım babamdan çok fırça yemişimdir bu yüzden ama yapamıyorum işte:sinifsinif: şehirdışına gideriz küçüğümü mecbur yaparım ama büyğümü yapmam 3-4 gün kalırım yapmadan zaten kabız olduğumdan alışkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?